Powitajki przy kawie 77

03 września 2024 07:24 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich 
uwielbiam rzezkie poranki i kawusie na tarasie
milego wtorku 

03 września 2024 08:51 / 1 osobie podoba się ten post
Fiore

Witam wszystkich :-)
uwielbiam rzezkie poranki i kawusie na tarasie:radosc:
milego wtorku :przytula:

To tak,jak ja 
Dzien dobry. U mnie po wczorajszej krótkiej burzy i porządnej ulewie,zrobiło się chłodniej . Powietrze rześkie i pyszne,kawusia wypita na tarasie smakowała wybornie. Siedzę tak sobie już od godziny i cieszę się chwilą . Parę minut po 9-tej obudzę pdp bo duszowanie obowiązkowe ,a na 12 musimy zdążyć na masaż.
Wczoraj byłyśmy w końcu w bistro,pdp marudziła że oszaleje siedząc w domu,zamówiłam więc taksówkę,pojechałyśmy,spotkała się ze znajomymi i szczęśliwa wróciła ,też taksówką,do domku. Dzisiaj w końcu przyjedzie serwisant od wózka,ma nadzieję że uda się naprawić. Powodzenia. Podczas mojej nieobecności już dwa razy był naprawiany i zaraz po naprawach znów się psuł . W sumie powinni dostarczyć nowy egzemplarz,nam się chyba jakiś wadliwy trafił . Dostaliśmy nowy w maju i już trzeci raz popsuty a prawa opona wygląda jak po kilku latach jazdy. Nie wiem co się dzieje,ja nie miałam problemów. Patrząc na oponę wygląda to tak,jakby ktoś na zaciągniętym,ręcznym hamulcu na siłę dodawał gazu. Przyjedzie fachowiec to niech się martwi,co z tym fantem zrobić.
Dzisiaj będzie się działo ,kąpiel,wózek,masaż,przyjdzie Agnieszka do sprzątania i córka przyjeżdża. Dobrze by było,gdyby córka przyjechała do 11:30,zawiozłaby mamę na masaż,inaczej taksówkę będę musiała zamówić.
Życze przyjemnego,spokojnego dnia ,dużo słońca ale bez upału 
03 września 2024 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek,u nas dziś upał do 28st. ale ja lubię ciepło ☀️ no mogło by być 24 st. ale tego nie zmienię  .Spokojnego dzionka wszystkim 
03 września 2024 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry witam wszystkich w samo południe i spokojnej reszty dnia życzę 
03 września 2024 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry już wrotek, jak ten czas leci .
Dobrego popołudnia 
03 września 2024 15:44 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Nie na ścianie,nie na siusianie:-),to odpływ w brodziku pod prysznicem :-)

Dobrze, że nie ja byłam na zastępstwie ..... byłby zatkany 
03 września 2024 15:51 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

To tak,jak ja :-):najlepszego3:
Dzien dobry. U mnie po wczorajszej krótkiej burzy i porządnej ulewie,zrobiło się chłodniej . Powietrze rześkie i pyszne,kawusia wypita na tarasie smakowała wybornie. Siedzę tak sobie już od godziny i cieszę się chwilą . Parę minut po 9-tej obudzę pdp bo duszowanie obowiązkowe ,a na 12 musimy zdążyć na masaż.
Wczoraj byłyśmy w końcu w bistro,pdp marudziła że oszaleje siedząc w domu,zamówiłam więc taksówkę,pojechałyśmy,spotkała się ze znajomymi i szczęśliwa wróciła ,też taksówką,do domku. Dzisiaj w końcu przyjedzie serwisant od wózka,ma nadzieję że uda się naprawić. Powodzenia. Podczas mojej nieobecności już dwa razy był naprawiany i zaraz po naprawach znów się psuł . W sumie powinni dostarczyć nowy egzemplarz,nam się chyba jakiś wadliwy trafił :-(. Dostaliśmy nowy w maju i już trzeci raz popsuty a prawa opona wygląda jak po kilku latach jazdy. Nie wiem co się dzieje,ja nie miałam problemów. Patrząc na oponę wygląda to tak,jakby ktoś na zaciągniętym,ręcznym hamulcu na siłę dodawał gazu. Przyjedzie fachowiec to niech się martwi,co z tym fantem zrobić.
Dzisiaj będzie się działo ,kąpiel,wózek,masaż,przyjdzie Agnieszka do sprzątania i córka przyjeżdża. Dobrze by było,gdyby córka przyjechała do 11:30,zawiozłaby mamę na masaż,inaczej taksówkę będę musiała zamówić.
Życze przyjemnego,spokojnego dnia ,dużo słońca ale bez upału 

Kałamarz ci schowam 
03 września 2024 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Kałamarz ci schowam 
:niech zyje:

Nie rób tego, plisss 👃👃👃
Piszę dla innych,nie będą mieli co czytać,sami (oprócz ninci i Luke) prawie nic nie piszą 
03 września 2024 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Dobrze, że nie ja byłam na zastępstwie ..... byłby zatkany :lol3:

Też się cieszę 
04 września 2024 07:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim już środa ja a ten czas leci miłego i spokojnego dzionka
04 września 2024 07:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i pozdrawiam wszystkich  miłego dnia 
04 września 2024 08:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w środę  Dużo nie piszę bo jeden post już mi wcięło  Czekam aż pdp wstanie, zjemy śniadanie i będzie duszowanie  . Spokojnego dnia wszystkim.
04 września 2024 08:17 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w deszczowy,pochmurny poranek. Padać zaczęło już w nocy i patrząc na niebo,chyba cały dzień będzie lało. Wypiłam kawę na tarasie,w jego zadaszonej części,posłuchałam deszczu,nawdychałam się przyjemnego,wilgotnego powietrza i...wróciłam do łóżka. Od wczoraj jest córka ,mam więc prawie wolne. Większość obowiązków ona przejmuje. W domu jeszcze cisza,dziewczyny śpią tylko deszcz dzwoni delikatnie o szyby. Nie wiem do której wczoraj siedziały,ja zabrałam się do siebie o 22-giej. Zaraz obejrzę sobie Kafkę'15 a po niej przygotuję śniadanie dla nas trzech. Gotuje córka,tyle więc mogę dać od siebie . Przez ten deszcz,trochę nudny dzień się zapowiada,jak nie będzie mocno lało,może się gdzieś przejadę ?  Pracującym spokojnego,przyjemnego dnia życzę ,a urlopującym pięknej ,słonecznej pogody 
04 września 2024 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie rób tego, plisss 👃👃👃
Piszę dla innych,nie będą mieli co czytać,sami (oprócz ninci i Luke) prawie nic nie piszą :-)

Można coś poszrajbowac  tylko z poczuciem humoru na forum jak w ciężkiej artylerii . Wszyscy mają dobrze to o czzym pisać ? radością się nikt nie podzieli  .
04 września 2024 10:00 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim i zycze spokojnego dnia pelnego usmiechu