Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

23 listopada 2015 20:40 / 5 osobom podoba się ten post
ryba

Igga nie wiem co jest, było, miedzy Tobą a Mleczko, nie mam na myśli, jakiś niedwuznacznych sytuacji(bardziej mam na myśli inne spojrzenie na zycie..). Mi też Anka zaproponowała pomoc,BEZINTERESOWNIE! i z niej skorzystałam, a że może czasami "bada, maca"?, ja też ją "sprawdzałam", w tym czasie było wiele "pomocnych koleżanek", też sie bałam. A, gdy upewniłam sie,że ta to jest ta( wiem, głupio to może brzmi, ale czytałam jej wcześniejsze posty i ..wyrobiłam sobie zdanie o niej, pozytywne! i... sie nie zawiodłam!) Wiec, Igga, prosze Cie, nie pisz, skoro sama tego nie sprawdziłaś i nie masz wiarygodnych informacji. Pozdrawiam

Nie dociekaj bo i tak sie nie dowiesz. Olewam takie wpisy jaj ten ktory cytowałać.Ty mnie kozami ujełaś gdybyś nie wkleiła fotki z kózkami małymi pewnie nie zwróciłabym uwagi. Bo tym co opisuja jakie to futra mają, to mogę jedynie środkowy palec pokazać. Każda z nas  zaczynała opiekuństwo i jestem bardziej przychylna młodym stażem dziewczynom bo te z praktyka radzą sobie i tez pomagaja. Tak trzeba.
23 listopada 2015 21:04 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Nie dociekaj bo i tak sie nie dowiesz. Olewam takie wpisy jaj ten ktory cytowałać.Ty mnie kozami ujełaś gdybyś nie wkleiła fotki z kózkami małymi pewnie nie zwróciłabym uwagi. Bo tym co opisuja jakie to futra mają, to mogę jedynie środkowy palec pokazać. Każda z nas  zaczynała opiekuństwo i jestem bardziej przychylna młodym stażem dziewczynom bo te z praktyka radzą sobie i tez pomagaja. Tak trzeba.

Oj, ja jestem teraz "wieśniara", chociaż z tytułem mgr, br... Futer nie mam, za to mam dużo żywych futrzaków, kozy, koty, psy,..kury. I jest mi z tym dobrze:) Chociaż, chyba ze dwa razy spotkałam sie z "dziwnym" traktowaniem przez "miastowych", bo "chłop" to tepy i można mu każdy kit wcisnąc, no i tu sie ...zawiedli...:)
23 listopada 2015 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Tak :-) i baletnicą w balecie litewskim i kucharka na okrecie gdzie przystojniak jest kapitanem i byłam też greenandy swego czasu to sa dopiero jaja , jak myślisz :-)

E nie,ty kiedyś termitem byłaś,coś ci sie pomyliło
23 listopada 2015 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Tak :-) i baletnicą w balecie litewskim i kucharka na okrecie gdzie przystojniak jest kapitanem i byłam też greenandy swego czasu to sa dopiero jaja , jak myślisz :-)

Pani Aniu, albo pani bardzo we mnie bez wzajemności zakochana, albo Najwyższy pani rozum odebrał. Obie opcje bardzo prawdopodobne.
Z jaką ciekawością musiała Pani moje wpisy czytać,  zapamiętać się tez pani chciało.
Wie pani jest jeszcze trzecia opcja, że najzwyczajniej żal pani cztery litery rozsadza. i to pewnie jest odpowiedź. 

Rybka jak mówią lubi pływać, Wódeczki razem nie piłyśmy i do  konwersacji zaproszona nie była. Bo temat dla mnie mało ważny. nie interesują mnie stosunki ryby z mleczkiem. 
23 listopada 2015 22:07 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

Pani Aniu, albo pani bardzo we mnie bez wzajemności zakochana, albo Najwyższy pani rozum odebrał. Obie opcje bardzo prawdopodobne.
Z jaką ciekawością musiała Pani moje wpisy czytać,  zapamiętać się tez pani chciało.
Wie pani jest jeszcze trzecia opcja, że najzwyczajniej żal pani cztery litery rozsadza. i to pewnie jest odpowiedź. 

Rybka jak mówią lubi pływać, Wódeczki razem nie piłyśmy i do  konwersacji zaproszona nie była. Bo temat dla mnie mało ważny. nie interesują mnie stosunki ryby z mleczkiem. 

Igga, tak ryba umie pływac i umie wypowiedziec swoje zdanie( pomimo tego, ze ponoc ryby głosu nie mają:)) A myśle,że na tym forum ( i każdym innym) nie trzeba specjalnego zaproszenia/zezwolenia na wyrażenie swojego zdania, opini?:) A wódeczke pije tylko z pzyjaciółmi:)
23 listopada 2015 23:32 / 2 osobom podoba się ten post
Poniewaz balagan sie zrobil i sens glowny topiku zanikl i zostalam "ladnie poproszona" przez osobe bardzo zainteresowana, to pozwole sobie znowu zacytowac Ostrzegalam, ze zrobie to znowuI jak trzeba bedzie to i jutro poszaleje
24 listopada 2015 00:02
moncherie

Poniewaz balagan sie zrobil i sens glowny topiku zanikl i zostalam "ladnie poproszona" przez osobe bardzo zainteresowana, to pozwole sobie znowu zacytowac:-) Ostrzegalam, ze zrobie to znowu:-)I jak trzeba bedzie to i jutro poszaleje:-)

