Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

24 listopada 2015 10:43 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kuźwa , zgłupiałam do reszty ! czy połowa naszego forum to nieuczciwi pośrednicy , czy jak ?
Już myślałam , że się dowiem czegoś na przyszłość , żeby się nie " poślizgnąć " a tutaj dalej pyskówki i końca nie widać . No dobra , ale przynajmniej nudą nie wieje :-)

Tez jestes po częsci pośrednikiem zmieniałas sie z forumowa koleżanka. Tak jak ja.
24 listopada 2015 10:51 / 16 osobom podoba się ten post
mleczko1

Tez jestes po częsci pośrednikiem zmieniałas sie z forumowa koleżanka. Tak jak ja.

Czemu mi tego wcześniej nie napisałaś , że ja też ? przecież mogłam wolac na nią " odstępne " ! Cholerka teraz to już po ptokach a mozna bylo zarobić ? można ! Znaczy się , że nie tylko opiekunka od podcierania pupy jestem ? E , no to już brzmi bardziej poważnie " pośrednik " ! Tylko cholewcia " Ją " to mi firma wsadzła na moje miejsce ( czyt. minę i to nie piechotną ! ) to nie wiem , czy by mi co odpaliła ......malpiszon jeden jeszcze mi zieloną " leberkię " w lodówce zostawił .....o przepraszam ! kilka jogurcików dla Pusi też w lodówce stojało .......żeby nie bylo , że samo światło było ....A " piniendze " to gdzie ? gdzie się pytam !!!!
24 listopada 2015 10:59 / 4 osobom podoba się ten post
Basia! Pośredniku ty jeden! Tarzam sie ze śmiechu uwielbiam cię ( ale chyba juz pare razy ci to pisałam? )
24 listopada 2015 11:43 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Basia! Pośredniku ty jeden! Tarzam sie ze śmiechu uwielbiam cię ( ale chyba juz pare razy ci to pisałam? ) :-) :-):-)

No cóz w tym wieku już się zapomina
24 listopada 2015 11:53 / 12 osobom podoba się ten post
Mleczko co Ty za biznes masz w tym, zeby sens watku rozmyc? Tak ambitnie nad tym pracujesz, ze az przykro patrzec jak sie meczysz...
24 listopada 2015 12:27 / 5 osobom podoba się ten post
Należała do grona fanek robertowych jak mu dogryzłam zawsze stawała w jego obronie a przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka
24 listopada 2015 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Mleczko co Ty za biznes masz w tym, zeby sens watku rozmyc? Tak ambitnie nad tym pracujesz, ze az przykro patrzec jak sie meczysz...

Dziekuje za wyrazy współczucia . Jak bede potrzebowała pomocy do wtedy po prosze.
24 listopada 2015 12:51 / 5 osobom podoba się ten post
IGGA

Moderatorze, proszę być sprawiedliwym. Jak można pozwalać aby wpisy jednej z forumowiczek zaśmiecały cały temat, ważny temat. Ważny dla uczciwych opiekunek. ... "napewno nie o skakaniu sobie do oczu" prosze nie wrzucac wszystkich do jednego wora.
Nie wchodze na forum od dłuższego czasu co nie znaczy, że nie czytam.Skasowanie wpisów, zamknięcie tematu niczego nie zmienia. 
Problem zostaje.  Nic nie robisz jako moderator, aby zmienić tę sytuację, kasując temat zamiatasz sprawę pod dywan.
Nikt w internecie nie jest anonimowy, każde łajdactwo może znaleźć finał w sądzie. 
Proszę, aby wszyscy sie zastanowili, czy mleczko ma prawo ubliżać. Czy Wy drogie Panie akceptujecie jej zachowanie? Czy może mleczko napisac, że dzieci  Monchcerie może nie jadaja kanapek w domu. co jeszcze może? Czy tak wszyscy liczą na jej pomoc przy załatwieniu pracy w Szwajcarii, że  tolerujecie jej podłe zachowanie? Ten temat jest o zachowaniu szczególnej uwagi na pośrednika. Jak widać daleko od tematu nie odbiegamy. 

