Powitajki przy kawie 74

21 czerwca 2023 14:55 / 3 osobom podoba się ten post
Juz artykuł na FB krąży , jeszcze idiotka udostępniam dalej . 
Komentarze są ok . Maluda nie czytaj tego . 
21 czerwca 2023 15:00 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Tak,corka Seniorki jest.

FB dla  mnie to ściek 
Nigdy tam nie zaglądam, nie mam konta . Słyszę jedynie opinie ,nie zdrowe zachowanie i ekscytacje . 
21 czerwca 2023 15:11 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

FB dla  mnie to ściek 
Nigdy tam nie zaglądam, nie mam konta . Słyszę jedynie opinie ,nie zdrowe zachowanie i ekscytacje . 

Nie wypowiem się ,bo też nie mam konta. I,mimo wcześniejszych przestróg ,zamieszczam czasami swoje zdjęcia na Forum. Zawsze jest opisane miejsce i czas,kiedy je zrobiono. Nie robię i nie dokumentuję niczego,czego miałabym się wstydzić. W ludzkiej naturze leży chęć pochwalenia się czymś od czasu do czasu. Unikam konfliktów na polu ja-podopieczny-rodzina podopiecznego. Gdyby coś takieg miało miejsce,pożegnałabym się grzecznie i odeszła. Nie martwię się tym,że ktoś mi zarzuci zaniedbanie moich obowiązków ,miganie się od pracy,zachłanność czy temu podobne. Bo pracuję tak,żeby nie tylko inni byli ze mnie zadowoleni,ale żebym ja sama też "czuła" tę pracę i żebym sama sobie nie mogła zarzucić jakichś zaniedbań .
21 czerwca 2023 15:14 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie wypowiem się ,bo też nie mam konta. I,mimo wcześniejszych przestróg ,zamieszczam czasami swoje zdjęcia na Forum. Zawsze jest opisane miejsce i czas,kiedy je zrobiono. Nie robię i nie dokumentuję niczego,czego miałabym się wstydzić. W ludzkiej naturze leży chęć pochwalenia się czymś od czasu do czasu. Unikam konfliktów na polu ja-podopieczny-rodzina podopiecznego. Gdyby coś takieg miało miejsce,pożegnałabym się grzecznie i odeszła. Nie martwię się tym,że ktoś mi zarzuci zaniedbanie moich obowiązków ,miganie się od pracy,zachłanność czy temu podobne. Bo pracuję tak,żeby nie tylko inni byli ze mnie zadowoleni,ale żebym ja sama też "czuła" tę pracę i żebym sama sobie nie mogła zarzucić jakichś zaniedbań .

Poszukaj sie na jakimś portalu erotycznym  .Bo.i tak moze byc..
21 czerwca 2023 15:15 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Poszukaj sie na jakimś portalu erotycznym  .Bo.i tak moze byc..

w końcu coś wesołego 
21 czerwca 2023 15:17 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

I co ? Stamtąd wszystkie Twoje zdj wyciągnęła do tego szmatławca?

Tak,bo kilka przesłala firmie,tylko nie te, kiedy spędzałam czas z jej matką.Zablokowałam ja w dniu wyjazdu,ale chyba jak się okazuje -za późno.
21 czerwca 2023 15:19 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

:smiech3::smiech3::smiech2:w końcu coś wesołego :-)

WESOŁEGO .? Aż. znajdziesz .tam  swoja fotkę .
21 czerwca 2023 16:05 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

WESOŁEGO .? Aż. znajdziesz .tam  swoja fotkę .

Mam prośbę,jak ktoś gdzieś zobaczy moja fotkę,na portalu dla dorosłych,podeślijcie mi?
Proszę 
21 czerwca 2023 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Tak,bo kilka przesłala firmie,tylko nie te, kiedy spędzałam czas z jej matką.Zablokowałam ja w dniu wyjazdu,ale chyba jak się okazuje -za późno.

21 czerwca 2023 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Mam prośbę,jak ktoś gdzieś zobaczy moja fotkę,na portalu dla dorosłych,podeślijcie mi?
Proszę :-)

Mamy jedną z Muenster, ale nie pisze, że Ty to Ty?
21 czerwca 2023 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Mamy jedną z Muenster, ale nie pisze, że Ty to Ty?

Ale co,w Muenster ,na takim portalu erotycznym,o którym Mleczko pisała ?
21 czerwca 2023 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ale co,w Muenster ,na takim portalu erotycznym,o którym Mleczko pisała ?:zaskoczenie1::smiech3:

No, jak robiłem Ci fotkę, to jakoś ujęcie wyszło bez odzieży ?Ciekawe. A może wyobraźnia mi tak pracowała? ?
21 czerwca 2023 17:36 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

No, jak robiłem Ci fotkę, to jakoś ujęcie wyszło bez odzieży ?Ciekawe. A może wyobraźnia mi tak pracowała? ?

Uff,odetchnęłam . Mam tylko nadzieję ,że bez ubrania nie wyglądam dużo gorzej niż w ubraniu 
21 czerwca 2023 17:40 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Uff,odetchnęłam :-). Mam tylko nadzieję ,że bez ubrania nie wyglądam dużo gorzej niż w ubraniu :hihi:

nie, nie, nie 
21 czerwca 2023 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

nie, nie, nie :smiech2:

No to oglądaj sobie ile tylko chcesz,tylko żeby nie przyszło Ci do głowy ,żeby tę fotkę gdzieś wrzucać,do jakiegoś zajtunga na przykład . W każdym razie wcześniej poproszę do autoryzacji