Szczypiorek mam darmowy w ogródku, mleka nie pijam, kupuję tylko dla kota, a twarożek dostaję od znajomych - prosto od krowy:tanczy:
Szczypiorek mam darmowy w ogródku, mleka nie pijam, kupuję tylko dla kota, a twarożek dostaję od znajomych - prosto od krowy:tanczy:
Dzień dobry. :chaplin: Ja zgłosiłam. Agencja od razu pismo do rodziny. Ruter dodatkowy ma być w tym tygodniu.
Reszta spraw zobaczymy jak się rozstrzygnie .
A w temacie. Witam we wtorek. Końcówka lipca przed nami. Dziś mam trochę spraw na 📞 w pauzie.
Miłego dnia opiekunkowo. :najlepszego2:
Dusia,padł mi Facebook na tym profilu.Wyślę Ci zaproszenie z tego, gdzie w zdjęciu profilowym mam Kir żałobny,dobrze?Bo Messenger też tutaj nie działa.
Skoro to powitajki przy kawie to na dzień dobry pochwalę się swoją kawą i... sernikiem. Wiecie, że dziś podobno międzynarodowy dzień sernika? Jaki lubicie? Z wanilią, skórką pomarańczową a może tak jak ja z rodzynkami? Dobrego dnia! :)
Lubię ale bez rodzynek. Moi w domu też żadnych rodzynek.
Skoro to powitajki przy kawie to na dzień dobry pochwalę się swoją kawą i... sernikiem. Wiecie, że dziś podobno międzynarodowy dzień sernika? Jaki lubicie? Z wanilią, skórką pomarańczową a może tak jak ja z rodzynkami? Dobrego dnia! :)
Dobry dobry - oj ja też nie Babka może jak dobije za pare wiosenek do 50tki to pomyślę jak nią zostać 🤔🤔😂😂😂😂
Dawaj tę krowę jak sama robi twaróg :)