Powitajki przy kawie 75

23 lipca 2023 08:23 / 4 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Za chwilę dopakuję autko i ruszam na Zachód, zarabiać euroki
Wczoraj pożegnalny grill z sąsiadami, nawet odpuściłam Święto Ryby, bo pogoda straszyła deszczem. A nie chciałam się przeziębić przed wyjazdem. Za to narwałam sobie owoców z ogródka na wyjazd - przez pierwsze dni nie umrę z głodu. Borówki amerykańskie, porzeczkoagrest, malinki i czereśnie z własnego ogrodu smakują najlepiej. Im bliżej wyjazdu tym bardziej się zastanawiam po co ja jadę w takim czasie, zamiast siedzieć w domku i cieszyć się zbiorami z własnego ogródka.
Chyba się starzeję...
Miłego dnia wszystkim i nie przemęczajcie się.
23 lipca 2023 08:24 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam niedzielnie:najlepszego3:
Za chwilę dopakuję autko i ruszam na Zachód, zarabiać euroki:ferrari:
Wczoraj pożegnalny grill z sąsiadami, nawet odpuściłam Święto Ryby, bo pogoda straszyła deszczem. A nie chciałam się przeziębić przed wyjazdem. Za to narwałam sobie owoców z ogródka na wyjazd - przez pierwsze dni nie umrę z głodu. Borówki amerykańskie, porzeczkoagrest, malinki i czereśnie z własnego ogrodu smakują najlepiej. Im bliżej wyjazdu tym bardziej się zastanawiam po co ja jadę w takim czasie, zamiast siedzieć w domku i cieszyć się zbiorami z własnego ogródka.
Chyba się starzeję...
Miłego dnia wszystkim i nie przemęczajcie się.:angel1:

Dobrej drogi .
23 lipca 2023 13:48 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Witam niedzielnie:najlepszego3:
Za chwilę dopakuję autko i ruszam na Zachód, zarabiać euroki:ferrari:
Chyba się starzeję...
Miłego dnia wszystkim i nie przemęczajcie się.:angel1:

Raczej młodniejesz, że zamiast w domu siedzieć, to Cię gdzieś po świecie nosi 
Jak masz zdrowie i checi, to dlaczego nie, przecież ta nasza praca w opiece, to jest taka patykiem na wodzie pisana, nigdy nie wiadomo czy to nie jest nasz ostatni wyjazd. 
Szerokiej drogi i dojedź szczęśliwie na miejsce ?
24 lipca 2023 06:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry na urlopie a spać mi się nie chce. Jestem u córci,a ona jeszcze śpi, więc nie wstaję, żeby jej nie budzić   Życzę wszystkim pięknego dnia 
24 lipca 2023 09:18
Dzień dobry  - pogoda mnie dobija.Jeszcze ten  wczorajszy pożar śmieci toksycznych  w ZG to już tragedia .Mieszkam w odległości 50 km od  tego miejsca 
To żadna odległość. Pewnie dużo szkód  ziemia , wody skażone.  Jestem zła a raczej wściekła , kto pozwala na takie walki. 
Trzymcie się zdrowo .
24 lipca 2023 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :chaplin::kawa1::kawa:na urlopie a spać mi się nie chce. Jestem u córci,a ona jeszcze śpi, więc nie wstaję, żeby jej nie budzić :smiech3:  Życzę wszystkim pięknego dnia :buziaki2:

Dobrze w gościach  ja jednak wolę w  swoim domu .Każdy wyjazd dla  mnie jest problemem . Odpoczywaj i ciesz się zdrowiem .
24 lipca 2023 09:23 / 5 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Seniorka już pojechała do "przedszkola" - to mam trochę luzu. Zmienniczka już szykuje się do wyjazdu, busa ma mieć po 14, a około 13 ma przyjechać wnuczka PDP-ci. Czeka mnie chyba ciężka przeprawa z nią o nocki i pauzy poobiednie, bo to co tutaj zastałam nie ma się nijak do opisu sztelli.
Jak rozmowy nie przyniosą zamierzonego skutku to zjadę do domu - nikt mnie tutaj nie będzie trzymał na siłę.
Miłego dnia wszystkim
24 lipca 2023 09:51 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobrze w gościach :-) ja jednak wolę w  swoim domu .Każdy wyjazd dla  mnie jest problemem . Odpoczywaj i ciesz się zdrowiem .:-)

Dziękuję 
24 lipca 2023 11:28 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam poniedziałkowo :chaplin:
Seniorka już pojechała do "przedszkola" - to mam trochę luzu. Zmienniczka już szykuje się do wyjazdu, busa ma mieć po 14, a około 13 ma przyjechać wnuczka PDP-ci. Czeka mnie chyba ciężka przeprawa z nią o nocki i pauzy poobiednie, bo to co tutaj zastałam nie ma się nijak do opisu sztelli.
Jak rozmowy nie przyniosą zamierzonego skutku to zjadę do domu - nikt mnie tutaj nie będzie trzymał na siłę. :wiezienie:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

25 lipca 2023 06:21 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Trochę rodzinę zmusiłam do działana - pedepcia będzie chodzić do "przedszkola" cały tydzień - to znaczy od poniedziałku do piątku. Na pauzy też mogę wychodzić, tylko mam zawieszać na furtce kartkę z kontaktem do rodiny. Może jakoś to będzie?
A taki mam widok z okna rano.
Miłego dnia wszystkim
25 lipca 2023 07:17 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo ws,zystkim miłego dnia życzę 
25 lipca 2023 08:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie 
25 lipca 2023 10:38 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam wtorkowo:chaplin:
Trochę rodzinę zmusiłam do działana - pedepcia będzie chodzić do "przedszkola" cały tydzień - to znaczy od poniedziałku do piątku. Na pauzy też mogę wychodzić, tylko mam zawieszać na furtce kartkę z kontaktem do rodiny. Może jakoś to będzie?:bezradny:
A taki mam widok z okna rano.
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Super ?
Co z nockami?
Po co ta kartka z kontaktem do rodziny? 
25 lipca 2023 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Super ?
Co z nockami?
Po co ta kartka z kontaktem do rodziny? 

Bo seniorka potrafi okno otworzyć i wzywać pomocy, jak nikogo nie ma w pobliżu. I to wydziera się, że ją na sąsiedniej ulicy słychać...
25 lipca 2023 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Bo seniorka potrafi okno otworzyć i wzywać pomocy, jak nikogo nie ma w pobliżu. I to wydziera się, że ją na sąsiedniej ulicy słychać...:modlmy sie:

To nieźle Cię firma wpakowała 
Może jakoś przetrzymasz ?