Co ciekawego wyczytałaś?
Ja od roku zaczęłam się tym interesować, ale odróżniam tylko bursztyny i też nie jestem pewna na 100 % ??
Co ciekawego wyczytałaś?
Ja od roku zaczęłam się tym interesować, ale odróżniam tylko bursztyny i też nie jestem pewna na 100 % ??
Witam. :chaplin: Źle spałam . Polopirynę brałam 2x a nogi to mnie tak bolą jakby mi ktoś ciał piła. :placze1:
Dziś dzień babci. Ja wprawdzie narazie nie jestem i raczej się nie zapowiada a wszystkim tutaj babciom Sto lat ????
Dobrego dnia dla Was. :kawa::kawa1:
Może to byly kamienie żółciowe ? :zaklopotanie: :lol1:
Dzień dobry. :chaplin: Gardło boli nadal ale kuracja trwa..:blee:
Tutaj zaczyna się hardrock. Seniorka koncerty daje prawie całe noce. Niestety choroba postępuje i będzie coraz gorzej. Lekowo trzeba ją dobrze ustawić i / albo czekać na śmierć. Senior każe mi do niej wstawać w nocy. Ja mu oznajmiłam że ja jej nie pomogę bo ani ona nie chce siku tylko fachowej pomocy w postaci leków lub zastrzyków.
Senior z rakiem trzustki w Anemii i hemoglobinie tylko 7.2 kolacji nie je już 3 dzień. No niestety jest dorosły i ja mu na sile nie wcisne. Do tego dochodzi jego załamanie psychiczne bo na głos wypowiada co najchętniej by zrobił z nią i że sobą :-(
Ja mu tylko zasugerowakam że seniorka potrzebuje opieki lekarza a i on psychiatry . Boje się żeby tu nie doszło do tragedii. Jemy nie zależy . Dzieci nie mają . On sam mówi że dom i wszystko co ma idzie na państwo.
Wszystko zgłosiłam do agencji i jutro będą podejmować jakieś kroki w tej sprawie . Była przerażona tym co mówie.
Ale nic to póki co spokojnej niedzieli i dla dziadków lub mężów babć Sto lat. ???☕