Wiem,czytałam.Podejrzewam, że to rodzina niemiecka.
Wiem,czytałam.Podejrzewam, że to rodzina niemiecka.
Już mi poradziła, że w Polsce mam iść na policję,bo to już sprawa o zniesławienie.
Ale Bild też w Polsce?
Ale Bild też w Polsce?
Skoro artykuł ukazał się w Niemczech,to ja,mając oczywiście twarde i niepodważalne argumenty na swoją obronę,zgłosiłabym to na policji w Niemczech. Pani prawniczka z Berlina pewnie też dobrze wie o tym,że tak właśnie powinno być załatwione. Ale nie chce wchodzić w konflikt z niemiecką rodziną,która zapewne ma "świadków "i "dowody"na niewłaściwe,oburzające zachowanie polskiej opiekunki. Szkoda że tak się stało,szczególnie że dotyczy osoby,którą "znamy". Przykre nie tylko dla Maludy. Należymy tutaj wszyscy do grupy opiekunów z Polski. O tych dobrych nikt nie mówi,a tak to pewnie zacznie się zaraz dyskusja na łamach Bilda i jemu podobnych o tym ,jakie to polskie opiekunki są be:-(
Ale Bild też w Polsce?
Ktoś znieslawil mnie na fb,Bild lacznie z zakrytą twarzą upublicznił moj wizerunek nazywajac mnie nachalna pomocą domową domagającą się pienidzy od niemieckiej Seniorki.W Polsce idę z tym na Policję.Niech dojdą z jakiego adresu IP to wyszło.Tak tego nie zostawię.Mam prawo podczas przerwy siedzieć na fotelu na dworzu.Cala się trzęsę z nerwów.
A może to rodzina Pdp ? No bo po co to komuś innemu?
Rodzina niemiecka na FB ?bez przesady.
Rodzina niemiecka na FB ?bez przesady.
Nie na Fb,do Bilda się zgłosiła . Nie zdziwiłabym się ,gdyby na Fb też zaglądała,gdzieś te zdjęcia musiała znależć żeby do gazety dać. Przecież, jak sama Maluda pisze,Jej zdjęcie,nie jakiś fotomontaż.