Powitajki przy kawie 78

06 marca 2025 07:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam wieczorową porą. 
Luke się znalazł za pomocą współpracy Policji Pl i DE. Przebywa w szpitalu w SCHONUNGENN. Wyjechał tak jak pisałam 20 lutego z DE GTV po kilku km bardzo źle się poczuł i zatrzymali się i wezwali pogotowie. Jest najprawdopodobniej po operacji bo obecnie jest w śpiączce. 
To są sprawdzone info od jego żony Agnieszki. Teraz tylko została modlitwa 🙏 żeby wyszedł z tego i doszedl do zdrowia i wrócił do rodziny, do domu, która go bardzo potrzebuje. Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy . 
I taka uwaga na koniec zostawiajmy naszym bliskim info z jaką firma jedziemy, numer alarmowy koordynatora, czy wsiedliśmy do busa i do jakiego bo później przez to głupie RODO niestety jesteśmy zdania na poszukiwania przez policję. Zona- Agnieszka miała zdawkowe info od niego bo może było by prościej i szybciej. 
Nie ma co gdybać. Oby nikogo nic z nas takiego nie spotkało a tym bardziej za granicą kraju czego Wam i sobie życzę. 🙂

Dużo siły dla rodziny ,zdrowia dla Łukasz życzę tak najważniejsze że się odnalazł.A co do RODO to bardzo bym się zastanawiala jak z nim jest,skoro  wszystk8e nasze dane są na dyskach w internecie.
06 marca 2025 08:18 / 4 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dużo siły dla rodziny ,zdrowia dla Łukasz życzę tak najważniejsze że się odnalazł.A co do RODO to bardzo bym się zastanawiala jak z nim jest,skoro  wszystk8e nasze dane są na dyskach w internecie.

O to mi chodzi że najbliższą rodzina musi składać zawiadomienie o zaginięciu człowieka bo nie może no w GTV się dowiedzieć czy dany człowiek w ogóle jechał czy nie jechał takim busem. Idiotyzm na całego. 
06 marca 2025 08:20 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek.  Dziś mam trochę pracy typy  . Najpierw u seniorów później na pauzie swoje włością sprzątam. 😁. 
Dziś ma być też lekarz paliatywny. Na obiad robię zupę pieczarkowa. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
06 marca 2025 08:22 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w czwartek dla mnie od rana szalony bo pdp jest w coraz gorszym stanie i dała mi popalić. Umyłam ją ,ubrałam a tu niespodzianka  musiałam przebiierać i na nowo myć ufff dobrze że zdąźyłam zrobić wszystko na czas zanim przyjechał bus po seniorkę. Teraz muszę chwilkę odpocząć i delektować się błogim spokojem . Coś dziś źle spałam i jeszcze ta niespodzianka .Wszystkim bez niespodzianek życzę a jak już to niech są miłe  oraz spokojnego dnia.
06 marca 2025 09:11 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przy kawusi,kolejny dzień na tarasie. Jeszcze rześko ale słońce od rana i tak ma zostać do wieczora. Ciepełko do 18 st ma nas otulać ,to w słońcu na pewno będzie jeszcze cieplej. Dzisiaj oprócz śniadania i codziennych,porannych zajęć wokół seniorki,to chyba nic nie zrobię . O 12-tej przychodzi fizjo na godzinę ,a zaraz po drenażu przyjeżdża brat pdp. I tutaj,chcę czy nie,muszę towarzyszyć ,bo na 100% będą chcieli gdzieś iść czy wyjechać ,a z wózkiem to i brat,i syn,nie zabardzawo .W tych wizytach młodszego,i jedynego już żyjącego z rodzeństwa brata Pedeoci,akurat bardzo lubię uczestniczyć. Tak ciekawie opowiada ,że godzinami mogłabym słuchać z rozdziawioną gębusią. Do sklepów dzisiaj nie pobiegnę ,gotować też nie będę,już się wczoraj zastanawiali do jakiego restorana by się udać . Nasiedzę się dzisiaj,oby moja chuda doopa odcisków od tego siedzenia nie dostała 
Wszystkim życzę słońca i przyjemnego dnia 
06 marca 2025 12:21 / 2 osobom podoba się ten post
Powodzenia życzę.
07 marca 2025 05:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam.  wczesnym rankiem. Kawkę już pije i czekam na zmienniczkę. Ma być koło 6 a ja muszę się troche ogarnąć jeszcze. Kiepsko spałam bo rozmyślałam o naszym Luke. Naszym, bo tak długo tu byliśmy, że jak członek rodziny był. 😥🖤Jestem w kontakcie z żoną i w razie czego może liczy na moje wsparcie. 
Gusia dziękuje Tobie za wsparcie językowe w sprawie Luke w szpitalu.  ❤️
Ja mam busa późnym popołudniem więc cały dzień jestem jeszcze z seniorami. Wszystkim życzę spokojnej dalszej pracy , szybko mijających dni a po skończonym zleceniu szczęśliwe dotarcie do domu.  Ja niedługo do Was spowrotem dołącze więc mówię do zobaczenia/ usłyszenia/ popisania. 
Spokojnego dnia opiekunowo i " bywajcie" jak to pisał do mnie zawsze Luke. ☹️
Ps. Chce dodać jakaś fajny obrazek ale wybaczcie nie potrafię dziś.  Tylko kawkę Wam zostawiam. ☕
07 marca 2025 07:08 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo.mysle cały czas o Luke życzę wszystkim spokojnego dnia
07 marca 2025 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: wczesnym rankiem. Kawkę już pije i czekam na zmienniczkę. Ma być koło 6 a ja muszę się troche ogarnąć jeszcze. Kiepsko spałam bo rozmyślałam o naszym Luke. Naszym, bo tak długo tu byliśmy, że jak członek rodziny był. 😥🖤Jestem w kontakcie z żoną i w razie czego może liczy na moje wsparcie. 
Gusia dziękuje Tobie za wsparcie językowe w sprawie Luke w szpitalu. :aniolki: ❤️
Ja mam busa późnym popołudniem więc cały dzień jestem jeszcze z seniorami. Wszystkim życzę spokojnej dalszej pracy , szybko mijających dni a po skończonym zleceniu szczęśliwe dotarcie do domu.  Ja niedługo do Was spowrotem dołącze więc mówię do zobaczenia/ usłyszenia/ popisania. 
Ps. Chce dodać jakaś fajny obrazek ale wybaczcie nie potrafię dziś.  Tylko kawkę Wam zostawiam. ☕

