To faktycznie przydalo by się w nią wcisnać chociaż 500 ml. Nie wiem, może jesli stan babci na to pozwala to przyprawiaj jedzenie wyraziściej, albo jak lubi przesiadywac przed TV to obok picia postaw słone paluszki?
To faktycznie przydalo by się w nią wcisnać chociaż 500 ml. Nie wiem, może jesli stan babci na to pozwala to przyprawiaj jedzenie wyraziściej, albo jak lubi przesiadywac przed TV to obok picia postaw słone paluszki?
Dzięki Tina jutro kupię paluszki chociaż nie wiem czy ona lubi :smiech3: Przed telewizorem :ogladam tv: siedzi całe popołudnie od 15,00- dopóki nie idzie spać czyli ok 18,20 z przerwą na toaletę i kolację. Wierzę że paluszki pomogą. Bo ja wymyślałam "zum wol" a ona mówi "Prost" podobno to jest to samo.
Gusia wszędzie te sklepy tak pozamykane czy tylko u was żebym nie została bez jakiegoś jedzenia. Właściwie zawsze coś jest w lodówce i xamrażarce:-) i jeszcze jedno pytanie czy w Niemczech obchodzą tłusty czwartek?,bo ja nie wiem i nigdy tu nie spotkałam się z tłustym czwartkiem :kwiatek dla ciebie1:
Nie wiem,w jakim regionie jesteś. Nie wszystkie landy hucznie karnawał celebrują. NRW, Kolonia,Duesseldorf i okolice to karnawałowe stolice :radosc1:
Ja jestem okolice Hamburga :zaskoczenie1: