Doda, nie myśl że to Ja byłam. Jestem tu rok dopiero, i nie znam Go.:-) Bron mnie Panie Boże .
Doda, nie myśl że to Ja byłam. Jestem tu rok dopiero, i nie znam Go.:-) Bron mnie Panie Boże .
Paksudne jestescie:-) Dalam mu sie zbajerowac. Nie dlatego, ze mi zlote gory obiecywal, a dlatego, ze obiecywal normalnosc. Robert idealnie wyczuwa co ofiara chce uslyszec, a mowic potrafi... Oszukal nie tylko mnie, ale tez moja rodzine czy znajomych. Niektorych wielokrotnie. W dodatku potrafi wokol swojej ofiary wytworzyc pustke. U mnie np.kontakty z rodzina bardzo sie ochlodzily. Paradoksalnie nie jak z nim bylam, ale jak sie uwolnilam. Ostrzegalam Anete. Ostrzegalam kazda z forum. Bo kazda z Was mogla stac sie jego ofiara. Za to ostrzeganie zostalam przeciagnieta przez bloto. Nie tylko przez Roberta czy Anete, ale tez przez kilka "milych" forumowiczek, ktore teraz jakos dziwnie zamilkly... Mam nadzieje, ze Anecie uda sie uwolnic od niego. Bo ja jakos nadal nie wierze, ze ona z nim te machloje robi. Predzej uwierze w to, ze nie wiedziala o tym, ze nagle stala sie "wlascicielka" firmy. Bo Robercikowi goraco sie zrobilo i postanowil schronic sie w cieniu "ukochanej" kobiety. I jestem pewna, ze jest juz nowa "ukochana". Bardziej zakochana i z grubszym portfelem.
No to wobec tego zgodnie z tematem....
Dopoki za firma w jakikolwiek sposob stoi Robert firma jest zla:-)
Ok dziewczyny !
Nie chce tu popierac czy negowac tych wypowiedzi.Temat jest prosty: Uwaga na posrednika.Zgadza sie ???? To nie jest temat "zycie pana R i podboje w/w"
Ja wiem zaraz sie zacznie ze solidarnosc jajnikow itp.NIE !!! Trzymajmy sie tematu,a nie opisujmy zycia prywatnego.Jest posrednik wiec konkretnie : dobry lub zly.Firma krzak lub solidna.Rzeczowo i na temat,bo chyba o to chodzi w tym dziale forum.
Masz racje !!!!!!!!!!! Poznałam juz podstawy ogólnie przyjętch norm wyrabiania sobie opinii na temat innego uzytkownika forum a jest to opinia autorytatywna, bo przeciez na zasadzie jedna baba drugiej babie. Przyjełam zasadę nie wypowiadania się w tematach a szczególnie w tym. Ale muszę Ci Orim przyznać racje i to na pismie. Nie znam tej firmy ani właścicieli nigdy nie broniłam nikogo imiennie tylko starałam sie zachowac umiar w osądzaniu. Dla mnie liczą sie fakty a nie sympatia czy solidarność z kimś dla mnie anonimowym.Jeżeli kiedykolwiek jakas firma "krzak" zostanie zdemaskowana założę profil na FB i będę ostrzegała przed nią.Bo jak na razie to żółć się wylewa a nie wiadomo co orkiestra gra :-)
No to wobec tego zgodnie z tematem....
Dopoki za firma w jakikolwiek sposob stoi Robert firma jest zla:-)
Trzymając się zatem tematu , czy możesz podać obiektywne fakty wynikające z Twojej współpracy jako pracownika /współpracownika / z tą firmą ,świadczące o tym , że firma jest zła ?
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/9082202,sledztwo-w-sprawie-oszukanych-opiekunek-nabiera-rozpedu,id,t.html