Powitajki przy kawie 77

01 grudnia 2024 12:35 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w nuedzielne popołudnie życzac wszystkim miłego dzionka
01 grudnia 2024 13:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękną pogodna niedzielę. Odpoczywam po intensywnym spacerku a obiad tuż, tuż .
Dobrego popołudnia 
01 grudnia 2024 13:46 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry :-) Zaraz wyjeżdżam do CH :-) Wieczorem odpocznę przy szklaneczce whisky bez niczego - łiskiskolom :) nie lubie, bo mogą Szkota podrzucić i co wtedy :oczko: 
Spokojnej niedzieli :)

Nigdy takiego mocarza nie  walnełam  ale.......po obiedzie spróbuję .Tylko cygara nie  mam .
01 grudnia 2024 15:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim 😁😁, czyżby ktoś o mnie wcześniej pytał, bo ja też jestem Dorotka , ale wiem że na forum jest jedna Pani o nicku podobnie brzmiącym co moje imię. Ja dziś wybieram się na koncert adwentowy 😄😄, Andrzejki spędziłam w łóżku.
01 grudnia 2024 16:03 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nigdy takiego mocarza nie  walnełam :wino: ale.......po obiedzie spróbuję .Tylko cygara nie  mam .

Dziś musowo, bo przed chwilą otworzyła oczka i kuma 
Tylko nie mieszaj z niczym, bo mocarz walnie Ciebie :) 
Potem wam pośpiwom, tylko żeby nie było, że nie "oszczegałam", bo nie piszczę :) 
02 grudnia 2024 05:39 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek. Długachny post mi wcięło.Ożesz...
02 grudnia 2024 06:45 / 4 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Niewyspana, niestety, bo moja seniorka wczoraj urządziła Hardrock, aż musiała córka interweniować
Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk.
Miłego dnia wszystkim
02 grudnia 2024 16:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór 
Mrozik nie za duży , ale jest . Dzisiaj niebo ciężkie może spadnie śnieg ?
Zaraz robię domowe spa  a  potem  kubeczek gorącej herbatki i luzik 
A u Was jak ?
02 grudnia 2024 16:20 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziś musowo, bo przed chwilą otworzyła oczka i kuma :upup::radosc:
Tylko nie mieszaj z niczym, bo mocarz walnie Ciebie :) 
Potem wam pośpiwom, tylko żeby nie było, że nie "oszczegałam", bo nie piszczę :) 

Dzięki za info , 
Nie ma to jak mieć przyjsciela ,który trzyma rękę na pulsie 
02 grudnia 2024 16:23 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobry wieczór :-)
A u Was jak ?

Wszystko po staremu, każdy już myśli o tym co mu Mikołaj dobrego wkrótce przyniesie 😁😁 hi hi, oby nie zapomniał też o mnie.
02 grudnia 2024 16:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobry wieczór :-)
A u Was jak ?

Chora jestem, znaczy mały przekręt ze zwolnieniem, ze względów logistycznych. No ale tez mogę pojsć na zwolnienie od czasu do czasu :) 
02 grudnia 2024 16:25 / 3 osobom podoba się ten post
Kaspira009.12

Wszystko po staremu, każdy już myśli o tym co mu Mikołaj dobrego wkrótce przyniesie 😁😁 hi hi, oby nie zapomniał też o mnie.

Ja nie za bardzo  tęsknię za tym facetem .Mam tyle za uszami , że rozge najwyżej dostanę .
02 grudnia 2024 16:27 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Chora jestem, znaczy mały przekręt ze zwolnieniem, ze względów logistycznych. No ale tez mogę pojsć na zwolnienie od czasu do czasu :) 

To nie przekręt to konieczność 
O zdrowie trza dbać 
03 grudnia 2024 06:11 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo. Nad ranem obudził mnie deszcz. Niech pada po południu, to spacer m'ie ominie. Wczoraj miałam pracowite przedpołudnie, muszę zwolnić trochę obroty, bo potem wieczorem kręgosłup boli jak coś. Coco zrobiła mi małe zakupy. Chciałam jeszcze żeby kupiła mi nawlekacz do nici, bo chcę dokończyć bieżnik. Nawet grzebałam w skrzynce Seniorki-ani śladu a ja bez tego nie nawlekę muliny..Oczy już za słabe. No nic, biorę się za} kawę. 
03 grudnia 2024 06:46 / 5 osobom podoba się ten post
Witam.  Wczoraj deszcz padał wieczorem. Dziś już słyszę ciszę . Dziś fizjo z seniorem i musimy w tym celu jeździć do miasta a później zakupy z seniorka. Codziennie coś więc czas szybko leci. Kto ich będzie woził na te wszystkie terminy rozpisane w kalendarzu po nowym roku ? 🤔 Ich wybor. Chcą zostać sami niech zostaja. Nawet córka zerwała kontakt z nimi po ich decyzji. Trudno. Mi podziekowała za opiekę i na tym był koniec pisania i do mnie i do nich. Ja ją rozumiem. Chytrość Niemców nie ma granic. ☹️😭  Spokojnego dnia opiekunowo.