Powitajki przy kawie 75

20 lipca 2023 07:06 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo wszystkim miłego dnia
20 lipca 2023 07:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mam chwilkę , to swój dzieńdoberek dorzucam.?
Spokojnego dnia .
20 lipca 2023 08:36 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Wigilia za pasem ?

To złoty karaś w Polsce coraz rzadszy i pływa dalej - teraz w moim własnym stawku przydomowym.
20 lipca 2023 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Coby rybka nie wyschła to załączam winko rabarbarowe z Coopa?. 

Muszę spróbować, a tymczasem swoje wyroby używamy, bo nowe owoce pomału dojrzewają i trzeba będzie znów rozpocząć domową produkcję
20 lipca 2023 08:41 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Myślisz , że nie za wcześnie Malgi tego karpia z wody wyciągnęła??

To karaś złocisty z rodziny karpiowatych
A w temacie: witam wszystkich i pomału zbieram swoje manatki, bo za kilka dni wyjazd w znowu nowe miejsce bez kontaktu ze zmienniczką. Jak ja nie lubię jechać w nieznane...
Od niedzieli już będę się meldować codziennie, bo i czasu pewnie będę miała więcej na NET.
Miłego dnia wszystkim
20 lipca 2023 08:52 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry na urlopie czas mija zdecydowanie za szybko  się pozdrawiam serdecznie i spokojnego dnia życzę 
20 lipca 2023 09:36 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pozdrawiam serdecznie z domu
20 lipca 2023 10:39 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

To karaś złocisty z rodziny karpiowatych:lowi ryby:
A w temacie: witam wszystkich i pomału zbieram swoje manatki, bo za kilka dni wyjazd w znowu nowe miejsce bez kontaktu ze zmienniczką. Jak ja nie lubię jechać w nieznane...:nerwowy:
Od niedzieli już będę się meldować codziennie, bo i czasu pewnie będę miała więcej na NET.
Miłego dnia wszystkim:radosc:

Wypełnisz odliczajkiwa luke  bo ja już jutro nidyrydy.
20 lipca 2023 11:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Po porannej burzy zrobiło się przyjemnie.  U mnie dziś na tapecie przetwory z ogórków. Wczoraj trochę dostałam więc słoiki i butelki w ruch. 
Dziś też jadę obejrzeć dla mnie jakieś autko bo córka mi zabrała i nie mam autka. 
Sesje zdała wyśmienicie . Wszystkie 14 egzaminów w pierwszym terminie. Od wczoraj zaczęła jeździć jako pilotka w Sindbad . Pierwszy kurs z doświadczoną koleżanka na Monachium wyruszyła. Jak się sprawdzi to kolejny będzie na Anglię lub Norwegii bo angielski język na perfekt. 
Powoli muszę rozglądać się za pracą bo od sierpnia chce jechać na 2 miesiące. 
Szwajcaria mnie nie chce bo po rozmowie w Katowicach nikt się nie odzywa. Trudno  nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą. Widocznie nie wszyscy mają  szczęście. 
Spokojnego dnia opiekunkowo i samych dobrych chwil. 
20 lipca 2023 20:05 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą.Od ostatniego lipca będę stacjonować w Stuttgarcie.Odpowiada mi to zlecenie,bo Seniorka dwa razy w tygodniu do Tagespflege, więc wiecej wolnego i będę oszczędzać kolano.W przyszlym tygodniu zastrzyk z kwasem hialuronowym -mam nadzieję, że pomoże ☘️. Firmę zmieniłam.Tyle narazie ?
20 lipca 2023 21:06 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam wieczorową porą.Od ostatniego lipca będę stacjonować w Stuttgarcie.Odpowiada mi to zlecenie,bo Seniorka dwa razy w tygodniu do Tagespflege, więc wiecej wolnego i będę oszczędzać kolano.W przyszlym tygodniu zastrzyk z kwasem hialuronowym -mam nadzieję, że pomoże ☘️. Firmę zmieniłam.Tyle narazie ?

Wiem, że to brzmi jak żart ale mnie fizjoterapeutka poradziła , że na ból kolan i rwę super są spacery wrecz taki chód / marsz. Ja teraz kupiłam sobie buty do marszów i codziennie maszeruje te 3-4 km . Czuje się lepiej, lepiej śpię i w ogóle lepiej się czuję. 
20 lipca 2023 21:43 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich forumowiczów 

Czas tu ucieka mi  szybko i dodam ze jestem bardzo zadowolona.Fajny kontakt z rodziną seniorki, i mam czas na zwiedzanie, kawę i ciacho w ulubionej kafejce.Wstyd się przyznać ale uciekam od Polaków.Nie dlatego że zadzieram głowę,ale wiem że w rozmowach przeważa obgadywalstwo.A może  to ja się zrobiłam dziwna,egoistyczna . Wszystko możliwe.
Sierpień za pasem,a więc chrzest mojego wnusia, spacery , zabawy z dwójką maluchów  Nie zapomnę też o wypoczynku Tym razem 10 dni Zakopane ,czyli pełen reset w hotelu Spa.Jakis krótki wypad do Pragi.Oczywiscie z mężem 
I cieszę się że  wracam później do Zurychu, już na dłużej.To jest moje miejsce.
Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę 
21 lipca 2023 08:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  cudownego dnia i całego weekendu życzę jutro wcześnie rano lecę do córci, kilka dni wspólnego urlopu 
21 lipca 2023 18:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór opiekunkowo miłego wieczoru ja dzisiaj sobie robię seans filmowy
23 lipca 2023 08:17 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w pogodną niedzielę .  "  Ich bin zuhause  " . Dość leniuchowania i leżenia nogami w ciepłej wodzie . Ubyło mnie parę kilogramów no i skóra nabrała innego koloru
Teraz musiałabym odpocząć .
Spokojnej niedzieli życzę .