Powitajki przy kawie 76

04 lutego 2024 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien doberek wszystkim :radosc:
jak to dobrze ze w sobote i niedziele moge pospac do 8 :yahoo:
od jutra znowu 5 rano wstac :krzyczy:
milej niedzieli :ciasteczka_mniam:

I tak codziennie,oprócz weekendów ,pobudka o piątej?
O której podopieczna idzie do łóżka i możesz mieć już wolne?
04 lutego 2024 12:03 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry ja już od pol godz. na nogach 
Jeszcze koty nakarmię i jadę w świat .

Dobrego, ciepłego dzionka :pije kawe:

Wsiadasz do pociągu "niebylejakiego" czy swoje Ferrari odpalasz?
I ,a dokąd,a dokąd tak gnasz?
04 lutego 2024 14:09 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

I tak codziennie,oprócz weekendów ,pobudka o piątej?:-(
O której podopieczna idzie do łóżka i możesz mieć już wolne?

Moja pdp rano jezdzi ( pon-pt) od 7h do 12h na zajecia gdzie ma fizjo logo i ergo terapie. Itak sobie tam pracuje z innymi pacjetami. 
A w weekendy ma wolne wiec spi do 9  ja jak zawsze musze ponad godzine wczesniej wstac i siebie ogarnac a potem ja trzeba umyc bo po udarze wiec polowa niedziala i na wozek . 
Ale przemila jest bardzo wiec siedze sobie juz 3 rok tutaj  
Pdp bedzie miala teraz w kwietniu 59 urodziny dopiero. A juz jest na takim etapie ze malo co mowi, strona sparalizowana , chociaz ze mna ma codziennie zabawe bo razem mamy duze poczucie humoru 
04 lutego 2024 14:10 / 3 osobom podoba się ten post
zapomnialem dodac ze o 18 idzie juz spac wiec wieczory mam zawsze wolne.
04 lutego 2024 14:47 / 2 osobom podoba się ten post
Na przerwie nigdzie nie byłam bo znowu wieje i boję się żeby mnie nie porwało ,słonka nie ma więc dzień ponury ale pogadałam z rodzinką,koleżanką i tak mi zleciało Jeszcze trochę i trzeba będzie wyjść z mojej dziupla bo babunia już siedzi na fotelu i patrzy jak przepływają statki 🛳️⛵ Co statek płynie to mnie woła i ja oczywiście idę i patrzę aby jej zrobić przyjemność  Latem to tu jest przepięknie jak na wczasach bo do rzeki blisko można się opalać 🏖️a czy kąpać to nie wiem bo byłam tu kiedyś we wrześniu,ale nikt się nie kąpał.Tyle że te 2 godz.pauzy to trochę mało.Idę jeszcze na taras i oczywiście wrócę zaraz po trzeba zrobić kawkę i 🍰 ☕. To narazie bo może dziś jeszcze przyjdzie na te urodziny tego nie wiem.
04 lutego 2024 16:10 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wsiadasz do pociągu "niebylejakiego" czy swoje Ferrari odpalasz?
I ,a dokąd,a dokąd tak gnasz?:-)

Już siedzę. 
Pojechałam w odwiedziny do ..... łasu .Odwiedziłam stare katy, gdzie zaczynałam dorosłe życie .Tylko rzeka Pliszka jak płynęła tak płynie , reszta nie do poznania .
Miło było , bardzo tęskniłam.. Pojadę znów latem 

04 lutego 2024 18:22 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Już siedzę. 
Pojechałam w odwiedziny do ..... łasu .Odwiedziłam stare katy, gdzie zaczynałam dorosłe życie .Tylko rzeka Pliszka jak płynęła tak płynie , reszta nie do poznania .
Miło było , bardzo tęskniłam.. Pojadę znów latem 

O tak,tęsknimy do miejsc,z którymi wiążą się dobre wspomnienia. Ja tęsknię do pól ,łąk i lasów wśród których soędzałam wszystkie wakacje u dziadków,pierwsza nauka pływania w rzece Radonice czy rzeczce Drzewiczce.Niestety,daleko mam,ok 400 km. Co kilka lat staram się odwiedzać kuzynów. Ostatni raz byłam w ubiegłym roku,niestety zimą i w smutnych okolicznościach,pogrzeb najstarszej siostry mojej mamy. Może w tym roku latem uda mi się na kilka dni tam wyskoczyć 
04 lutego 2024 18:23 / 2 osobom podoba się ten post
Rzeka Radomka miała być 
04 lutego 2024 18:25 / 2 osobom podoba się ten post
Fiore

zapomnialem dodac ze o 18 idzie juz spac wiec wieczory mam zawsze wolne.:upup:

Szacun,ale już kiedyś chyba to do Ciebie napisałam,kiedy przeczytałam do jakich trudnych przypadków jeździsz 
04 lutego 2024 21:03 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Szacun,ale już kiedyś chyba to do Ciebie napisałam,kiedy przeczytałam do jakich trudnych przypadków jeździsz :aniolki:

owszem co kilka miesiecy jade tez do innego pacjeta aby nie bylo za monotonnie na jednej szteli ale zawsze wracam tutaj na moja stala sztele
05 lutego 2024 05:37 / 5 osobom podoba się ten post
Witam bladym świtem w pierwszy poniedziałek lutego
Pomału muszę pakować moje manatki, żeby jutro w autko wpakować.
Nad Berlin nadciągnęły deszczowe chmury i mają pozostać na dłużej
Miłego dnia wszystkim i wspaniałego tygodnia
05 lutego 2024 06:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry o poranku 
zaczynamy nowy tydzien 
spokojnego dnia wszystkim 
05 lutego 2024 07:43 / 3 osobom podoba się ten post
Witam z rana  za oknem oczywiście wiatr i deszcz chyba całą noc padało bo budziłam się często słysząc świstanie wiatru..Miłego i spokojnego dnia życzę, idę na dół ogarnąć się trochę po nocy
05 lutego 2024 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam w nowym tygodniu, i schodzę na dół do Pdp, dzień pracy czas rozpocząć 
Pozdrawiam serdecznie  koleżanki i kolegów 
05 lutego 2024 08:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pogoda do bani , jedno co mnie  cieszy to, to, że moja praca w ogrodzie nie poszła na marne 

Dobrego dnia