Dusia1978, marta74, dorotee, tina 100%, creyzy - dziękuję :aniolki:. GTV. Oby szczęśliwie :smiech3:, bo wczoraj znów wypadek mieli.

Dusia1978, marta74, dorotee, tina 100%, creyzy - dziękuję :aniolki:. GTV. Oby szczęśliwie :smiech3:, bo wczoraj znów wypadek mieli.
A ja myślałam, że bedziemy wieczorami swoje bajki opowiadać... :bezradny:
Już niedługo dołączam do grona pracujących, co prawda tylko na miesiąc, ale w lecie to i tak długo. Dobrze, że mam w okolicy las, więc pewnie w dni wolniejsze będę w swoim żywiole.
A w temacie witam wszystkich w nowym dniu i tygodniu.
A ja dalej wypoczywam aktywnie w swoim "Raju".
Witanko niedzielne :kawa1:
Wyjeżdżam jutro wieczorem, ale zmiennik będzie nad ranem. Prawie cały dzionek będziemy razem, odwiedziny syna z żoną, czas minie. Dziś żadnego wychodnego nie robię, dopakuję się i niedziela minie spokojnie.
Podopieczna jeszcze w szpitalu, teraz będzie czekać ją REHA, o ile... Zaczęły się problemy z oddychaniem. Zobaczymy.
Życzę spokojnej i miłej niedzieli :buziaczki:
Dzień dobry Opiekunkowo:-) walizka czeka, bilet też , teraz tylko wsiąść do pociągu niebylejakuego:-)
Udanego dnia:chaplin:
Dzień dobry Opiekunkowo:-) walizka czeka, bilet też , teraz tylko wsiąść do pociągu niebylejakuego:-)
Udanego dnia:chaplin:
Dorotee, szczęśliwej podróży i wspaniałego urlopu :flaga Polski::moje_wakacje:
Długo planujesz odpoczywać?
Coby rybka nie wyschła to załączam winko rabarbarowe z Coopa?.
A ja myślałam, że bedziemy wieczorami swoje bajki opowiadać... :bezradny:
Już niedługo dołączam do grona pracujących, co prawda tylko na miesiąc, ale w lecie to i tak długo. Dobrze, że mam w okolicy las, więc pewnie w dni wolniejsze będę w swoim żywiole.
A w temacie witam wszystkich w nowym dniu i tygodniu.
A ja dalej wypoczywam aktywnie w swoim "Raju".
Wigilia za pasem ?
Jak polecasz to się przeszłam do Coop znalazłam i nie kupiłam no 12 z hakiem u mnie czemu???Zresztą ser mascarpone też w innej cenie, wyższej niż w innej miejscowości ale w innym markecie to tu sie mogę zgodzić.
Dobry wieczór od razu :-)
No proszę. Ryż nam tu posadzili. Dla każdego po miseczce Dzień dobry.
Dzień dobry. :) Spam już usunęliśmy. Pozdrowienia, Admin