Dzieńdobry w tą słoneczną sobotę ☀️ ale na dworze chłodno bo rano byłtylko 8 st. U mnie jak zwykle była burza ale słowna:strach na wroble::klotnia: ale już jest spokój.Babce wciąż coś nie pasuje,ja wtedy mówię że muszę iść siusiu i wychodzę na górę.Wraca to jest już spokój który ja tu uwielbiam.U nas też jest ßwięto w poniedziała bo w kalendarzu na czerwoną. Jestem na wiosce ale też się przejdę do centrum zobaczyć co tam za imprezki szykują. Może spotkam jakiegoś rodaka,tylko że jak będzie sam to przecież nie będzie gadał więc to jest marna szansa:bezradny:Wszystkim życzę spokojnego dnia i całego wekendu
Dzieńdobry w tą słoneczną sobotę ☀️ ale na dworze chłodno bo rano byłtylko 8 st. U mnie jak zwykle była burza ale słowna ale już jest spokój.Babce wciąż coś nie pasuje,ja wtedy mówię że muszę iść siusiu i wychodzę na górę.Wraca to jest już spokój który ja tu uwielbiam.U nas też jest ßwięto w poniedziała bo w kalendarzu na czerwoną. Jestem na wiosce ale też się przejdę do centrum zobaczyć co tam za imprezki szykują. Może spotkam jakiegoś rodaka,tylko że jak będzie sam to przecież nie będzie gadał więc to jest marna szansaWszystkim życzę spokojnego dnia i całego wekendu