Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

25 listopada 2015 20:00
moncherie

Gosia, to co sumienie podpowiada. Ta inna nazwa tez zblizona do innej firmy. Nie wiem czy cos tam jest w pelni przez zalozycieli firmy wymyslone. Zdjecia tez juz gdzie indziej byly.

Ale lojalna też jestem w stosunku do naszego forum!!!!!
Nie chcialabym żeby firmy czytały nasze zwierzenia............... w tym mam dylemat największy. 
Więc milczę na razie i gryzę się sama.
25 listopada 2015 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Gosia, to co sumienie podpowiada. Ta inna nazwa tez zblizona do innej firmy. Nie wiem czy cos tam jest w pelni przez zalozycieli firmy wymyslone. Zdjecia tez juz gdzie indziej byly.

jak dane mi bylo przez poltorej miesiaca pracowac z agencja gdzie szefowa byla polka a Niemiec wspolnikiem(pisalam juz o tym) na swojej stronie mieli ksiege gosci. Istniala do momentu kiedy niemiecka byla pracownica zapytala tam szefowej kidy dostanie w koncu wynagrodzenie( juz tam nie pracowala) Andy tez napisal , ze ona nie jest pierwsza, bo ja tez zostalam oszukana i na drugi dzien ksiega gosci zostala zamknieta. Nie wiem jak skonczylo sie z ta Niemka( mialam okazje ja poznac w pracy czyli w mlynie, byla pielegniarka)mi pomogl tylko Andy  i nie interesowaly mnie maile od firmy , bardzo obrazliwe. pierwsza wyplate ten wspolnik przyniosl mi na kwatere prawie doslownie w zebach. Nawet nie podpisalam pokwitowania a druga byla wywalczona telefonami i mailami.Nie ma sily na to czy dobra , czy felerna firma. Przekonujemy sie po czasie a jesli na poczatku bardzo slodza, to powinno byc juz podejrzane
06 grudnia 2015 15:59 / 4 osobom podoba się ten post
Czy my tego skądś nie znamy
06 grudnia 2015 16:45 / 2 osobom podoba się ten post
Jak ktoś jeszcze ma jakieś informacje na ten temat, to proszę pisać tutaj.
06 grudnia 2015 17:35 / 5 osobom podoba się ten post
Ze strony"agencji" najpierw zniknęło zdjęcie R.a teraz zdjęcia A.też nie ma.A tacy obydwoje fotogeniczni byli
06 grudnia 2015 18:04 / 4 osobom podoba się ten post
Bonny und Clyde ? A miało być tak pięknie. Cudowna kobieta i cudowny mężczyzna jak dwie połówki jabłka.Niemiecka firma, uczciwe warunki pracy, godne wynagrodzenie, pomoc dla opiekunek, związek zawodowy opiekunek......a co zostało? Oszukane opiekunki, bez wynagrodzenia za swoją cięzką pracę. Mam nadzieję, że odpowiedzą za swoje oszustwa.
06 grudnia 2015 18:05 / 7 osobom podoba się ten post
"agencja " z jednym numerem telefonu komorkowego....na pewno na karte ,hahahaha.KRZAK .
06 grudnia 2015 19:37 / 5 osobom podoba się ten post
Po co się dziewczyny mają męczyć z wydawaniem pieniędzy ? Sa pracodawcy, którzy chetnie w tym pomagają  
06 grudnia 2015 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
Ha ha ha ..a jednak przynajmniej 4 naiwne się znalazły i uwierzyły w te piękne słówka.Ciekawe czy podjęły współpracę z tą wspaniała firmą?
06 grudnia 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea jestes the best
06 grudnia 2015 20:23 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Ha ha ha ..a jednak przynajmniej 4 naiwne się znalazły i uwierzyły w te piękne słówka.Ciekawe czy podjęły współpracę z tą wspaniała firmą?

Też patrzyłam na to, że aż 4 wielbicielki miał. Dwie to sie domyslam które, ale nastepne dwie to dla mnie zagadka? 
06 grudnia 2015 20:25 / 5 osobom podoba się ten post
Po oczach widać, że kryształ nie człowiek
06 grudnia 2015 20:35 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Znalazły sie też naiwne. które pokochałya jedna chyba?  i kase mu dała. Uroczy musi byc skoro tak oczarował.
Miłosc, nie sr,,,  Teraz ''czaruje'' ofertami pracy,  czyli okrada Opiekunki, żeby pochwalic się wczasami w ciepłych Krajach.
06 grudnia 2015 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Znalazły sie też naiwne. które pokochałya jedna chyba?  i kase mu dała. Uroczy musi byc skoro tak oczarował. :palka:
Miłosc, nie sr,,,:-(  Teraz ''czaruje'' ofertami pracy,  czyli okrada Opiekunki, żeby pochwalic się wczasami w ciepłych Krajach. :-(

Czyli, że to taki wspólczesny Kalibabka??? Taki Tulipan ??? No , no, ależ on wysoko mierzy, ale nie od dzis wiadomo, ze czym wyzej siedzisz z większym hukiem zlecisz :D :D :D : Podziwiam te uwiedzione i oszukane :D :D :D
06 grudnia 2015 20:44 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Czyli, że to taki wspólczesny Kalibabka??? Taki Tulipan ??? No , no, ależ on wysoko mierzy, ale nie od dzis wiadomo, ze czym wyzej siedzisz z większym hukiem zlecisz :D :D :D : Podziwiam te uwiedzione i oszukane :D :D :D

Doda, nie myśl że  to Ja byłam.  Jestem tu rok dopiero, i nie znam Go. Bron mnie Panie Boże .