Powitajki przy kawie 78

29 stycznia 2025 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam, będę ciąć :) Jak można, to można . 

O proszę,Tina 100% w nowym wydaniu 👍
30 stycznia 2025 06:18 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek po dłuższym niepisaniu.Jutro jadę na ciemną stronę mocy i to aż na południe Niemiec. Jadę na nową Stellę,więc muszę dobrze przemyśleć strategię w negocjacjach z niemiecką Rodziną.Pozdrawiam serdecznie całe Opiekunkowo.
30 stycznia 2025 06:56 / 6 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś muszę wyskoczyć na małe zakupy
Miłego dnia wszystkim, a Kruszynce spokojnej drogi
30 stycznia 2025 08:11 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich czwartkowy poranek Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
30 stycznia 2025 10:03 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w trochę mokry i pochmurny poranek . Na szczęście mokry tylko za oknem ,w domu czysto i sucho,bez żadnych niespodzianek . Popijam kawkę,jeszcze spokojnie zdążyłabym wypić kolejną ,ale ograniczam się do jednej. Czasem po południu w kawiarni jakieś latte czy cappuccino. Ja z tych herbacianych raczej jestem. Spokojnego,pogodnego dnia życzę 
30 stycznia 2025 10:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już czwartek .Jestem niedospana, całą noc gwałciłam Netflix. Nie wiem czy jest jakieś lekarstwo na upór ? Chyba jedno takie fajne zwierzątko wyprzedzam ,jak się upre nie ma rady .
Pogoda fajna , wybieram się troszkę na pole  dopóki nie pada deszcz .
Dobrego dnia 
30 stycznia 2025 10:14 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek po dłuższym niepisaniu.Jutro jadę na ciemną stronę mocy i to aż na południe Niemiec. Jadę na nową Stellę,więc muszę dobrze przemyśleć strategię w negocjacjach z niemiecką Rodziną.Pozdrawiam serdecznie całe Opiekunkowo.:przyjaciele:

Przyjemnej i bezpiecznej podróży życzę . Dokąd tym razem?
Jesli mogę Ci coś doradzić,to na początek zapytaj jakie oczekiwania wobec Ciebie mają pdp i rodzina,jak widzą Twoją pracę,wtedy powiedz,że ok,jeśli ok,albo przedstaw im swoje wyobrażenie .Dopiero rozpocznij negocjacje,jak coś jest ewidentnie nie do zaakceptowania . Raczej nie mów,że ja muszę mieć to czy tamto,a że niektóre sprawy widzisz inaczej i chciałabyś ,dla dobra wszystkich,coś zasugerować , podeprzyj swoje argumenty tym,że to Ty masz doświadczenie w tej pracy i wiesz kiedy wszystko najlepiej funkcjonuje .Jesli będziesz pierwszą opiekunką ,masz duże szanse na to,żeby było po Twojemu . Lepiej nie przesadzać na wejściu z roszczeniami ,powoli wprowadzisz swoje zmiany. Szczerze życzę powodzenia i spokojnego,przyjaznego miejsca pracy ,bo ostatnio nie trafiałaś chyba najlepiej .Powodzenia
30 stycznia 2025 10:21 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie wszystkich czwartkowy poranek Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :chaplin::przytul aniola::lovu2:

Tobie też wszystkiego dobrego, obudziłem się dziś z poczuciem, że to będzie dobry dzień i póki co faktycznie idzie zgodnie z planem. Śniadanie zjedzone, obiad się gotuje. Dziś rosół :) Lubię taki, który stoi na ogniu długo, więc za parę godzin będzie bardzo smaczny. 
30 stycznia 2025 10:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry już czwartek .Jestem niedospana, całą noc gwałciłam:-) Netflix. Nie wiem czy jest jakieś lekarstwo na upór ? Chyba jedno takie fajne zwierzątko wyprzedzam ,jak się upre nie ma rady .
Pogoda fajna , wybieram się troszkę na pole :-) dopóki nie pada deszcz .
Dobrego dnia :pije kawe:

