Powitajki przy kawie 77

26 listopada 2024 21:10 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam i ja wtorkowo:chaplin:
Dziś mamy wyjazd do optyka po nowe okulary dla seniorki, a potem małe zakupy  po drodze:brawo1:
Miłego dnia wszystkim:wstajemy:

Co tam dobrego w DE, będę przejazdem, moze się gdzie zaopatrzę?
26 listopada 2024 22:13 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Co tam dobrego w DE, będę przejazdem, moze się gdzie zaopatrzę?

Niestety seniorka dziś nie chciała nigdzie jechać, namówiłam ją tylko na mały spacerek wkoło osiedla i maleńkiego parku
27 listopada 2024 06:17 / 6 osobom podoba się ten post
27 listopada 2024 06:29 / 6 osobom podoba się ten post
Witam środowo w środku tygodnia
Środa minie - tydzień zginie
Miłego dnia wszystkim
27 listopada 2024 08:56 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w środę i życzę miłego dzionka wszystkim 
27 listopada 2024 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dziń dobry, pogoda typowo jestenna "Kancert jesienny na dwa świerszcze" chciałoby się rzec. Tak, słuchałysmy z mamą  Magdy Umer, obejrzałyśmy też benefis Jacka Wójcickiego- kto nie widział - polecam. Nic z anteny, żeby sie nie przeciążyć intelektualnie  Ale i tak będę życ po tym "praniu mózgu"  bo rano trywialnie skonstatowałam, że kałuże to łzy ludzi, którzy nie chcą iśc do pracy :)
Nadaję z kuchni  zamknęłam się na klucz, bo jeszcze jest siostra, a ja nie lubię jak mi się ktoś "wtranca" 
Mimo pogody dobrego nastroju i spokojnego dnia :) 

27 listopada 2024 13:57 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Niestety seniorka dziś nie chciała nigdzie jechać, namówiłam ją tylko na mały spacerek wkoło osiedla i maleńkiego parku:jesien:

Nie rób sobie wyrzutów, może jej strzykało to tu, to tam. Jak nie marudzi to i tak jest dobry początek. Trafię, kupię czego bedę potrzebowac bez problemu :) 
27 listopada 2024 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
Witam , witam i o nic nie pytam 
27 listopada 2024 17:41 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziń dobry, pogoda typowo jestenna "Kancert jesienny na dwa świerszcze" chciałoby się rzec. Tak, słuchałysmy z mamą  Magdy Umer, obejrzałyśmy też benefis Jacka Wójcickiego- kto nie widział - polecam. Nic z anteny, żeby sie nie przeciążyć intelektualnie :lol2: Ale i tak będę życ po tym "praniu mózgu" :-) bo rano trywialnie skonstatowałam, że kałuże to łzy ludzi, którzy nie chcą iśc do pracy :)
Nadaję z kuchni :gotuje: zamknęłam się na klucz, bo jeszcze jest siostra, a ja nie lubię jak mi się ktoś "wtranca" :-)
Mimo pogody dobrego nastroju i spokojnego dnia :) 

Zgłaszam, że nie przyczyniam się do powstawania głębokich kałuż 
Idę do pracy w podskokach .
27 listopada 2024 17:51 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wieczór 

Usnęłam i przespałam parę godzin dopiero się wybudziłam   To efekt nieprzespanej nocy . Obudził mnie w mocy dzwonek telefonu , a że czekam ma wiadomość bardzo dla mnie ważną  to od razu skojarzyłam, że w tej sprawie . Nr telefonu nieznany i w nocy ? Wszystko pasowało Qrde nie spałam do rana a w głowie huragan . Dopiero później zajarzyłam , że to na pewno  pomyłka  Tak zmarnowałam nocny wypoczynek ale odrobiłam po południu 
Miłego  wieczoru 

27 listopada 2024 18:13 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Zgłaszam, że nie przyczyniam się do powstawania głębokich kałuż 
Idę do pracy w podskokach .

No i teraz nie wiem co powiedzieć....:) Chyba tylko to, że to bardzo niebezpieczne . 
27 listopada 2024 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No i teraz nie wiem co powiedzieć....:) Chyba tylko to, że to bardzo niebezpieczne . 

A dlaczego ? Skacze między tymi wyplakanymi kałużami z myślą , że i moja kiedyś powstanie. ' z niechęci do pracy " 

27 listopada 2024 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Daj znać jak się czuje koleżanka i pozdrów ją od nas wszystkich życząc szybkiego powrotu do zdrowia.
28 listopada 2024 05:56 / 3 osobom podoba się ten post
28 listopada 2024 06:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek. Ostatni czwartek listopada. Jejkui jak szybko zleciał mi i rok i czas pracy tutaj. Życie też szybko i nie było usłane różami. ☹️ Niestety....
Dziś seniorzy żadnych terminów nie mają w końcu więc ja po obiedzie jadę do centrum miasta i pochodzę po sklepach. Może coś upatrze ciekawego. Zależy mi na butach wygodnych do latania bo wizytowych zimowych to ja mam. Może coś upoluje na wyprzedaży? 🤔 
Spokojnego dnia opiekunowo a Maluda szerokiej drogi i super zlecenia bez stresu