FB
24 listopada 2015 04:30 / 4 osobom podoba się ten post
ryba

Igga, tak ryba umie pływac i umie wypowiedziec swoje zdanie( pomimo tego, ze ponoc ryby głosu nie mają:)) A myśle,że na tym forum ( i każdym innym) nie trzeba specjalnego zaproszenia/zezwolenia na wyrażenie swojego zdania, opini?:) A wódeczke pije tylko z pzyjaciółmi:)

Daj sobie spokuj i nie zniżaj się do poziomu "kuchty". Ty taka spokojna osoba dajesz się wciagać w głupawą wymiane wpisów? Igga wybitnie nie znosi Polek. Obsmarowała na forum juz kilkakrotnie ,że  bez klasy , stoja w krzakach i papierosy pala ,brudaski nie dbające o pdp. Zapisałam sobie jej wpisy.Mogę wkleić. Może te ktore tak ją popierają sa w tej grupie utozsamiają sie z taką opieekunką ? bo ja nie. Tylko jej ryba trzeba współczuć, to nie spelniona osoba ani zawodowo ani w zyciu prywatnym.

Od pewnego czasu stosuje te zasadę jak poniżej :" choc po chamsku ale zdrowo" - nie ma co tłumic  emocji  
24 listopada 2015 04:44 / 2 osobom podoba się ten post
Wklejam juz z rana ,żeby wręczyć jedna z opiekunek . Jest zapracowana i niech juz wreszcie spokojnie zrobi dzieciom te kanapki na sniadanie o ile je jedza w domu.
24 listopada 2015 06:52 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko1

Wklejam juz z rana ,żeby wręczyć jedna z opiekunek . Jest zapracowana i niech juz wreszcie spokojnie zrobi dzieciom te kanapki na sniadanie o ile je jedza w domu.:-)

Stare przysłowie mówi: "Co komu do domu, jak chałupa nie jego?"
24 listopada 2015 07:06 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Stare przysłowie mówi: "Co komu do domu, jak chałupa nie jego?"

Stara babka to stare przysłowia. Ale stara nie znaczy mądra. Co widać, Weż sobie jakis hormon może sie uspokoisz
24 listopada 2015 09:41 / 14 osobom podoba się ten post
Moderatorze, proszę być sprawiedliwym. Jak można pozwalać aby wpisy jednej z forumowiczek zaśmiecały cały temat, ważny temat. Ważny dla uczciwych opiekunek. ... "napewno nie o skakaniu sobie do oczu" prosze nie wrzucac wszystkich do jednego wora.
Nie wchodze na forum od dłuższego czasu co nie znaczy, że nie czytam.Skasowanie wpisów, zamknięcie tematu niczego nie zmienia. 
Problem zostaje.  Nic nie robisz jako moderator, aby zmienić tę sytuację, kasując temat zamiatasz sprawę pod dywan.
Nikt w internecie nie jest anonimowy, każde łajdactwo może znaleźć finał w sądzie. 
Proszę, aby wszyscy sie zastanowili, czy mleczko ma prawo ubliżać. Czy Wy drogie Panie akceptujecie jej zachowanie? Czy może mleczko napisac, że dzieci  Monchcerie może nie jadaja kanapek w domu. co jeszcze może? Czy tak wszyscy liczą na jej pomoc przy załatwieniu pracy w Szwajcarii, że  tolerujecie jej podłe zachowanie? Ten temat jest o zachowaniu szczególnej uwagi na pośrednika. Jak widać daleko od tematu nie odbiegamy. 

Miłego dnia wszystkim 
24 listopada 2015 10:11 / 11 osobom podoba się ten post
Mnie zastanawia jak to jest że niektórzy otwarcie piszą że wyszukują sobie na forum osoby na zmianę czyli są pośrednikami,jakby nie było.Kózkę masz w profilu,przyjedź za mnie.Młoda i głupia jesteś,języka dobrze nie znasz to nie nabruździsz
Kiedyś szukałam wyjazdu na 2-3 tyg,napisałam o tym na forum to wielkie halo sie zrobiło.Od razu zostałam upomniana że na forum nie wolno szukać pracy.No to widzę też pewną niesprawiedliwość,jednemu wolno,innemu nie?
24 listopada 2015 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Mnie zastanawia jak to jest że niektórzy otwarcie piszą że wyszukują sobie na forum osoby na zmianę czyli są pośrednikami,jakby nie było.Kózkę masz w profilu,przyjedź za mnie.Młoda i głupia jesteś,języka dobrze nie znasz to nie nabruździsz:-)
Kiedyś szukałam wyjazdu na 2-3 tyg,napisałam o tym na forum to wielkie halo sie zrobiło.Od razu zostałam upomniana że na forum nie wolno szukać pracy.No to widzę też pewną niesprawiedliwość,jednemu wolno,innemu nie?

jak zwykle za galopowałas sie . Ty pisałas na forym ja nie pisałam, widzisz jakąś róznicę, bo ja widzę. To tak jak z mailami moderator pisze dziesiatki razy a ty dalej piszesz o tym ,że wysłałaś.  Trzeba głowa ruszyć.......................... tez widze tu niesprawiedliwość .
24 listopada 2015 10:40 / 8 osobom podoba się ten post
Kuźwa , zgłupiałam do reszty ! czy połowa naszego forum to nieuczciwi pośrednicy , czy jak ?
Już myślałam , że się dowiem czegoś na przyszłość , żeby się nie " poślizgnąć " a tutaj dalej pyskówki i końca nie widać . No dobra , ale przynajmniej nudą nie wieje