Powitajki przy kawie 77

28 listopada 2024 07:04 / 5 osobom podoba się ten post
Witam i ja czwartkowo
W Berlinie dziś pada i ma tak być cały dzień, więc ja ogarnę swoje rewiry
Miłego dnia wszystkim
28 listopada 2024 07:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry w czwartek. Ostatni czwartek listopada. Jejkui jak szybko zleciał mi i rok i czas pracy tutaj. Życie też szybko i nie było usłane różami. ☹️ Niestety....
Dziś seniorzy żadnych terminów nie mają w końcu więc ja po obiedzie jadę do centrum miasta i pochodzę po sklepach. Może coś upatrze ciekawego. Zależy mi na butach wygodnych do latania bo wizytowych zimowych to ja mam. Może coś upoluje na wyprzedaży? 🤔 
Spokojnego dnia opiekunowo a Maluda szerokiej drogi i super zlecenia bez stresu   

Dziękuję bardzo, Dusiu 
28 listopada 2024 08:47 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam i ja czwartkowo:chaplin:
W Berlinie dziś pada:pada_deszcz: i ma tak być cały dzień, więc ja ogarnę swoje rewiry:sprzatanie:
Miłego dnia wszystkim:wstajemy:

Wychodzi na to że wszędzie dziś pogoda okropna. Już wolę jak mocno śnieży niż kiedy taka plucha wszędzie 
28 listopada 2024 10:22 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Daj znać jak się czuje koleżanka i pozdrów ją od nas wszystkich życząc szybkiego powrotu do zdrowia.:aniolki:

Już się zawijam na powrót. Pozdrowię i też mocno wierzę w to, że będzie dobrze. Mimo trudności też jest dzieckiem szczęścia a w medycynie zwroty akcji się zdarzają - widzialam na własne oczy. 
W DE zatrzymam się do niedzieli , potem do CH , bo i do pracy trzeba a i mąż namacalny :) się stęsknił. Czy będę miała czas aby skorzystac z okazji i polatac po sklepach - nie wiem , ale to też nie jest żadnym priorytetem.

No i dzien dobry Forum, deszczowo, ale to się dzieje z przyczyn od nas niezależnych to niech się dzieje. Ale możemy wpłynąc na to co w naszej mocy , a to naprawdę dużo .
Spokoju, uśmiechu i do przodu 
28 listopada 2024 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Rozpędziłam się dzisiaj z przywitaniem co nie zmienia faktu , że życzyłam ze szczerego serca .Teraz to już tylko w   dobranockach mogę napisać 
Dzień zaliczam do udanych i pożytecznie spędzonych , mimo deszczu i kałuż 

28 listopada 2024 20:26 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Już się zawijam na powrót. Pozdrowię i też mocno wierzę w to, że będzie dobrze. Mimo trudności też jest dzieckiem szczęścia a w medycynie zwroty akcji się zdarzają - widzialam na własne oczy. 
W DE zatrzymam się do niedzieli , potem do CH , bo i do pracy trzeba a i mąż namacalny :) się stęsknił. Czy będę miała czas aby skorzystac z okazji i polatac po sklepach - nie wiem , ale to też nie jest żadnym priorytetem.

No i dzien dobry Forum, deszczowo, ale to się dzieje z przyczyn od nas niezależnych to niech się dzieje. Ale możemy wpłynąc na to co w naszej mocy , a to naprawdę dużo .
Spokoju, uśmiechu i do przodu :serce:

Czekam na pomyślne wieści . Myślę, że wszystko się dobrze ułoży i da radę.
No bo kto jak nie Ona.
Przytul ja ode mnie 
29 listopada 2024 05:08 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Opiekunowo Od dzisiaj zaczyna tykać mój emigracyjny budzik, przy tym ukłony w stronę Luka Busa mam dopiero o 7 ej, ale oczywiście wstałam dużo, dużo wcześniej. Wszystkim miłego piątku i całego weekendu. 
29 listopada 2024 06:27 / 5 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo
Dziś w Berlinie czekam z komitetem powitalnym na naszą Kruszynkę
Miłego dnia wszystkim
29 listopada 2024 13:40 / 1 osobie podoba się ten post
Witam a kiedy będzie ciąg dalszy opowieści Pani Mleczko ? 😁😁
29 listopada 2024 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Kaspira009.12

Jutro Andrzejki , ja dlatego zrobiłam małe sprzątanie. Życzę wszystkim udanych Andrzejek gdziekolwiek jesteście moi mili.
29 listopada 2024 15:11 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Czekam na pomyślne wieści . Myślę, że wszystko się dobrze ułoży i da radę.
No bo kto jak nie Ona.
Przytul ja ode mnie :serce:

Już ja wyprowadzają stopniowo z sedacji. Więcej wieczorem ale nie tu, aby nie prowokować bezmyślnych komentarzy.
29 listopada 2024 15:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, słońce zaświeciło.
29 listopada 2024 16:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry , był taki w 100 % . Teraz zakopałem się z kotami pod kocem i słucham  mruczanda  .Nie ma to jak   jak być kotem , a   już bycie dwoma kotami to szczyt marzeń . 
Spokojnego wieczoru 

29 listopada 2024 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
Kaspira009.12

W świetle gotowych przepisów co i jak robić w różnych sytuacjach nie tylko zdrowotnych ,nie mam odwagi produkować się że swoją amatorszczyznśą  Jedno wiem , że opiekunka to  ludzki kameleon  .Jak nie potrafi dostosować się do  sytuacji i okoliczności to ma przegrane .

29 listopada 2024 17:16 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry, słońce zaświeciło.

Oby inne wiadomości były jasne jak słońce