Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

23 kwietnia 2016 17:44
kati71

witajcie ja tez zostalam oszukana przez sosnowskiego pracuje jako opiekunka 12 lat i  pierwszy raz trafilam na takiego oszusta i klamce.pracowalam w jego firmie 2 miesiace za jeden miesiac do dzisiaj niemam zaplacone.potrafil mi wysylac na emeil falszywe druki przelewow bankowych .To jest klamca i pospolity oszust jakiego swiat niewidzial zyje za czyjes ciezko zapracowane pieniadze  .Wstyd Robercie sosnowski

Tak jak radzi Andrea Zglos fakt na policje 
23 kwietnia 2016 17:58
kati71

witajcie ja tez zostalam oszukana przez sosnowskiego pracuje jako opiekunka 12 lat i  pierwszy raz trafilam na takiego oszusta i klamce.pracowalam w jego firmie 2 miesiace za jeden miesiac do dzisiaj niemam zaplacone.potrafil mi wysylac na emeil falszywe druki przelewow bankowych .To jest klamca i pospolity oszust jakiego swiat niewidzial zyje za czyjes ciezko zapracowane pieniadze  .Wstyd Robercie sosnowski

Złodziej !!!!:spadaj:
23 kwietnia 2016 18:05
Ona_Lisa

Złodziej !!!!:spadaj:

czy moze ktos wie pod jakim adresem on sie teraz ukrywa bende wdzieczna za pomoc
23 kwietnia 2016 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Niemieckiej policji, też mozna to było zgłosić.
Albo meila do nich napisać, ze pan taki i taki, działa na takim, a takim terenie.
23 kwietnia 2016 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
A przynajmniej na oku by go mieli, może w koncu by wpadł, za swoje wyczyny. Niemieckiej policji łatwiej, bo on na terenie Niemiec działa.
23 kwietnia 2016 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
No własnie, a on chyba nie był taki doedukowany, zeby IP ukryć, nawet te operatora, to jakiś ślad.
23 kwietnia 2016 19:52 / 6 osobom podoba się ten post
He, Ty jak byś się zawzięła, to byś go i spod ziemi wykopała :)
Te poszkodowane kobiety muszą się zebrac w sobie i zaczac mu deptać po piętach.
23 kwietnia 2016 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
I prawidlowo . Zauwazyłaś, że niektore osoby z forum, które mu na ofiarę przypasowały , to omijał.
23 kwietnia 2016 20:33 / 10 osobom podoba się ten post
Śmieszna sprawa z oszustem R.S w tle. Po co te poszkodowane pisza że szukają, że takie bidulki? Przecież nie byłoby żadnego problemu aby faceta namierzyć. Jest znana matka jego dzieci, która napewno otrzymuje alimenty na dzieci, zna adres w Polsce. Moderator zna IP delikwenta. Tyle zdjęc tu zamieszczał że niepotrzeba sporzadzać portretu z pamięci. A może problem jest w tym, że wybiera sobie ofiary, które maja jakies problemy i nie wykonuja pracy legalnie a może najpierw sie z nimi umawia i spędza upojne chwile i potem wstyd na policję donosić.
Tyle tu sie o nim pisze , że można powiedzieć o nim taki "Tulipan' z forum.
23 kwietnia 2016 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
No własnie, reklama leciała, a że to były tylko pozory, to czasem wymskło mu się "drobne" nieobycie.
To było aż nazbyt jasne.
23 kwietnia 2016 20:47 / 4 osobom podoba się ten post
kati71

czy moze ktos wie pod jakim adresem on sie teraz ukrywa bende wdzieczna za pomoc

Ja Tego typka, nie znam !. Ja Ludzi poznaje po wpisach  tu na forum ,w związku z tym Ja takich omijam szerokim łukiem ! intuicje mam .ha, haa
i bardzo dobrze.
23 kwietnia 2016 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Śmieszna sprawa z oszustem R.S w tle. Po co te poszkodowane pisza że szukają, że takie bidulki? Przecież nie byłoby żadnego problemu aby faceta namierzyć. Jest znana matka jego dzieci, która napewno otrzymuje alimenty na dzieci, zna adres w Polsce. Moderator zna IP delikwenta. Tyle zdjęc tu zamieszczał że niepotrzeba sporzadzać portretu z pamięci. A może problem jest w tym, że wybiera sobie ofiary, które maja jakies problemy i nie wykonuja pracy legalnie a może najpierw sie z nimi umawia i spędza upojne chwile i potem wstyd na policję donosić.
Tyle tu sie o nim pisze , że można powiedzieć o nim taki "Tulipan' z forum.

Bardzo dobrze To napisałaś.
23 kwietnia 2016 20:50 / 4 osobom podoba się ten post
No, na bank :)
A pamiętasz w forumowej powieści jeden z jego wpisów niesmaczny aż do mdłości? Już wtedy się zagalopował.
23 kwietnia 2016 21:02 / 5 osobom podoba się ten post
I koń był i zakuty łeb :)
24 kwietnia 2016 09:51 / 7 osobom podoba się ten post
Białe to chyba miał na tyłku gacie w czerwone grochy. I skarpetki w papużki.