Radzę Ci stonować nieco swoje wypowiedzi! Moderator
Radzę Ci stonować nieco swoje wypowiedzi! Moderator
Nie musisz mnie rozumieć. Proponuję czysty układ po co masz pisac we wszystkich topikach o swojej zmienniczce, ze zostawia pusta lodówke, że ci świnie podklada . Ze ścierek ubyło , że majtki czy spodnie pdp zginęły. Bedzie w jednym temacie . Będzie wszystko wiadome. Zal mi ciebie tez, niedowartościowana kobieto. Tu masz pole do popisu.
Co w tym złego ,że taki temat by powstał? boisz sie,że ktos Ciebie opisz a nie Ty wiecznie kogoś.?
:mycie podlogi:
No to wyciagamy. Proponuje załozyć nowt temat . Bardzo aktualny i zawsze aktualny.
"Uwaga na opiekunki" - tu będziemy pisały o tych co biją, piją, kradną. Będzie czysto i przejżyście.Wreszcie dojdziemy do porozumienia i oczyścimy nasze szergi bo na to mamy wpływ. Bez angazowania sie osobistego w tropienie takiej " zmienniczki".
Gosia wyciągam.
Aniu, mogłaś założyć taki temat a nie zaśmiecać ten. Bo fakt faktem nie piszesz "na temat". Zresztą ja w tym momencie też...:palka:
:-) Wiesz Malgi , rozsmieszyłas mnie jak mozna smietnik zasmiecić. Nie tematu "INTERPELACJE" więc napisałam, bo to pokrewne tematy by były.
Więcej tu moderatorów na portalu niz opiekunek. A patrz ile laików dostałaś. A gdybys napisała w treści głupia - miałabyć 3 x tyle. Tylko,że Tobie Malgi tu wiele osob do pięt nie dorasta.
Teresa, na razie nie ma po co wyciagac. Niech sie panie M uspokoja i bagna juz nie robia. Poczekam sobie do weekendu, w weekend posprawdzam jeszcze pare rzeczy i pozniej napisze, jesli sie cos nowego dowiem. I mam nadzieje, ze beda to dobre wiesci. Wiem, wiem, glupia i naiwna jestem:-)
Teresa, na razie nie ma po co wyciagac. Niech sie panie M uspokoja i bagna juz nie robia. Poczekam sobie do weekendu, w weekend posprawdzam jeszcze pare rzeczy i pozniej napisze, jesli sie cos nowego dowiem. I mam nadzieje, ze beda to dobre wiesci. Wiem, wiem, glupia i naiwna jestem:-)
A co ja mam zrobić? Biję się z myślami już dwa dni.
Ta strona www, którą wyciągacie ma inną nazwę ale w środku nazywa się bardzo zbieżnie z firmą, z którą ja mam do czynienia.
Zwyczjnie lojalna jestem wobec tej mojej firmy i aż mnie korci, żeby to zgłosić, że ktoś nierzetelny wzoruje się na nich,