Powitajki przy kawie 75

10 lipca 2023 07:16 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry.  Spokojnego dnia i całego tygodnia. 
Marta szerokiej drogi i super urlopu. 
10 lipca 2023 07:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Dziękuję Dusiu 
10 lipca 2023 10:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
Marta szerokości
10 lipca 2023 10:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję bardzo Dorotee 
10 lipca 2023 11:03 / 3 osobom podoba się ten post
Marta szczęśliwej podróży i udanego urlopu 
10 lipca 2023 14:49 / 4 osobom podoba się ten post
creyzy

Marta szczęśliwej podróży i udanego urlopu :aniolki:

Dziękuję ślicznie 
10 lipca 2023 15:04 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry co chwila pada deszcz i grzmi.  Duszno po tych upalnych dniach . Nie mam zdrowia pisać, że znów zapowiadają temperaturę bliżej 40  st.C . Zwariował ten świat . Dobrego dzionka życzę .
10 lipca 2023 21:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór  W lato musi być ciepło, toteż temperatury mnie nie zaskoczyły. Natomiast seniorzy, osoby z chorobami układu krążenia( szczególnie udarowcy) muszą uważać na siebie, przebywać w cieniu. Co tu dużo dywagować-wyżej dooopy się nie podskoczy  a pogoda i tak zrobi co chce.
Nasz piesio też trochę wymęczony, ale non stop pysiol mu się cieszy-taki charakter. Poza tym wieczorem już się wypluskał w rzece , teraz chrapie.
Proszę dbać o siebie i nie nadwerężać się zbytnio :)
Miłego wieczoru. 

10 lipca 2023 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
marta74

Dziękuję ślicznie :aniolki:

Szerokiej drogi Marta . 
10 lipca 2023 22:39 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Szerokiej drogi Marta . 

Dziękuję 
11 lipca 2023 06:07 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  dziś przywitam się pierwsza , z samego rana, wyjeżdżam w południe  zmienniczka za ok godzinę powinna być na miejscu, jeszcze będzie czas porozmawiać, wypić razem kawę  przekazywać nie ma co, oba ona też tu już kolejny raz. Spokojnego dnia życzę wszystkim i na urlopie też będę tu zaglądać 
11 lipca 2023 07:11 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo to już tydzień jak jestem w pracy jeszcze 5 tygodni a może i dłuższej zobaczymy wszystkim miłego i bezstresowego dzionka 
11 lipca 2023 08:25 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo niby ostatni dzień upałów
11 lipca 2023 08:59 / 4 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :kawa1::kawa: dziś przywitam się pierwsza , z samego rana, wyjeżdżam w południe :ferrari: zmienniczka za ok godzinę powinna być na miejscu, jeszcze będzie czas porozmawiać, wypić razem kawę :-) przekazywać nie ma co, oba ona też tu już kolejny raz. Spokojnego dnia życzę wszystkim i na urlopie też będę tu zaglądać :buziaki2:

Miłego urlopu Marta 
11 lipca 2023 09:05 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Czekam z utesknieniem na czwartkową wizytę u ortopedy-wcześniejszych terminów nie było a wizyta na NFZ zakrawa o cud.Zobaczymy,co mi zaleci,oby coś skutecznego.Trochę się ochłodziło i bardzo dobrze,bo nie szlo wytrzymać.Wszystkim życzę szybko mijających dni.