Dziś gotowiec z Bofrostu...Makaron spaghetti z sosem grzybowym (pieczarki i kurki). Nie był do tego przekonany, ale smakowało pdp.
Jutro puree, schabowy, dodatki
Dziś gotowiec z Bofrostu...Makaron spaghetti z sosem grzybowym (pieczarki i kurki). Nie był do tego przekonany, ale smakowało pdp.
Jutro puree, schabowy, dodatki
No i mam kolejny pomysł na obiad.A ja dzisiaj sobie pomidorową z ryzem a seniorka byla w restauracji.
Kotleciki już się smażą :-)
Wyglądają prawie jak moje .:mniam:
Ale smakują zupełnie inaczej:-)
Muszę powiedzieć,ze kotletyz kalafiora to te moje ulubione wśród innych wegetariańskich. Są pulchne,chrupiące z zewnątrz,wilgotne w środku . Pyszne :mniam:
Moje są przepyszne od bardzo dawna mają taką opinię . Pachną czosnkiem sa z wierzchu chrupiące a po przekrojeniu wypływa smak jak masło z de volaille . No i czyj smaczniejszy .:-):-)
Twoje są dokładnie takie,jakie ja robię z mielonego mięsa :-). Tez podobno najlepsze:lol1:. Jak dzieci i wnuki są u mnie,to na zamówienie robię. Latem obowiązkowo mizeria,zimą i jesienią buraczki:mniam:
Ale te kalafiorowe też plasują się wysoko na liście ulubionych. Podobnie jak te warzywno jaglane.Spróbuj kiedyś,polecam :-)
Oczywiście .Robię często zapiekanki,.bo coś muszę jeść. Teraz dla mnie platki , kasza manna oooo ,podam przepis na kluseczki x kaszy manny na rosołku . Twoim dziewczynom zasmakuje . Dżemy oczywiście własne, jajka i dużo zieleniny. Latem miałam określone smaki a teraz ten okres się wydłuża
Bardzo proszę o ten przepis na kluseczki. Nie tylko dziewczyny,ja też zjadłabym z apetytem :mniam: