Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

06 grudnia 2015 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Doda, nie myśl że  to Ja byłam.  Jestem tu rok dopiero, i nie znam Go.:-) Bron mnie Panie Boże .

Ani mi w głowie myslec, ze to Ty Za mądra jestes na takiego Kalibabusa Tylko durne kobiety z parciem na......dają sie nabierac takim oszustom, a Ci potrafią, oj potrafią bajerowac
07 grudnia 2015 08:47 / 7 osobom podoba się ten post
Paksudne jestescie Dalam mu sie zbajerowac. Nie dlatego, ze mi zlote gory obiecywal, a dlatego, ze obiecywal normalnosc. Robert idealnie wyczuwa co ofiara chce uslyszec, a mowic potrafi... Oszukal nie tylko mnie, ale tez moja rodzine czy znajomych. Niektorych wielokrotnie. W dodatku potrafi wokol swojej ofiary wytworzyc pustke. U mnie np.kontakty z rodzina bardzo sie ochlodzily. Paradoksalnie nie jak z nim bylam, ale jak sie uwolnilam. Ostrzegalam Anete. Ostrzegalam kazda z forum. Bo kazda z Was mogla stac sie jego ofiara. Za to ostrzeganie zostalam przeciagnieta przez bloto. Nie tylko przez Roberta czy Anete, ale tez przez kilka "milych" forumowiczek, ktore teraz jakos dziwnie zamilkly... Mam nadzieje, ze Anecie uda sie uwolnic od niego. Bo ja jakos nadal nie wierze, ze ona z nim te machloje robi. Predzej uwierze w to, ze nie wiedziala o tym, ze nagle stala sie "wlascicielka" firmy. Bo Robercikowi goraco sie zrobilo i postanowil schronic sie w cieniu "ukochanej" kobiety. I jestem pewna, ze jest juz nowa "ukochana". Bardziej zakochana i z grubszym portfelem.
07 grudnia 2015 09:02 / 4 osobom podoba się ten post
A nie mówiłam , że Kalibabka ?
07 grudnia 2015 09:08 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Paksudne jestescie:-) Dalam mu sie zbajerowac. Nie dlatego, ze mi zlote gory obiecywal, a dlatego, ze obiecywal normalnosc. Robert idealnie wyczuwa co ofiara chce uslyszec, a mowic potrafi... Oszukal nie tylko mnie, ale tez moja rodzine czy znajomych. Niektorych wielokrotnie. W dodatku potrafi wokol swojej ofiary wytworzyc pustke. U mnie np.kontakty z rodzina bardzo sie ochlodzily. Paradoksalnie nie jak z nim bylam, ale jak sie uwolnilam. Ostrzegalam Anete. Ostrzegalam kazda z forum. Bo kazda z Was mogla stac sie jego ofiara. Za to ostrzeganie zostalam przeciagnieta przez bloto. Nie tylko przez Roberta czy Anete, ale tez przez kilka "milych" forumowiczek, ktore teraz jakos dziwnie zamilkly... Mam nadzieje, ze Anecie uda sie uwolnic od niego. Bo ja jakos nadal nie wierze, ze ona z nim te machloje robi. Predzej uwierze w to, ze nie wiedziala o tym, ze nagle stala sie "wlascicielka" firmy. Bo Robercikowi goraco sie zrobilo i postanowil schronic sie w cieniu "ukochanej" kobiety. I jestem pewna, ze jest juz nowa "ukochana". Bardziej zakochana i z grubszym portfelem.

Niestety masz rację Moncherie. Ja nie znałam tak dobrze całej sprawy. Na forum bywam nieregularnie, bo jak jestem w Pl, to raczej nie zaglądam. Informacje miałam szszątkowe, ale widziałam że trochę Ci się oberwało na forum za to co pisałaś. Wiedz że Cię podziwiam bo jesteś bardzo silną kobietą.
07 grudnia 2015 09:43 / 7 osobom podoba się ten post
Ok dziewczyny !
Nie chce tu popierac czy negowac tych wypowiedzi.Temat jest prosty: Uwaga na posrednika.Zgadza sie ???? To nie jest temat "zycie pana R i podboje w/w"
Ja wiem zaraz sie zacznie ze solidarnosc jajnikow itp.NIE !!! Trzymajmy sie tematu,a nie opisujmy zycia prywatnego.Jest posrednik wiec konkretnie : dobry lub zly.Firma krzak lub solidna.Rzeczowo i na temat,bo chyba o to chodzi w tym dziale forum.
07 grudnia 2015 09:47 / 3 osobom podoba się ten post
No to wobec tego zgodnie z tematem....
Dopoki za firma w jakikolwiek sposob stoi Robert firma jest zla
07 grudnia 2015 09:48 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

Dopoki za firma w jakikolwiek sposob stoi Robert firma jest zla:-)

Odpusc sobie, nie warto, nie wyciagaj wilkow z lasu, jesli moge Ci radzic ... 
07 grudnia 2015 10:28 / 8 osobom podoba się ten post
ORIM

Ok dziewczyny !
Nie chce tu popierac czy negowac tych wypowiedzi.Temat jest prosty: Uwaga na posrednika.Zgadza sie ???? To nie jest temat "zycie pana R i podboje w/w"
Ja wiem zaraz sie zacznie ze solidarnosc jajnikow itp.NIE !!! Trzymajmy sie tematu,a nie opisujmy zycia prywatnego.Jest posrednik wiec konkretnie : dobry lub zly.Firma krzak lub solidna.Rzeczowo i na temat,bo chyba o to chodzi w tym dziale forum.

