Powitajki przy kawie 76

19 lutego 2024 06:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pora zacząć nowy tydzień dobrego dnia i tygodnia wszystkim 
19 lutego 2024 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek.Dowodu jeszcze nie mam, czekam niecierpliwie a przy okazji pochłaniam domową biblioteczkę.Do wiosny jeszcze 30dni...
19 lutego 2024 07:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry jeszcze pół godzinki czas tylko dla mnie , później  pora na obowiązki. Życzę spokojnego dnia 
19 lutego 2024 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊
Kończę rozpakowywanie walizek
19 lutego 2024 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Kończę rozpakowywanie walizek:chaplin:

To ile tych walizek ciągasz ze sobą ?
I witam się z Wami w nowym tygodniu. Jeszcze w miarę pogodnie,poczekam aż pdp skończy jeść śniadanie,podam jej tabletki i pobiegnę na zakupy. Zajdę do MyShoes,zamykają wkrótce tutejszy sklep i duża wyprzedaż,do 75%!
W sobotę kupiłam pdp buty,takie na teraz ,czarne,skóra z eco skórą,na rzepy zapinane,żeby mogła sama zakładać. Zamiast 111,- zapłaciłam 40,-euro!
Widziałam fajne pumy dla siebie i jeszcze trekkingowe ,takie za kostkę (moje stare już wysłużone ),i jeszcze jakieś ,ale nie miałam czasu mierzyć . Mam nadzieję że nie wykupili moich rozmiarów,bo kupujących było naprawdę dużo . To ja się zbieram ,bo czasu szkoda a na 15-tą z seniorką do ortopedy na kolejny zastrzyk PRP.
Przyjemnego poniedziałku życzę 
19 lutego 2024 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w deszczowy poniedziałek .
Jestem już po pracy i troszkę leniuchuje może jakieś ciasto 🍰 uklepie   Dawno nic nie piekłam.a zaczyna mnie kusić coś z kremem i galaretką . Mam chroniczny brak cukru w organizmie  .
Dobrego dnia 
20 lutego 2024 05:45 / 1 osobie podoba się ten post
Witam 
kawusia sie robi 
wstajemy, wstajemy 
milego dnia 
20 lutego 2024 06:47 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo miłego dzionka 
20 lutego 2024 08:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam, pozdrawiam i życzę dobrego dnia 
20 lutego 2024 08:50 / 1 osobie podoba się ten post
20 lutego 2024 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
Fiore

Witam :wstajemy:
kawusia sie robi :kawa:
wstajemy, wstajemy :-)
milego dnia :przytula:

Widzę że za opiekunkowego budzika robisz w zastępstwie Maludy 
Dzień dobry w pogodny,wtorkowy poranek☀️. Dobrze spałam całą noc "durś" to wstałam wyspana. Dzisiaj żadnych terminów,tylko Aga przyjdzie posprzątać. Pedepcia też juź nie śpi ale jeszcze doleża. Po wczorajszym zastrzyku PRP w kolano,coś kiepskawo się czuje,cała obolała. Dobrze że fizjo dopiero jutro. W sumie trudno powiedzieć czy to wina szprycy,czy czegoś innego.w ubiegłym tygodniu po takim zastrzyku na nic się nie skarżyła .
Zaraz śniadanie,później zakupy i pół dnia zleci. Mnie nie przeszkadza że seniorka potrafi do 11-tej w łóżku zostać. Lubię takie leniwe poranki tylko dla siebie. Co prawda wieczorem kończę dzień pracy dopiero ok 20-tej a nie ,jak więjszość z Was,o 18-tej ale i tak późno chodzę spać,więc to też nie problem. No to zaczynamy się rozkręcać. Dobrego dnia życzę 
20 lutego 2024 11:57 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry remont kapitalny na forum czy cuś  Wywiało wszystkich ?
Pada drobny kapuśniaczek , wiosnę się czuje w powietrzu i dusza gra 

Dobrego dnia życzę .
20 lutego 2024 19:12 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Widzę że za opiekunkowego budzika robisz w zastępstwie Maludy :-)
Dzień dobry w pogodny,wtorkowy poranek☀️. Dobrze spałam całą noc "durś" to wstałam wyspana. Dzisiaj żadnych terminów,tylko Aga przyjdzie posprzątać. Pedepcia też juź nie śpi ale jeszcze doleża. Po wczorajszym zastrzyku PRP w kolano,coś kiepskawo się czuje,cała obolała:-(. Dobrze że fizjo dopiero jutro. W sumie trudno powiedzieć czy to wina szprycy,czy czegoś innego.w ubiegłym tygodniu po takim zastrzyku na nic się nie skarżyła .
Zaraz śniadanie,później zakupy i pół dnia zleci. Mnie nie przeszkadza że seniorka potrafi do 11-tej w łóżku zostać. Lubię takie leniwe poranki tylko dla siebie. Co prawda wieczorem kończę dzień pracy dopiero ok 20-tej a nie ,jak więjszość z Was,o 18-tej ale i tak późno chodzę spać,więc to też nie problem. No to zaczynamy się rozkręcać. Dobrego dnia życzę :najlepszego3:

No co Ty Gusiu , podopieczni nie chodzą spać o 18 tej 
Między bajki to włóż .Nie wiem jak mogłabym zostawić osobę, która się opiekuje o tak wczesnej godzinie bez zapewnienia bezpieczeństwa 
Wiem, że to nie modne  to moje pisanie,.ale ja jestem staroświecka  
21 lutego 2024 05:36 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek 
sroda minie tydzien zginie 
spokojnego dnia wszystkim 
21 lutego 2024 06:45 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich już połowa tygodnia jak ten czas szybko leci