Powitajki przy kawie 74

20 czerwca 2023 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja wczoraj spakowałam jedną walizkę:super: 

mam jedna duza ale jakos teraz za duzo rzeczy dokupilem i musialem mniejsza kupic 
rzadko mi sie to zdarza ale cos rozrzutny ostatnio bylem 
20 czerwca 2023 07:13 / 4 osobom podoba się ten post

20 czerwca 2023 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

mam jedna duza ale jakos teraz za duzo rzeczy dokupilem i musialem mniejsza kupic :smiech2::hihi::radosc:
rzadko mi sie to zdarza ale cos rozrzutny ostatnio bylem :radosc1:

Ostatnio wzięłam od  PDP  dwie walizk,takie przedwojenneOczywiście wróciły spowrotem...
20 czerwca 2023 07:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  kolejny letni dzień przed nami, spokojnej pracy a urlopujacym super wypoczynku życzę 
20 czerwca 2023 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo tak już o walizjach ja też mam czasami dwie , jedna nadaje . Pociągiem z dwoma . Chociaż te na 4:kółkach to same lecą 
Udanego dnia
20 czerwca 2023 08:16 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam,byłam na miejscu o 23ciej.Corka seniorki czekała na mnie,starsza Pani spała już.Reszte opiszę pozniej w wolnym czasie.

Powodzenia Maluda 
20 czerwca 2023 08:22 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam,byłam na miejscu o 23ciej.Corka seniorki czekała na mnie,starsza Pani spała już.Reszte opiszę pozniej w wolnym czasie.

Witaj. To ciekawy przewoźnik, żeby o tej porze dopiero na miejscu być ?
20 czerwca 2023 08:23 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) tak już o walizjach:-) ja też mam czasami dwie , jedna nadaje . Pociągiem z dwoma . Chociaż te na 4:kółkach to same lecą :-)
Udanego dnia:chaplin:

20 czerwca 2023 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

20 czerwca 2023 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Dwie duże:-) 

A ja zawsze się boje bo myślę,że  mnie kierowca nie zabierze 
20 czerwca 2023 11:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A ja zawsze się boje bo myślę,że  mnie kierowca nie zabierze :-(

Nie wiem. Mi tam jedna duża wystarcza. Sporo ciuchów, nie za dużo butów, a jestem teraz dwa miesiące. Ewentualnie, gdy dostaję jakiś geszenk, a żeby nie zniszczyć go na przykład, albo zimowe buty spakować, bo akurat wracam już wiosną, to dostaję zawsze jakąś fajną torbę i tam to pakuję. Słowem waliza i ta torba czy siatka. Fakt, że nie przywożę żadnych ciuchów czy chemii. Dlatego nie mam problemów z bagażem w podróży 
20 czerwca 2023 13:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry poobiednią porą 
Czytam i widzę że walizkowy temat dzisiaj. Ja najczęściej mam jedną dużą, jedną małą albo torbę i plecak. W plecaku rzeczy potrzebne w drodze. Największy problem to buty i kosmetyki zapakować. Nie dość że kilka par butów ze sobą zabieram,to prawie zawsze jakieś dokupuję. Jak jedzie się gdzieś pierwszy raz,to nie wiadomo co wziąć . W różnych miejscach różne rzeczy się przydają. Dużo zależy od tego czy podopieczni gdzieś wychodzą, jeśli tak to dokąd,jak spędzają wolny czas. To trzeba się dostosować. W zależności od tego jak my wolny dzień lubimy spędzać, też każdemu przyda się coś innego.
Ostatnio dużo rzeczy zostawiłam więc nie zmieszczę się w tej jednej walizce,z którą przyjechałam. Sobie oprócz butów czy perfum to praktycznie nic nie kupuję. No chyba że mi się coś wyjątkowo spodoba. Ale już wiem, że gdybym miała tutaj wrócić,to w jedną walizkę bym się spokojnie zapakowała. Co najmniej o połowę za dużo rzeczy przytachalam.
Przyjemnego popołudnia życzę 
20 czerwca 2023 13:41 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Ostatnio wzięłam od  PDP  dwie walizk,takie przedwojenne:-)Oczywiście wróciły spowrotem...

Kiedyś dostałam taka walizkę, że oczy zamykałam jak wsiadałam do busa. Przy wysiadaniu  tez udawałam,.że nie moja 
Teraz stoi i przedpokoju i sporo osób chce ja odkupić . He he nie sprzedam, patrząc na nią przenoszę się w inny czas 
Nie oddałam,.bo była do wyrzucenia, co mi szczerze powiedzieli w czasie obdarowania .
Wróciłam tam , ale bez czemodana 
20 czerwca 2023 13:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słoneczko już ma wolne , schowało się za chmurki 
Jechałam z pracy termometr wskazywał + ,32 st . Duchota , że nie ma czym oddychać .
Chłodu na popołudnie życzę 
20 czerwca 2023 13:57 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Witaj podróżniczko Dobrej roboty życzę