Powitajki przy kawie 75

11 lipca 2023 09:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  W nocy przeszła burza i w końcu zrobiło się przyjemnie ale słońce ☀️ już świeci wysoko. Chodzę na fizjo 3x w tygodniu. Trochę na NFZ trochę prywatnie. Czuje się lepiej bo mój kręgosłup wolał o pomstę do nieba. CD urlopu.  Chwilo trwaj. Póki co o pracy nie myślę. ?☀️
Spokojnego dnia. 
11 lipca 2023 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
I jak  tam Ludzie? Mnie też jak po grudzie. Zafundowałam sobie wieczór nad wodą , tzn. dziś będę zmywać gary po kolacji :)
W pracy normalnie, będę żyć .
Dobry wieczór :) 
11 lipca 2023 19:53 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Miłego urlopu Marta :ferrari:

Dziękuję Beatko 
12 lipca 2023 07:26 / 3 osobom podoba się ten post
Witaj opiekunkowo środa zginie tydzień minie dobrego dnia ludkowie
13 lipca 2023 07:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo jestem pierwsza dzisiaj miłego i spokojnego dnia 
13 lipca 2023 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dybry. Jestem druga jeśli dobrze widzę . No i żeby się streszczać z pisaniem z backhandu to stwierdzę, że dobrze, że dziś wolne. Syn z synową wyszwendali prawdopodobnie anginę u dzieci. Na razie wnuczka zachorowała. Wczoraj było trudno, a najgorzej w nocy, gdy siedziałam z synem na WA. Niestety, nie uczą młodych praktycznych info jak obnizyć temperaturę u malucha gdy już standartowe sterowniki nie działają ( srodki przeciwgorączkowe) , bądz już ich więcej podać nie można. Ale dzis lekarz zobaczy co to. Czy oprócz pierwszej gorączki będzie też pierwszy antybiotyk w doświadczeniach życiowych wnuczki. Oby nie. 
Zaraz zrobię sobie mocną kawę i jakoś to dziś będzie.
Dobrego dnia. 

13 lipca 2023 08:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nie ma to jak na urlopie nic nie muszę,tylko chcę czas mam rozplanowany i staram się spędzić urlop w zgodzie ze sobą. Życzę wszystkim dobrego dnia 
14 lipca 2023 06:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo piątek weekendu początek miłego i spokojnego dzionka 
14 lipca 2023 08:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  witam, pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu 
15 lipca 2023 11:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry sama tu jestem chyba nie wszyscy mogą się na forum logować. Życzę cudownego dnia 
15 lipca 2023 11:40 / 5 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :kawa1::kawa:sama tu jestem :bezradny:chyba nie wszyscy mogą się na forum logować. Życzę cudownego dnia :buziaki2:

Witaj w poniedziałek wszystko ma wrócić do normy. Ale ciekawe, że Ty masz, creyzy, tina i ja. 
15 lipca 2023 12:09 / 2 osobom podoba się ten post
Witam. Jestem i ja.  W końcu mogę Was poczytać i się przywitać. Gorąco , żar leje się z nieba.  Pierwsza partie ogórków robię. Dziś mamy obiad z grilla i robię ogórki na tarasie. Dziś gruchę kiszonych i sałatki szwedzkiej. 
Spokojnego dnia opiekunkowo. ☕☀️
15 lipca 2023 12:56 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie ludziska rano się nie meldowalam bk już o 7 byłam zakupić czekolady Milka w promocji wszystkim miłego popołudnia i fajnego weekendu
15 lipca 2023 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Witaj:-) w poniedziałek wszystko ma wrócić do normy. Ale ciekawe, że Ty masz, creyzy, tina i ja. 

Jeśli jest przeglądarka zawalona ciastkami to mogą być problemy z logowaniem w ogóle. A było wołanie o ścianę  aby to robić.
Było, było...Niech spróbują zrobić ordnung z narzędziem 
Dzień dobry, wczoraj natomiast miałam problem z zasięgiem i spodziewam się tego to jutra wieczór gdyż jestesmy na wędrówkach w okolicach Santis. Fajno jest, nie trzeba pod dachem spać , co poszerza perspektywę. Niewątpliwie :) 
P.S zobaczyłam w wiadmościach, że administracja też apeluje o to :) 
15 lipca 2023 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Nie miałam poważniejszych problemów z logowaniem. Jeden raz jak wyskoczyły i jakieś ciasteczka. 
Już myślałam, że forum zastygło w bezruchu z tego gorąca. 
Dobrze, że to tylko problemy teczniczne były tego przyczyną, że pusto tu było. 
Na Bawarii podobno od jutro ciut chłodniej, ale coś nie chce mi się w to wierzyć. 
Zastrajkowałam spacerowo, sama poinformowałam Józka, że głowa mi pęka już od wczoraj i spacery są zawieszone do momentu aż będzie trochę chłodniej. Nie będę ryzykowała, że któreś z nas zasłabnie, albo udaru dostanie. Mogą mnie nawet odesłać z tego powodu do domu, wszystko mi jedno. Niestety na tym zleceniu sytuacja znów nieciekawa, więc wszystkie swoje ciuchy które tu miałam już odesłałam do domu. Czy tu wrócę, nie wiem, wiem tylko tyle, że ze zmienniczką ciężko będzie się dogadać więc wszystko może się zdarzyć. 
Miłego wieczoru