Powitajki przy kawie 74

20 czerwca 2023 14:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Witaj podróżniczko :-) Dobrej roboty życzę :-)

Chyba wszyscy czekamy na dobre wieści od Maludy 
20 czerwca 2023 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Chyba wszyscy czekamy na dobre wieści od Maludy :-)

Pewnie wszystko sobie ogarnia żeby znowu nie było rezygnacji. Maluda nie dawaj się . ????
20 czerwca 2023 14:36 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie też 32 stopnie. Na piątym piętrze wieje lekko wiaterek, więc super 

A ten akurat autobus jeździ do Maludy, haha 
20 czerwca 2023 14:43 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

U mnie też 32 stopnie. Na piątym piętrze wieje lekko wiaterek, więc super :pije kawe2:

A ten akurat autobus jeździ do Maludy, haha 

No to wsiadaj i jedź z wizytą zamiast siedzieć na balkonie 
20 czerwca 2023 15:20 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

No to wsiadaj i jedź z wizytą zamiast siedzieć na balkonie :-)

Nie potrafiłbym tak, nie będąc zapraszanym. Ponadto jak wiesz, ona dopiero w nocy przyjechała 
20 czerwca 2023 16:41 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Pewnie wszystko sobie ogarnia żeby znowu nie było rezygnacji. Maluda nie dawaj się . ????

Nie ma co już w pietwszy dzień ' nie dawać się " .Rozeznanie terenu to połowa sukcesu 
Umiar wskazany nie tylko przy stole . Przepracowałam chyba najdłużej z wszystkich obecnych na forum 
Wiem że własnego doświadczenia , że pierwsze dni są ważne  . Dużo zależy od nas samych .Chyba , że trafi się mur to wtedy trzeba przeprowadzić rozmowę korygująca 

20 czerwca 2023 16:46 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Nie potrafiłbym tak, nie będąc zapraszanym. Ponadto jak wiesz, ona dopiero w nocy przyjechała :-)

A co Ty dzisiaj tak na poważnie?
Myślałam że "farsztejen się szpas"
20 czerwca 2023 16:48 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Nie potrafiłbym tak, nie będąc zapraszanym. Ponadto jak wiesz, ona dopiero w nocy przyjechała :-)

Po co Ci ta podróż ,,?  na balkonie tez może być jak " w gościach '
20 czerwca 2023 16:58 / 4 osobom podoba się ten post
Znów widzę ofertę z życzliwą podopieczną
 Ciekawe co życzy opiekunce .
20 czerwca 2023 18:11 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Znów widzę ofertę z życzliwą podopieczną
 Ciekawe co życzy opiekunce .:yahoo:

A ja dostałam zapytanie od koordynatorki z mojej pierwszej firmy (do dzisiaj mamy kontakt), czy znam kogoś,kto chciałby od 30 czerwca zaopiekować się samoobsługowym panem. Jeśli D. mówi,że samoobsługowy,to jej wierzę. Zawsze dokładnie byłam informowana o stanie podopiecznych . Od kilku lat prowadzi razem z koleżanką,własną, niezbyt dużą agencję.
Może ktoś chętny na wyjazd w tym terminie?
20 czerwca 2023 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A ja dostałam zapytanie od koordynatorki z mojej pierwszej firmy (do dzisiaj mamy kontakt), czy znam kogoś,kto chciałby od 30 czerwca zaopiekować się samoobsługowym panem. Jeśli D. mówi,że samoobsługowy,to jej wierzę. Zawsze dokładnie byłam informowana o stanie podopiecznych . Od kilku lat prowadzi razem z koleżanką,własną, niezbyt dużą agencję.
Może ktoś chętny na wyjazd w tym terminie?

Mnie molestują  z firmy i też odmawiam .
Mam dość wyjazdów, raz się żyje a czas ucieka .W sierpniu pojadę na płatny urlop i to na tyle mojej opieki .
21 czerwca 2023 05:08 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek środowo, wreszcie w nocy porzadnie lało.Zeszłam już na dół po kawę,bo nie wiem co z rana ma w planach Seniorka.Napewno spacery mnie nie omina plus wizyta kolejnej corki.A dziś wiadomo -środa minie, tydzień zginie.Wszystkim trochę ochłodzy i szybko mijającego dnia.
21 czerwca 2023 06:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w pierwszy dzień lata. 
Od teraz już dni będą krótsze. Korzystajmy jak najwięcej z lata, ze słońca bo zaraz nadejdzie jesień i zima i depresja ? murowana.
Wszystkim spokojnego i pięknego dnia. 
21 czerwca 2023 08:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też popadało porządnie i teraz powietrze świeże Prawda, cieszmy się latem, ciepelkiem i długimi dniami 
21 czerwca 2023 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
Znów 33 stopnie prognozują, choć ma trochę popadać. Uff, a na zakupy trzeba iść.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia