Tak,corka Seniorki jest.
Tak,corka Seniorki jest.
FB dla mnie to ściek
Nigdy tam nie zaglądam, nie mam konta . Słyszę jedynie opinie ,nie zdrowe zachowanie i ekscytacje .
Nie wypowiem się ,bo też nie mam konta. I,mimo wcześniejszych przestróg ,zamieszczam czasami swoje zdjęcia na Forum. Zawsze jest opisane miejsce i czas,kiedy je zrobiono. Nie robię i nie dokumentuję niczego,czego miałabym się wstydzić. W ludzkiej naturze leży chęć pochwalenia się czymś od czasu do czasu. Unikam konfliktów na polu ja-podopieczny-rodzina podopiecznego. Gdyby coś takieg miało miejsce,pożegnałabym się grzecznie i odeszła. Nie martwię się tym,że ktoś mi zarzuci zaniedbanie moich obowiązków ,miganie się od pracy,zachłanność czy temu podobne. Bo pracuję tak,żeby nie tylko inni byli ze mnie zadowoleni,ale żebym ja sama też "czuła" tę pracę i żebym sama sobie nie mogła zarzucić jakichś zaniedbań .
Poszukaj sie na jakimś portalu erotycznym .Bo.i tak moze byc..
I co ? Stamtąd wszystkie Twoje zdj wyciągnęła do tego szmatławca?
:smiech3::smiech3::smiech2:w końcu coś wesołego :-)
WESOŁEGO .? Aż. znajdziesz .tam swoja fotkę .
Tak,bo kilka przesłala firmie,tylko nie te, kiedy spędzałam czas z jej matką.Zablokowałam ja w dniu wyjazdu,ale chyba jak się okazuje -za późno.
Mam prośbę,jak ktoś gdzieś zobaczy moja fotkę,na portalu dla dorosłych,podeślijcie mi?
Proszę :-)
Mamy jedną z Muenster, ale nie pisze, że Ty to Ty?
Ale co,w Muenster ,na takim portalu erotycznym,o którym Mleczko pisała ?:zaskoczenie1::smiech3:
No, jak robiłem Ci fotkę, to jakoś ujęcie wyszło bez odzieży ?Ciekawe. A może wyobraźnia mi tak pracowała? ?
Uff,odetchnęłam :-). Mam tylko nadzieję ,że bez ubrania nie wyglądam dużo gorzej niż w ubraniu :hihi:
nie, nie, nie :smiech2: