Powitajki przy kawie 74

21 czerwca 2023 12:57 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

Wiem,czytałam.Podejrzewam, że to rodzina niemiecka.

A kto inny, jak nie córka 
21 czerwca 2023 13:06 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie widzę ten artykuł
Nie wiem jak to w ogóle skomentowac. Po prostu trzeba zgłaszac do odpowiednich służb....
Oj Maluda,lekko to Ty nie masz 
21 czerwca 2023 13:14 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Już mi poradziła, że w Polsce mam iść na policję,bo to już sprawa o zniesławienie.

Ale Bild też w Polsce?
21 czerwca 2023 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ale Bild też w Polsce?

Nie mam pojęcia.
21 czerwca 2023 13:30 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Ale Bild też w Polsce?

Skoro artykuł ukazał się w Niemczech,to ja,mając oczywiście twarde i niepodważalne argumenty na swoją obronę,zgłosiłabym to na policji w Niemczech. Pani prawniczka z Berlina pewnie też dobrze wie o tym,że tak właśnie powinno być załatwione. Ale nie chce wchodzić w konflikt z niemiecką rodziną,która zapewne ma "świadków "i "dowody"na niewłaściwe,oburzające zachowanie polskiej opiekunki. Szkoda że tak się stało,szczególnie że dotyczy osoby,którą "znamy". Przykre nie tylko dla Maludy. Należymy tutaj wszyscy do  grupy opiekunów z Polski. O tych dobrych nikt nie mówi,a tak to pewnie zacznie się zaraz dyskusja na łamach Bilda i jemu podobnych o tym ,jakie to polskie opiekunki są be
21 czerwca 2023 13:32 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Skoro artykuł ukazał się w Niemczech,to ja,mając oczywiście twarde i niepodważalne argumenty na swoją obronę,zgłosiłabym to na policji w Niemczech. Pani prawniczka z Berlina pewnie też dobrze wie o tym,że tak właśnie powinno być załatwione. Ale nie chce wchodzić w konflikt z niemiecką rodziną,która zapewne ma "świadków "i "dowody"na niewłaściwe,oburzające zachowanie polskiej opiekunki. Szkoda że tak się stało,szczególnie że dotyczy osoby,którą "znamy". Przykre nie tylko dla Maludy. Należymy tutaj wszyscy do  grupy opiekunów z Polski. O tych dobrych nikt nie mówi,a tak to pewnie zacznie się zaraz dyskusja na łamach Bilda i jemu podobnych o tym ,jakie to polskie opiekunki są be:-(

Też tak uważam. Oni są słynni z tego . Ich tytuły zadki mają coś wspólnego z prawdą . 
21 czerwca 2023 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ale Bild też w Polsce?

Nie
21 czerwca 2023 14:03 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Ktoś znieslawil mnie na fb,Bild lacznie z zakrytą twarzą upublicznił moj wizerunek nazywajac mnie nachalna pomocą domową domagającą się pienidzy od niemieckiej Seniorki.W Polsce idę z tym na Policję.Niech dojdą z jakiego adresu IP to wyszło.Tak tego nie zostawię.Mam prawo podczas przerwy siedzieć na fotelu na dworzu.Cala się trzęsę z nerwów.

Matko Sw. co to można komus zgotować .Miałam to tu na forum .Osoby uważające się za wrażliwe kulturalne znizyly się do poziomu podłogi .Byłam w Polsce u prawnika ,moderator zamieścił pismo na forum, prosiłam go o to . Trzeba chamstwo tępić  Durne baby zbiorą się w grupe i nakręcają . Zgłoś na policji koniecznie . Zawsze słabszy jest atakowany .Kruszynko nie zostawiaj tego bez konsekwencji dla idiotki .Używam tych określeń z pelna  swiadomoscia . Dlatego  zawsze przestrzegałem NIE UMIESZCZAJCIE. SWOICH ZDJĘĆ  NA  FORUM 
I nie wierzcie w przyjaźń kierując się tym ze ktoś ładnie pisze i udaje dobrego człowieka .
21 czerwca 2023 14:08 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry -  popadało rano ....... mozna było policzyc krople . Duszno i + 30 st .
Zdenerwowałam się wpisem Maludy. Baba wyjdzie , z wiochy ale wiocha z baby nigdy. Do czego można się posunąc .Nie daj się Maluda 
21 czerwca 2023 14:10 / 3 osobom podoba się ten post
Artykuł w Bild to już grubsza nic . 
21 czerwca 2023 14:17 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

A może to rodzina Pdp ? No bo po co to komuś innemu?

Rodzina niemiecka na FB ?bez przesady.
21 czerwca 2023 14:30 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Tak,corka Seniorki jest.
21 czerwca 2023 14:32 / 2 osobom podoba się ten post
I co ? Stamtąd wszystkie Twoje zdj wyciągnęła do tego szmatławca?
21 czerwca 2023 14:34 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nie na Fb,do Bilda się zgłosiła . Nie zdziwiłabym się ,gdyby na Fb też zaglądała,gdzieś te zdjęcia musiała znależć żeby do gazety dać. Przecież, jak sama Maluda pisze,Jej zdjęcie,nie jakiś fotomontaż.
21 czerwca 2023 14:36 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie na Fb,do Bilda się zgłosiła . Nie zdziwiłabym się ,gdyby na Fb też zaglądała,gdzieś te zdjęcia musiała znależć żeby do gazety dać. Przecież, jak sama Maluda pisze,Jej zdjęcie,nie jakiś fotomontaż.

Niestety Mleczko ma rację , żadnych osobistych . 
Róże mam piękne.