Masz racje !!!!!!!!!!! Poznałam juz podstawy ogólnie przyjętch norm wyrabiania sobie opinii na temat innego uzytkownika forum a jest to opinia autorytatywna, bo przeciez na zasadzie jedna baba drugiej babie. Przyjełam zasadę nie wypowiadania się w tematach a szczególnie w tym. Ale muszę Ci Orim przyznać racje i to na pismie. Nie znam tej firmy ani właścicieli nigdy nie broniłam nikogo imiennie tylko starałam sie zachowac umiar w osądzaniu. Dla mnie liczą sie fakty a nie sympatia czy solidarność z kimś dla mnie anonimowym.Jeżeli kiedykolwiek jakas firma "krzak" zostanie zdemaskowana założę profil na FB i będę ostrzegała przed nią.Bo jak na razie to żółć się wylewa a nie wiadomo co orkiestra gra  
07 grudnia 2015 10:31 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Masz racje !!!!!!!!!!! Poznałam juz podstawy ogólnie przyjętch norm wyrabiania sobie opinii na temat innego uzytkownika forum a jest to opinia autorytatywna, bo przeciez na zasadzie jedna baba drugiej babie. Przyjełam zasadę nie wypowiadania się w tematach a szczególnie w tym. Ale muszę Ci Orim przyznać racje i to na pismie. Nie znam tej firmy ani właścicieli nigdy nie broniłam nikogo imiennie tylko starałam sie zachowac umiar w osądzaniu. Dla mnie liczą sie fakty a nie sympatia czy solidarność z kimś dla mnie anonimowym.Jeżeli kiedykolwiek jakas firma "krzak" zostanie zdemaskowana założę profil na FB i będę ostrzegała przed nią.Bo jak na razie to żółć się wylewa a nie wiadomo co orkiestra gra :-) 

Mleczko trzymam Cie za slowo
07 grudnia 2015 10:56
moncherie

Dopoki za firma w jakikolwiek sposob stoi Robert firma jest zla:-)

Trzymając się zatem tematu , czy możesz podać obiektywne fakty wynikające z Twojej współpracy jako pracownika /współpracownika /  z tą firmą ,świadczące o tym , że firma jest zła ?
07 grudnia 2015 11:11 / 4 osobom podoba się ten post
W biegu, bez powitania nawet ( przepraszam !!! )  podrzucam tu art. - niby stary ,sprzed miesiąca , ale może ktoś nie czytał, a ma pecha i współpracuje z tą firmą (a właściwie  z którąś z  firm  Eweliny B.)
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/9082202,sledztwo-w-sprawie-oszukanych-opiekunek-nabiera-rozpedu,id,t.html
07 grudnia 2015 13:20
Aniak

Trzymając się zatem tematu , czy możesz podać obiektywne fakty wynikające z Twojej współpracy jako pracownika /współpracownika /  z tą firmą ,świadczące o tym , że firma jest zła ?

http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/9082202,sledztwo-w-sprawie-oszukanych-opiekunek-nabiera-rozpedu,id,t.html
07 grudnia 2015 13:34 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Orim , dla mnie to nic nowego , ten anons w prasie , jestem nawet świadkiem w jednej z spraw prowadzonych przeciwko Prezesce :( , a co do pana R - no cóż znajomą chyba by mnie nie nazwał : bardziej powiedziałby : ta baba to mój koszmar . Jednakże , wydając opinię o jakiejś firmie  , opierajmy się na obiektywnych faktach i publiczna opinia o firmie niech nie nosi osobistych wycieczek .
07 grudnia 2015 13:43
Andrea, ale śie namęczyłam czytając uff,,
23 kwietnia 2016 17:34
witajcie ja tez zostalam oszukana przez sosnowskiego pracuje jako opiekunka 12 lat i  pierwszy raz trafilam na takiego oszusta i klamce.pracowalam w jego firmie 2 miesiace za jeden miesiac do dzisiaj niemam zaplacone.potrafil mi wysylac na emeil falszywe druki przelewow bankowych .To jest klamca i pospolity oszust jakiego swiat niewidzial zyje za czyjes ciezko zapracowane pieniadze  .Wstyd Robercie sosnowski