Miłego dnia wszystkim 

Igga staram się być sprawiedliwym, ale muszę też być asertywnym. Zauważ że nie ja tutaj wszczynam kłótnie, których powód jest czasami naprawdę mało istotny. Zawsze liczę na to, że użytkownicy sami dojdą do ładu we wszelkich sporach. Niestety nie zawsze w życiu bywa tak jak chcemy. Temat otworzę wieczorem, prosząc wszystkich, by się zastanowili czy wzajemne atakowanie siebie ma tutaj sens.

Edit: Temat otwarty ponownie.

24 listopada 2015 22:53
Gosia wyciągam.
25 listopada 2015 09:28 / 2 osobom podoba się ten post
No to wyciagamy. Proponuje załozyć nowt temat . Bardzo aktualny i zawsze aktualny.

"Uwaga na opiekunki" - tu będziemy pisały o tych co biją, piją, kradną. Będzie czysto i przejżyście.Wreszcie dojdziemy do porozumienia i oczyścimy nasze szergi bo na to mamy wpływ. Bez angazowania sie osobistego w tropienie takiej " zmienniczki".
25 listopada 2015 09:33 / 5 osobom podoba się ten post
Jesli o mnie chodzi to powiem ci Mleczko krótko:
Odturlaj się
25 listopada 2015 09:37 / 9 osobom podoba się ten post
mleczko1

No to wyciagamy. Proponuje załozyć nowt temat . Bardzo aktualny i zawsze aktualny.

"Uwaga na opiekunki" - tu będziemy pisały o tych co biją, piją, kradną. Będzie czysto i przejżyście.Wreszcie dojdziemy do porozumienia i oczyścimy nasze szergi bo na to mamy wpływ. Bez angazowania sie osobistego w tropienie takiej " zmienniczki".

Wiesz co Mleczko ? już próbowałam Ciebie zrozumieć i to nie pierwszy raz , ale ciężko , cholernie ciężko Cię zrozumieć !
Od kilku dni w wielu watkach szukasz zaczepki , nawet " dowcipom " nie odpuściłaś , jedziesz po bandzie równiutko ....żal mi Ciebie , po prostu mi już żal - zgorzkniała kobieto ...... a na marginesie : " Przejrzyście , przejrzyście , przejrzyście ......2x rz a nie raz tak , raz siak "
25 listopada 2015 09:50 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wiesz co Mleczko ? już próbowałam Ciebie zrozumieć i to nie pierwszy raz , ale ciężko , cholernie ciężko Cię zrozumieć !
Od kilku dni w wielu watkach szukasz zaczepki , nawet " dowcipom " nie odpuściłaś , jedziesz po bandzie równiutko ....żal mi Ciebie , po prostu mi już żal - zgorzkniała kobieto :-( ...... a na marginesie : " Przejrzyście , przejrzyście , przejrzyście ......2x rz a nie raz tak , raz siak "

Nie musisz mnie rozumieć. Proponuję czysty układ po co masz pisac we wszystkich topikach o swojej zmienniczce, ze zostawia pusta lodówke, że ci świnie podklada . Ze ścierek ubyło , że majtki czy spodnie pdp zginęły. Bedzie w jednym temacie . Będzie wszystko wiadome. Zal mi ciebie tez, niedowartościowana kobieto. Tu masz pole do popisu.

Co w tym złego ,że taki temat by powstał? boisz sie,że ktos Ciebie opisz a nie Ty wiecznie kogoś.?
25 listopada 2015 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Radzę Ci stonować nieco swoje wypowiedzi! Moderator

25 listopada 2015 09:57 / 10 osobom podoba się ten post
Dobrze Mleczko no to ja opisze już Basię,skoro tak się domagasz.
Jest to opiekunka z wielkim sercem dla swojej pdp a na forum dała sie poznać jako niezwykle dowcipna ,o niepowtarzalnym stylu pisania,osoba.Taka która swoim wpisem rozśmieszy do łez i rozjaśni szary monotonny dzień pracy.