Powitajki przy kawie 77

29 listopada 2024 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
Ależ oczywiście 😁😁
29 listopada 2024 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Oby inne wiadomości były jasne jak słońce :serce:

Myślę, że do przyszłego weekendu już będzie w stanie rozmawiać. Dla mnie to żaden problem przyjechac tu z Zurychu w weekend.
30 listopada 2024 05:13 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio, wyspana i kawa już też pachnie. Dobrze, że przywiozłam że sobą turystyczny czajnik bezprzewodowy, bo ten w kuchni tak gwiżdże, że było by mnie słychać w Monachium. Radio gra, cisza dookoła i to jest to, co bardzo lubię. Wczoraj przygotowałam już sobie kuraka na dzisiejszy obiad. Coco zasugerowała, że mama lubi Bratkartoffeln, więc wcześniej wstawię. Obym tylko wytrzymała popołudniowy spacer-najtrudniejszy pierwszy raz... A przy okazji wszystkim Andrzej om pomyślności i spełnienia marzeń. Nie mamy żadnego? Nie szkodzi. 
30 listopada 2024 06:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś zamierzam spotkać się najpierw z Maludą, potem z dziewczynami, bo pracują niedaleko od Beatki
Miłego dnia wszystkim
30 listopada 2024 09:08 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Myślę, że do przyszłego weekendu już będzie w stanie rozmawiać. Dla mnie to żaden problem przyjechac tu z Zurychu w weekend.

Zazdroszczę Ci tak bym chciała przytulić się do niej  a i reprymendę usłyszeć . Ciągle powtarzam będzie dobrze,będzie dobrze 

30 listopada 2024 09:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z pod błękitnego nieba . Pogoda fajna może uda się zrealizować plan dnia . Na razie główkuje nad obiadem .
Pogodnego ,spokojnego dnia .
30 listopada 2024 09:15 / 2 osobom podoba się ten post
A gdzie się podziewa nasza Dorotka  ?
Ktoś ma kontakt ? Proszę ja pozdrowić  
30 listopada 2024 14:41 / 5 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo w sobotę i  miłego popołudnia życzę 
30 listopada 2024 15:14 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Zazdroszczę Ci tak bym chciała przytulić się do niej  a i reprymendę usłyszeć . Ciągle powtarzam będzie dobrze,będzie dobrze 

Nie wiem jak ją podpuścić, żeby mnie ochrzaniła, też za tym tęsknię. A póki co siedze nad tutejszą sadzawką i czekam aż mi sie myśli pokukładają w głowie. 
Badaniowo i postepowo ze zdrowieniem jak na ten etap w porządku, ale co dalej, tego i lekarze nie wiedzą. 
30 listopada 2024 15:16 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

A gdzie się podziewa nasza Dorotka  ?
Ktoś ma kontakt ? Proszę ja pozdrowić  :aniolki:

Widzialam ją zalogowaną, ale moze nie mogla znów posta puścić. Często się skarzyła na takie problemy netowe. Może i tym razem tak jest? 
I dzien dobry forum . 
01 grudnia 2024 05:56 / 6 osobom podoba się ten post
I dzień dobry niedzielnie. Wyspana, co zaliczam do cudów. Kawa już też pachnie, z sypialni dobiega pochrapywanie Seniorki. Wieczorem wpadnie Coco i ustalimy moje wolne popołudnia. Przy okazji wspomnę też o zakupach. Wczoraj poszłam do Edeki, niby niedaleko ale z moim kręgosłupem myślałam, że ducha wyzionę. Dobrze, że z powrotem odwiozła mnie Malgi choć i tak wtaszczenie tej torby na kółkach na drugie piętro, to dla mnie było jak wejście na K2. Lecę na inne portale społecznościowe, a Wy śpijcie dalej. 
01 grudnia 2024 07:03 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Dziś chyba pokręcę się po kuchni
Miłego dnia wszystkim
01 grudnia 2024 07:09 / 5 osobom podoba się ten post
Witam  w kolejna tutaj niedzielę. 😁 Oprócz tej jeszcze 2 mi zostało. Tutaj czas szybko leci i spokojni seniorzy więc nie jest źle. Dziś idziemy, a właściwie musimy kawałek podjechać na 15 na koncert Adwentowy. I znowu re 3 godziny zleci. 🤣 Od jutra nowe terminy lekarskie i inne. 🙄 
Wszystkim życzę spokojnej niedzieli. 
01 grudnia 2024 08:04 / 5 osobom podoba się ten post
01 grudnia 2024 09:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Zaraz wyjeżdżam do CH  Wieczorem odpocznę przy szklaneczce whisky bez niczego - łiskiskolom :) nie lubie, bo mogą Szkota podrzucić i co wtedy  
Spokojnej niedzieli :)