Powitajki przy kawie 74

21 czerwca 2023 18:13 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Mam prośbę,jak ktoś gdzieś zobaczy moja fotkę,na portalu dla dorosłych,podeślijcie mi?
Proszę :-)

Nie masz lustra ?
21 czerwca 2023 18:19 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Juz artykuł na FB krąży , jeszcze idiotka udostępniam dalej . 
Komentarze są ok . Maluda nie czytaj tego . 

Paranoja . Co za czasy , ludzie jak wampiry zyja cudzą krzywda. Maluda olej to i rób swoje .
21 czerwca 2023 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Nie masz lustra ?

Mam i pięknie w nim się prezentuję. Codziennie proszę"lustereczko ,powiedz przecie,kto jest najpiękniejszy na świecie ?". I słyszę wyczekane -ty,przecie . Ale nie wiem jaki obrazek wyobraźnia Luke podsyła 
21 czerwca 2023 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Mam i pięknie w nim się prezentuję. Codziennie proszę"lustereczko ,powiedz przecie,kto jest najpiękniejszy na świecie ?". I słyszę wyczekane -ty,przecie :smiech3:. Ale nie wiem jaki obrazek wyobraźnia Luke podsyła :lol1:

Lepiej się nie domyślaj 
21 czerwca 2023 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Lepiej się nie domyślaj :zawstydzony::smiech3:

Nie będę 
21 czerwca 2023 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Paranoja . Co za czasy , ludzie jak wampiry zyja cudzą krzywda. Maluda olej to i rób swoje .

To prawda. Lubią się pławić w czyimś niepowodzeniu. Najczęściej ci,którym można by wiele zarzucić.
Weźmy jednak pod uwagę to,że ci złośliwcy z FB też tutaj zaglądają. Skończmy komentować i nie dajmy im pożywki do uciechy.
 A zmieniając temat,czekałam dzisiaj  na komentarze do mojego powitalnego wpisu. Cóż ,źle się wpasowałam  czasowo,inny gorący temat zdominował Forum. Może ktoś jeszcze przeczyta.
21 czerwca 2023 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

To prawda. Lubią się pławić w czyimś niepowodzeniu. Najczęściej ci,którym można by wiele zarzucić:-(.
Weźmy jednak pod uwagę to,że ci złośliwcy z FB też tutaj zaglądają. Skończmy komentować i nie dajmy im pożywki do uciechy.
 A zmieniając temat,czekałam dzisiaj  na komentarze do mojego powitalnego wpisu. Cóż ,źle się wpasowałam  czasowo,inny gorący temat zdominował Forum. Może ktoś jeszcze przeczyta.

Ja wyraziłam opinię
Wszelkie uspokajacze mają też jak piszesz skutki uboczne.
21 czerwca 2023 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja wyraziłam opinię:-)
Wszelkie uspokajacze mają też jak piszesz skutki uboczne.

Dokładnie tak 
21 czerwca 2023 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dokładnie tak :-)

Ja leniuch jestem, pisC mi się nie chce ,  więc likuje jak dobrze gadasz
22 czerwca 2023 05:07 / 6 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo.Najprzyjemniej jest teraz,okno otwarte na ościerz, świeże powietrze i nie ma jeszcze tego upału.Dni tu mijają leniwie,dobrze ze narazie bez spacerów choć wczoraj sama poszłam do Rewe.Do 17tej była druga corka podopiecznej i wtedy ja mam dłuższą przerwę.Oby dzisiaj upał trochę zelżał.Spokojnego dnia Opiekunowo.
22 czerwca 2023 06:15 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Spokojnego i słonecznego dnia dla Wszystkich. 
22 czerwca 2023 06:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dziś jeszcze ma być 32 stopni, a odczuwalna ciut wyższa. Nadzieja w wietrze. Zobaczymy. 
Dzień dobry ze stolicy Bawarii 
Na cały dzionek życzę Wam dużo spokoju i zdrówka. 
Miłego dnia 
22 czerwca 2023 07:04 / 5 osobom podoba się ten post
Dziendoberek wszystkim 
dzisiaj pakowanie , sprzatanie 
a jutro wieczorem czas do domku 
zmienniczka ma przyjechac o 10 rano wiec nie trzeba sie zrywac z samego rana na nogi 
milego dzionka wam wszystkim 
22 czerwca 2023 07:29 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam  pozdrawiam i spokojnego dnia życzę 
22 czerwca 2023 08:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo o 4 rano otworzyłam okna i drzwi na ogród.  Chlidnuej ciut