Dzień dobry ☀️
Niestety,zgodnie z zapowiedziami,ochłodziło się. Nawet deszcz już trochę pokropił. Cały tydzień ma być pogoda w kratkę,trochę słońca,trochę deszczu. Szkoda
. Cóż,jesień się zaczyna. Oby była piękna i złota. Żal mi tylko,że więcej czasu będziemy musiały spędzać w domu. Ostatnie dni lata rozpieściły nas,wysokie temperatury i słońce od rana do wieczora. Często już od południa wędrowałyśmy,większość dnia na spacerach po za domem. Zdarzało się,że nawet na mojej pauzie zabierałam pdp ze sobą,żal mi było zostawiać Ją samą w domu,kiedy świeciło słońce. Wkrótce się nasiedzi ,kiedy przyjdą jesienne słoty. Sobotę i niedzielę spędziłyśmy bardzo przyjemnie ,niemal całe dnie w miasteczku,odbywał się akurat jesienny festyn. Spacerując deptakiem pośród kramów z różnymi ,czasem ładnymi,czasem nijakimi,ale najczęściej niepotrzebnymi artykułami
, przysiadając od czasu do czasu żeby np zjeść placki ziemniaczane,czegoś się napić,spotykając znajomych,czułam się jak na deptaku w jakimś kurorcie ,atmosfera była naprawdę wakacyjna . Festyn się skończył,pogoda się zmieniła,czas wrócić do,oby nie szarej ,rzeczywistości.
Przyjemnego poniedziałku życzę