Powitajki przy kawie 77

23 lipca 2024 05:41 / 5 osobom podoba się ten post
To ja zaraz za Malgi przywitam się wtorkowo.Spieszyć sinie mam co,bo Senior wstaje późno,a obiad już mam wymyślony.Miłego dnia Wszystkim. 
23 lipca 2024 06:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Niby urlop ale spać też nie mogłam. Parno , duszno mimo wieczornej burzy. Wstałam okna otworzyłam to i kawkę sobie zrobiłam od razu.
Wczoraj dostałam info, że senior do którego miajam w sobotę jechać przewrócił się i złamał nogę . Nosz ...i znowu szukają mi zlecenia innego. Pecha to ja mam ostatnio i jakoś mnie nie chce opuścić  ten pech. 😢😢😢
Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia . Ja dziś na sluchawce będę siedzieć i czekać na info od agencji. 
23 lipca 2024 06:20 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. Niby urlop ale spać też nie mogłam. Parno , duszno mimo wieczornej burzy. Wstałam okna otworzyłam to i kawkę sobie zrobiłam od razu.
Wczoraj dostałam info, że senior do którego miajam w sobotę jechać przewrócił się i złamał nogę . Nosz ...i znowu szukają mi zlecenia innego. Pecha to ja mam ostatnio i jakoś mnie nie chce opuścić  ten pech. 😢😢😢
Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia . Ja dziś na sluchawce będę siedzieć i czekać na info od agencji. 

Powodzenia Dusia 
23 lipca 2024 08:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja już po porannych porządkach i po kawie zbieram się na jakieś owocowo- warzywne zakupy . Słońce już daje czadu ,a co będzie w dzień ? wolę nie myśleć .
Dobrego dnia życzę 
23 lipca 2024 08:46 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam i ja raniiutko:chaplin:
Zaczynam nowy "turnus" na starych śmieciach:prosze o cisze:
Miały być temperatury znośne, a dziś pokazują internety, że będą upały:stres:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Witaj Gosiu , wszystkie rybki wywędkowałaś grzyby wyzbierałaś to możesz na obczyźnie spokojnie pracować .Jak zdrówko ? 
23 lipca 2024 08:49 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

To ja zaraz za Malgi przywitam się wtorkowo.Spieszyć sinie mam co,bo Senior wstaje późno,a obiad już mam wymyślony.Miłego dnia Wszystkim. 

Trzymaj się Kruszynko  ,powodzenia 
23 lipca 2024 08:52 / 3 osobom podoba się ten post
Gdzieś Gusia mi przemknęła, ale gdzie ? 
23 lipca 2024 10:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wciąż na urlopie,miałam trochę przerwy w pisaniu ale was podglądałam,byłam w gościach u rodziny a w czwartek znowu przyjedzie wnuczka to yeż może będę miała przetwę w pisaniu.Miłego dnia wszystkim
23 lipca 2024 10:08 / 4 osobom podoba się ten post
Do odliczajek może dołączę w połowie sierpnia a co mi tam dobrze mi na urlopie
23 lipca 2024 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Witaj Gosiu , wszystkie rybki wywędkowałaś:-) grzyby wyzbierałaś to możesz na obczyźnie spokojnie pracować .:-)Jak zdrówko ? 

Zdrówko jak to zdrówko - raz lepiej, raz gorzej, ale nie będę narzekać, bo niektórzy mają gorzej
24 lipca 2024 06:09 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek środowo. Kawa już zaparzona,Senior śpi i pewnie spać będzie długo. Wczoraj spał do 14.30 tak ze zamiast śniadania miał obiad.Kolacja późno,, bo o 20 tej.Potem ogarnęłam kuchnię i stwierdziłam,że idę zaraz do łóżka.U niego demencja oznacza się niezwykłą pedantycznością.Wszystko musi być pochowane,zlew wytarty do sucha a krzesełka stoją na baczność w jednym rzędzie.Ale mi to egal,te 10 dni jeszcze wytrzymam.Wam życzę pogodnej środy, bo wiadomo-środa minie,tydzień zginie. 
24 lipca 2024 06:22 / 4 osobom podoba się ten post
Witam i ja środowo w środku tygodnia
Dziś nie mogłam znowu wejść na OP24
Miłej, spokojnej środy wszystkim
24 lipca 2024 13:28 / 3 osobom podoba się ten post
WITAM SRODOWO PIEKNIE I ZDROWO ABY CHŁODNIEJ BYŁO LEPIEJ SIE NAM ŻYŁO.
24 lipca 2024 14:19 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek środowo. Kawa już zaparzona,Senior śpi i pewnie spać będzie długo. Wczoraj spał do 14.30 tak ze zamiast śniadania miał obiad.Kolacja późno,, bo o 20 tej.Potem ogarnęłam kuchnię i stwierdziłam,że idę zaraz do łóżka.U niego demencja oznacza się niezwykłą pedantycznością.Wszystko musi być pochowane,zlew wytarty do sucha a krzesełka stoją na baczność w jednym rzędzie.Ale mi to egal,te 10 dni jeszcze wytrzymam.Wam życzę pogodnej środy, bo wiadomo-środa minie,tydzień zginie. 

Co robić do 14.30? Zero rytmu dnia 😢
25 lipca 2024 06:09 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Deszcz pada  i tak było całą noc. I dobrze bo już naprawdę było sucho. Dziś mam trochę pracy domowej. Ostatnie ogórki robię . Nie ma tego dużo bo około 3 kg więc będą w musztardzie. Później trochę sprzątania i zaczynam pakowanie bo wyjazd jutro ale późnym wieczorem. 
Wszystkim życzę spokojnego dnia.