Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

25 listopada 2015 10:07
poznanianka1

Radzę Ci stonować nieco swoje wypowiedzi! Moderator

Witaj w klubie.
25 listopada 2015 10:08 / 18 osobom podoba się ten post
mleczko1

Nie musisz mnie rozumieć. Proponuję czysty układ po co masz pisac we wszystkich topikach o swojej zmienniczce, ze zostawia pusta lodówke, że ci świnie podklada . Ze ścierek ubyło , że majtki czy spodnie pdp zginęły. Bedzie w jednym temacie . Będzie wszystko wiadome. Zal mi ciebie tez, niedowartościowana kobieto. Tu masz pole do popisu.

Co w tym złego ,że taki temat by powstał? boisz sie,że ktos Ciebie opisz a nie Ty wiecznie kogoś.?

A tu Cię mam !- o spodniach , czy majtkach ( zaginionych ) nigdy nie pisałam , bo czegos takiego nie było a kłamać nie chcę , owszem dla " jaj " moge picnąć , ale nie , żeby kogoś pogrążać . A jeszcze Ci mogę powiedzieć , że zmienniczki są też fajne , solidne - ostatnio zmieniała mnie 2 x jedna osoba i zawsze zostawiała zapełnioną lodówkę , szafki itp. ! Szukasz dziury w całym ? łapiesz za słówka co ktos , kiedyś napisał ? pokazałaś wczoraj swoją pseudoklasę , gdy pojechałaś po Idze ( IGGA ) w " dowcipach " . O moje " niedowartościowanie " to sie nie martw , bo jestem , czuję się dowartościowana i to nie tylko ze strony moich bliskich i znajomych . Spokojna twoja rozczochrana , o mnie się nie martw :fuckyou2:
25 listopada 2015 11:35 / 3 osobom podoba się ten post
którego nie odpowiem Ci kochana na to pytanie bo to marta odpowiada w cudzym imieniu na wpisy . Lubi to to nie bede zabierała jej przyjemnoci. Jeszcze nie mam rzecznika prasowego ale wszysto do ogarnięcia pozdrawiam Cie serdecznie pisz tu mało szczerości na forum a Ty mi sie podobasz.
25 listopada 2015 11:37 / 1 osobie podoba się ten post
Daj spokój , bo to końca nie będzie 
25 listopada 2015 14:23 / 5 osobom podoba się ten post
25 listopada 2015 14:31 / 3 osobom podoba się ten post
To nie ze mnie, tylko z mopa.
25 listopada 2015 14:48
Pomoc forum1

:mycie podlogi:

,,hm
25 listopada 2015 15:31
Medcare24Home słyszałam, ze to carre investment
25 listopada 2015 17:30 / 8 osobom podoba się ten post
mleczko1

No to wyciagamy. Proponuje załozyć nowt temat . Bardzo aktualny i zawsze aktualny.

"Uwaga na opiekunki" - tu będziemy pisały o tych co biją, piją, kradną. Będzie czysto i przejżyście.Wreszcie dojdziemy do porozumienia i oczyścimy nasze szergi bo na to mamy wpływ. Bez angazowania sie osobistego w tropienie takiej " zmienniczki".

Aniu, mogłaś założyć taki temat a nie zaśmiecać ten. Bo fakt faktem nie piszesz "na temat". Zresztą ja w tym momencie też...
25 listopada 2015 18:32 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Gosia wyciągam.

Teresa, na razie nie ma po co wyciagac. Niech sie panie M uspokoja i bagna juz nie robia. Poczekam sobie do weekendu, w weekend posprawdzam jeszcze pare rzeczy i pozniej napisze, jesli sie cos nowego dowiem. I mam nadzieje, ze beda to dobre wiesci. Wiem, wiem, glupia i naiwna jestem
25 listopada 2015 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Aniu, mogłaś założyć taki temat a nie zaśmiecać ten. Bo fakt faktem nie piszesz "na temat". Zresztą ja w tym momencie też...:palka:

Wiesz Malgi , rozsmieszyłas mnie  jak mozna smietnik zasmiecić. Nie tematu "INTERPELACJE" więc napisałam, bo to pokrewne tematy by były.

Więcej tu moderatorów na portalu niz opiekunek. A patrz ile laików dostałaś. A gdybys napisała w treści głupia - miałabyć 3 x tyle.  Tylko,że Tobie Malgi tu wiele osob do pięt nie dorasta.
25 listopada 2015 19:04 / 8 osobom podoba się ten post
mleczko1

:-)  Wiesz Malgi , rozsmieszyłas mnie  jak mozna smietnik zasmiecić. Nie tematu "INTERPELACJE" więc napisałam, bo to pokrewne tematy by były.

Więcej tu moderatorów na portalu niz opiekunek. A patrz ile laików dostałaś. A gdybys napisała w treści głupia - miałabyć 3 x tyle.  Tylko,że Tobie Malgi tu wiele osob do pięt nie dorasta.

Sorki, nie wiem czy kiedykolwiek o jakiejś opiekunce napisałam: "głupia". Raczej nie używam takiego języka, chociaż czasami miałam to słowo na końcu języka.
Sama nie uważam się za taką co wszystkie rozumy pozjadała. Najczęściej sama o sobie mówię, że jestem (byłam) głupia, bo dałam się na coś "nabrać". Może powinnam powiedzieć "naiwna".
A obrażać nie mam w zwyczaju nikogo, najwyżej wyrażam na dany temat swoje zdanie.
I znowu nie na temat...
Modi mnie pewnie pokoloruje?
25 listopada 2015 19:32
moncherie

Teresa, na razie nie ma po co wyciagac. Niech sie panie M uspokoja i bagna juz nie robia. Poczekam sobie do weekendu, w weekend posprawdzam jeszcze pare rzeczy i pozniej napisze, jesli sie cos nowego dowiem. I mam nadzieje, ze beda to dobre wiesci. Wiem, wiem, glupia i naiwna jestem:-)

A co ja mam zrobić? Biję się z myślami już dwa dni.
Ta strona www, którą wyciągacie ma inną nazwę ale w środku nazywa się bardzo zbieżnie z firmą, z którą ja mam do czynienia.
Zwyczjnie lojalna jestem wobec tej mojej firmy i aż mnie korci, żeby to zgłosić, że ktoś nierzetelny wzoruje się na nich,

25 listopada 2015 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Teresa, na razie nie ma po co wyciagac. Niech sie panie M uspokoja i bagna juz nie robia. Poczekam sobie do weekendu, w weekend posprawdzam jeszcze pare rzeczy i pozniej napisze, jesli sie cos nowego dowiem. I mam nadzieje, ze beda to dobre wiesci. Wiem, wiem, glupia i naiwna jestem:-)

Ty też M to razem trzy , gwardie przeciw nam trzeba wystawić. Tylko my dwie mądre jesteśmy
25 listopada 2015 19:46
Gosiap

A co ja mam zrobić? Biję się z myślami już dwa dni.
Ta strona www, którą wyciągacie ma inną nazwę ale w środku nazywa się bardzo zbieżnie z firmą, z którą ja mam do czynienia.
Zwyczjnie lojalna jestem wobec tej mojej firmy i aż mnie korci, żeby to zgłosić, że ktoś nierzetelny wzoruje się na nich,

Gosia, to co sumienie podpowiada. Ta inna nazwa tez zblizona do innej firmy. Nie wiem czy cos tam jest w pelni przez zalozycieli firmy wymyslone. Zdjecia tez juz gdzie indziej byly.