A ja jej życzę jedli już to konieczne o szybki termin operacji bo taki jaki ona fusyaka wstępnie to szybciej śmierć może przyjść niż zdrowie. ☹️
A ja jej życzę jedli już to konieczne o szybki termin operacji bo taki jaki ona fusyaka wstępnie to szybciej śmierć może przyjść niż zdrowie. ☹️
Dusiu, proszę przeczytaj najpierw co wysyłasz. Ja wiem, mi też zdażają się literówki, ale powiedz proszę co znaczy słowo "jedli" w Twoim zdaniu, a ten tekst: "bo taki jaki ona fusyaka wstępnie to szybciej śmierć może przyjść niż zdrowie" to już naprawdę trudno zrozumieć...:bezradny:
Jacy tu wszyscy nie omylni są. Literówek nie można wstawić bo od razu problem. Sami poloniści.
Ja spadam stąd .
Cześć czołem. Dobrej pracy dla wszystkich. 😁
Ps. Wkurw bierze na to wszystko.
Jacy tu wszyscy nie omylni są. Literówek nie można wstawić bo od razu problem. Sami poloniści.
Ja spadam stąd .
Cześć czołem. Dobrej pracy dla wszystkich. 😁
Ps. Wkurw bierze na to wszystko.
Przecież napisałam, że wszystkim się trafiają literówki, ale bez przesady...:-(
Prosiłam, abyś wyjaśniła co oznaczało to zdanie, a najbardziej interesuje mnie słowo: " fusyaka":stres:
Do niczego mi nie pasuje:bezradny:
Zamiast obrażać się proszę - wyjaśnij.
Trochę kultury w pisaniu, zwłaszcza na forum publicznym wypadałoby mieć.
Niechlujne pisanie świadczy niestety o braku szacunku dla czytających.
Nie było moim zamiarem pouczać, czy obrażać. Nikt nie jest doskonały, ale wszyscy starają się pisać tak, aby inni go zrozumieli. Nie wspominam już o stosowaniu interpunkcji, która w niektórych zdaniach może nadać odwrotnego znaczenia.
Luke czy mógłbyś od jutra przejąć odliczajki ?
No i fruuu,jeden post mi wcięło,a taki ładny był.No ,to krótko- nie przemęczajcie się. Ja nawet jeszcze po kawę nie idę.
Kiedy to ma być?
w środę o 11 :pisanie na forum:
Tak