Gosia, to co sumienie podpowiada. Ta inna nazwa tez zblizona do innej firmy. Nie wiem czy cos tam jest w pelni przez zalozycieli firmy wymyslone. Zdjecia tez juz gdzie indziej byly.
Gosia, to co sumienie podpowiada. Ta inna nazwa tez zblizona do innej firmy. Nie wiem czy cos tam jest w pelni przez zalozycieli firmy wymyslone. Zdjecia tez juz gdzie indziej byly.
Ha ha ha ..a jednak przynajmniej 4 naiwne się znalazły i uwierzyły w te piękne słówka.Ciekawe czy podjęły współpracę z tą wspaniała firmą?
Ha ha ha ..a jednak przynajmniej 4 naiwne się znalazły i uwierzyły w te piękne słówka.Ciekawe czy podjęły współpracę z tą wspaniała firmą?
Znalazły sie też naiwne. które pokochałya jedna chyba? i kase mu dała. Uroczy musi byc skoro tak oczarował. :palka:
Miłosc, nie sr,,,:-( Teraz ''czaruje'' ofertami pracy, czyli okrada Opiekunki, żeby pochwalic się wczasami w ciepłych Krajach. :-(
Czyli, że to taki wspólczesny Kalibabka??? Taki Tulipan ??? No , no, ależ on wysoko mierzy, ale nie od dzis wiadomo, ze czym wyzej siedzisz z większym hukiem zlecisz :D :D :D : Podziwiam te uwiedzione i oszukane :D :D :D