Szczęśliwej drogi i spokojnego urlopu Dysku wracaj do nas szybko
07 marca 2025 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😁😄😃😀No I piątek, piatunio piąteczek weekendu poczateczek  
07 marca 2025 07:30 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .
07 marca 2025 07:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry moje myśli są też od wczorajszego wieczoru cały czas przy Luke, znam go tylko z forum, ale już sporo lat, to bardzo smutne, że odszedł....
Spokojnego dnia życzę wszystkim, wyrazy współczucia rodzinie i dużo sił...
Luke, odpoczywaj w spokoju, w pamięci pozostaniesz na zawsze...
07 marca 2025 08:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: wczesnym rankiem. Kawkę już pije i czekam na zmienniczkę. Ma być koło 6 a ja muszę się troche ogarnąć jeszcze. Kiepsko spałam bo rozmyślałam o naszym Luke. Naszym, bo tak długo tu byliśmy, że jak członek rodziny był. 😥🖤Jestem w kontakcie z żoną i w razie czego może liczy na moje wsparcie. 
Gusia dziękuje Tobie za wsparcie językowe w sprawie Luke w szpitalu. :aniolki: ❤️

Dusiu,nie masz za co dziękować,zrobiłam tylko to,co należało zrobić . Przyznaję,że dzwoniąc do szpitala,nie spodziewałam się takiej wiadomości. Byłam w takim szoku,że nawet nie spytałam,kiedy to się stało. Jak wiesz,czekam dzisiaj na telefon ze szpitala, ordynator oddziału ma do mnie zadzwonić i udzieli  informacji,co dalej,abym mogła przekazac żonie Luke,jaka jest procedura i dalszy tok postępowania. Lekarz dyżurny z którym rozmawiałam ,takich informacji nie posiadal.Byłaś dobrą i najbliższą przyjaciółką naszego Luke ❤️.
Dojedź szczęśliwie do domu,odpocznij,naciesz się wspólnym czasem z mężem.
I dzień dobry wszystkim. Spokojnego dnia 
07 marca 2025 08:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w piątek na razie chłodny ale będzie cieplej. Też myślę o Luke i przykre to źe nie będzie go na forum 😢.Wszystkim spokojnego dzionka i aby do wiosny. 
07 marca 2025 08:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dusia szerokiej drogi i szczęśliwej  do domku