Podpowiedz,proszę,co było warte tego gwałtu? Może też zarwę nockę ?😉
30 stycznia 2025 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przyjemnej i bezpiecznej podróży życzę :aniolki:. Dokąd tym razem?
Jesli mogę Ci coś doradzić,to na początek zapytaj jakie oczekiwania wobec Ciebie mają pdp i rodzina,jak widzą Twoją pracę,wtedy powiedz,że ok,jeśli ok,albo przedstaw im swoje wyobrażenie .Dopiero rozpocznij negocjacje,jak coś jest ewidentnie nie do zaakceptowania . Raczej nie mów,że ja muszę mieć to czy tamto,a że niektóre sprawy widzisz inaczej i chciałabyś ,dla dobra wszystkich,coś zasugerować , podeprzyj swoje argumenty tym,że to Ty masz doświadczenie w tej pracy i wiesz kiedy wszystko najlepiej funkcjonuje .Jesli będziesz pierwszą opiekunką ,masz duże szanse na to,żeby było po Twojemu . Lepiej nie przesadzać na wejściu z roszczeniami ,powoli wprowadzisz swoje zmiany. Szczerze życzę powodzenia i spokojnego,przyjaznego miejsca pracy ,bo ostatnio nie trafiałaś chyba najlepiej .Powodzenia:aniolki:

Ja stosowałam inna taktykę,  i zawsze wychodziłam na in plus  No, ale ja nie jeździłam przez agencję .W pierwszej rozmowie nigdy nie stawiałam warunków ( jedynie wynagrodzenie było ustalone , takie wstępne ) .Dawaliśmy sobie kilka dni na rozeznanie a potem siadaliśmy do omówienia szczegółów . W tym czasie ja pokazałam co potrafię i rozpracowałam sztele . 
30 stycznia 2025 10:31 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Podpowiedz,proszę,co było warte tego gwałtu? Może też zarwę nockę ?😉

Ciekawość Gusiu , ciekawość . 
30 stycznia 2025 10:41 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ciekawość Gusiu , ciekawość . :lol3:

To chyba też moja cecha,bo jeszcze bardziej mnie zaciekawiłaś 
30 stycznia 2025 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
stanislawn

Tobie też wszystkiego dobrego, obudziłem się dziś z poczuciem, że to będzie dobry dzień i póki co faktycznie idzie zgodnie z planem. Śniadanie zjedzone, obiad się gotuje. Dziś rosół :) Lubię taki, który stoi na ogniu długo, więc za parę godzin będzie bardzo smaczny. 

Witaj Stanisławn . Chyba Mamuela ma w sobie jakiś magnez,którym to Ciebie tutaj ściągnęła 
Jak będziesz miał ochotę dłużej tutaj się zatrzymać,zapraszamy do odliczajek 
30 stycznia 2025 13:54 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam, będę ciąć :) Jak można, to można . 

Obetnij kwiatostany jak już będą brzydkie , zakwitnie drugi raz .
30 stycznia 2025 13:59 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja stosowałam inna taktykę,  i zawsze wychodziłam na in plus :-) No, ale ja nie jeździłam przez agencję .W pierwszej rozmowie nigdy nie stawiałam warunków ( jedynie wynagrodzenie było ustalone , takie wstępne ) .Dawaliśmy sobie kilka dni na rozeznanie a potem siadaliśmy do omówienia szczegółów . W tym czasie ja pokazałam co potrafię i rozpracowałam sztele . 

Oczywiście ,że tak. Nie przyszło mi do glowy ,że na dzień dobry wyskakuję z własnymi pomysłami. Najpierw muszę się zapoznać z pdp,Jej czy Jego zwyczajami,problemami i poukładać sobie wszystko. Wtedy rozmawiać .Ale...niektórym brak cierpliwości,chcieliby wszystko już i od razu