Witam wszystkich :-)
uwielbiam rzezkie poranki i kawusie na tarasie:radosc:
milego wtorku :przytula:
Witam wszystkich :-)
uwielbiam rzezkie poranki i kawusie na tarasie:radosc:
milego wtorku :przytula:
Nie na ścianie,nie na siusianie:-),to odpływ w brodziku pod prysznicem :-)
To tak,jak ja :-):najlepszego3:
Dzien dobry. U mnie po wczorajszej krótkiej burzy i porządnej ulewie,zrobiło się chłodniej . Powietrze rześkie i pyszne,kawusia wypita na tarasie smakowała wybornie. Siedzę tak sobie już od godziny i cieszę się chwilą . Parę minut po 9-tej obudzę pdp bo duszowanie obowiązkowe ,a na 12 musimy zdążyć na masaż.
Wczoraj byłyśmy w końcu w bistro,pdp marudziła że oszaleje siedząc w domu,zamówiłam więc taksówkę,pojechałyśmy,spotkała się ze znajomymi i szczęśliwa wróciła ,też taksówką,do domku. Dzisiaj w końcu przyjedzie serwisant od wózka,ma nadzieję że uda się naprawić. Powodzenia. Podczas mojej nieobecności już dwa razy był naprawiany i zaraz po naprawach znów się psuł . W sumie powinni dostarczyć nowy egzemplarz,nam się chyba jakiś wadliwy trafił :-(. Dostaliśmy nowy w maju i już trzeci raz popsuty a prawa opona wygląda jak po kilku latach jazdy. Nie wiem co się dzieje,ja nie miałam problemów. Patrząc na oponę wygląda to tak,jakby ktoś na zaciągniętym,ręcznym hamulcu na siłę dodawał gazu. Przyjedzie fachowiec to niech się martwi,co z tym fantem zrobić.
Dzisiaj będzie się działo ,kąpiel,wózek,masaż,przyjdzie Agnieszka do sprzątania i córka przyjeżdża. Dobrze by było,gdyby córka przyjechała do 11:30,zawiozłaby mamę na masaż,inaczej taksówkę będę musiała zamówić.
Życze przyjemnego,spokojnego dnia ,dużo słońca ale bez upału
Kałamarz ci schowam
:niech zyje:
Dobrze, że nie ja byłam na zastępstwie ..... byłby zatkany :lol3:
Nie rób tego, plisss 👃👃👃
Piszę dla innych,nie będą mieli co czytać,sami (oprócz ninci i Luke) prawie nic nie piszą :-)