Dzień dobry Opiekunkowo:aniolki: trochę deszczu proszę:pada_deszcz:
Luke ja już po zakupach jestem:prezenty_swiateczne:
Jadę na 8 dobEdeki.
Dzień dobry Opiekunkowo:aniolki: trochę deszczu proszę:pada_deszcz:
Luke ja już po zakupach jestem:prezenty_swiateczne:
Jadę na 8 dobEdeki.
Ktoś znieslawil mnie na fb,Bild lacznie z zakrytą twarzą upublicznił moj wizerunek nazywajac mnie nachalna pomocą domową domagającą się pienidzy od niemieckiej Seniorki.W Polsce idę z tym na Policję.Niech dojdą z jakiego adresu IP to wyszło.Tak tego nie zostawię.Mam prawo podczas przerwy siedzieć na fotelu na dworzu.Cala się trzęsę z nerwów.
Ktoś znieslawil mnie na fb,Bild lacznie z zakrytą twarzą upublicznił moj wizerunek nazywajac mnie nachalna pomocą domową domagającą się pienidzy od niemieckiej Seniorki.W Polsce idę z tym na Policję.Niech dojdą z jakiego adresu IP to wyszło.Tak tego nie zostawię.Mam prawo podczas przerwy siedzieć na fotelu na dworzu.Cala się trzęsę z nerwów.
Od razu zgłoś. Postaraj się nie denerwować. Szkoda nerwów . FB to t ma chyba hejt zaprogramowany.
A może to rodzina Pdp ? No bo po co to komuś innemu?
Kiedyś jakiegoś niemieckiego polityka zapytano o to,jak się odnosi do prasowego artykułu,w którym bardzo krytycznie opisano i jego osobę ,i jego działania. Zapytał w jakiej gazecie? Bild-usłyszał odpowiedź. A,jak Bild,to tam tylko data jest prawdziwa :lol1:.
Nie bywasz na FB? Hejt się wylewa . Bezkarność anonimowości chociaż nawet z profili realnych też leje się taka Losliwosc.
Ja tylko raz zamieściłam post że szukam Muennuczki . Po 1h usunęłam post .
Ktos napisal normalnie artyk do Bilda i jest na ich stronie internetowej
Wiem,czytałam.Podejrzewam, że to rodzina niemiecka.
Nie mieści mi się to w głowie.b
Ja widziałam rano ten artykuł , ale nie poznałam zdjęcia.
Maluda zasięgnij porady tej prawnuczki w Berlinie.