Powitajki przy kawie 75

03 listopada 2023 12:22 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) chociaż nie wieje dzisiaj . 
Chyba po wrzosy się wybiorę? 

Zrób zdymotko i wstaw później.Kocham wrzosy ????
04 listopada 2023 05:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w sobotę ☕?. Wczoraj zepsuł się telewizor i ewakuowałyśmy się wcześniej do łóżek.Dzisiaj ma być fachman albo kupią nowy.Zobaczymy.Dzisiaj trochę pracy,duszowanie, sprzątanie po duszowaniu itp.Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ?,no ale mam jeszcze czas.Teraz kawa i spadam narazie ☕???
04 listopada 2023 06:36 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.  Wczoraj spędziłam cały dzień w Bonn . Córka z seniorka swoje sprswy plus odwiedziny u rodziny a ja swoj czas zapelnilam. O 17 tak jak wcześniej umówione spotkalysmy się koło ratusza i razem wróciliśmy autem do domu. Chora byłam od tych tłumów , wszędzie pełno ludzi, huk aut . Nie to nie dla mnie . Wolę cichsze miejsca . Dziś jeszcze jest cirka . Ma wykąpać mamę . Może jej się uda bo z tym tutaj ciężko jest. ?Dziś też mam luz ale co będę robić to tego nie wiem. Napewno skoczę do Rewe bo już mówiłam córce że zupełnie zapasy. Jutro już wyjeżdża więc będzie lepiej dla mnie bo nie lubię jak mi się ktoś kręci. 
Wszystkim życzę spokojnego dnia. 
04 listopada 2023 07:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w sobotę i nie przemeczajcie się miłego i spokojnego dnia 
04 listopada 2023 10:51 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękną , pogodną sobotę .Pogoda nad podziw przyjazna dla otoczenia .Aż za ciepło jak na listopad . Odpoczywam po nieprzemeczaniu się .Zaraz biorę się za przygotowanie obiadu, mam już góreczki małosolne tylko coś dopasuje do tego .Wyszły bardzo dobre, chrupiące i czuję się sól. O takie chodziło .
Pogodnej, spokojnej niedzieli . 
04 listopada 2023 13:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  musiałam zmienić plany  na  bo 
04 listopada 2023 16:09 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) musiałam zmienić plany :jazda na rowerze: na :moje_wakacje: bo :pada_deszcz:

A miały być zdymotka wrzosów ?!
04 listopada 2023 16:43 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

A miały być zdymotka wrzosów ?!

Nie dotarłam jeszcze do Obi
05 listopada 2023 05:54 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielnie.Kolejna niedziela przed Nami.Kawa już pachnie, RMF FM leci w radio-dobrze jest.Miłego, pogodnego dnia ☕??☘️
05 listopada 2023 06:12 / 5 osobom podoba się ten post
Witam.  Kolejna niedziela na zleceniu . Przede mną jeszcze 5 . Córka seniorki zaraz już jedzie i dobrze bo nie lubię jak ktoś przestawia mi dzień. Wymadrzac się to i ja potrafię , że cis jest źle zrobione ale jak się jest 709 km i raz na 3-4 tygodnie ktoś wpada to ma dużo do powiedzenia. Proszę powiedzieć cały tydzień 24/24 i wtedy obraz wyczynów seniorki się zmieni. 
Nic to ja robię i będę robiła po swojemu. 
Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia. 
05 listopada 2023 09:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  lenistwo dzisiaj  albo . Spokojnej niedzieli 
05 listopada 2023 11:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dzieńdoberek w niedzielę .Pospałam sobie dłużej, do późnej nocy czytałam książkę,chociaż powinnam tego unikać . Po śniadaniu miarkuje co na obiad wymodzic .Niebo zachmurzone jak na listopad przystało . Spędzacie ten dzień w spokoju i radości , bo chociaż niedziela powinna być wolna od wszelkich zawirowań .
05 listopada 2023 15:16 / 4 osobom podoba się ten post
Gusiu apeluję  nie siedź w krzaczorach 
06 listopada 2023 05:42 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w poniedziałek.Kawę już piję, radio grało całą noc,oby Mariane za szybko nie halowała,bo wczoraj z rana zafundowała mi zmianę pościeli rannym świtem?.Po południu z głównodowodzącą na zakupy,tak że dzień zleci.Wszystkim w pracy szybko mijającego dnia ☕???☘️
06 listopada 2023 06:53 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w poniedziałek.  Na dziś planów nie mam no chyba że w końcu słońce ☀️ wyjrzy to nad Ren pojedziemy pospacerować. Coś seniorka mówiła że do bankomatu musi zajechac po kasę dla siebie. Mnie zostawiają dzieci. 
Spokojnego dnia i całego tygodnia.