Doberek piątkowo przy aromatycznej kawie.Trudno,nie dało się dłużej spać.Dzisiaj będę mówić o zakupy,przy okazji sama chciałam pochodzić po Rewe.Ale cieńko to widzę.No,zobaczymy.Bezstresowego dnia Opiekunkowo.
Doberek piątkowo przy aromatycznej kawie.Trudno,nie dało się dłużej spać.Dzisiaj będę mówić o zakupy,przy okazji sama chciałam pochodzić po Rewe.Ale cieńko to widzę.No,zobaczymy.Bezstresowego dnia Opiekunkowo.
Hej Maluda, dzielnie się trzymasz ?
Zauważyłaś jakieś pogorszenie atmosfery (o ile to możliwe ?) od kiedy złożyłaś wypowiedzenie?
Hej Maluda, dzielnie się trzymasz ?
Zauważyłaś jakieś pogorszenie atmosfery (o ile to możliwe ?) od kiedy złożyłaś wypowiedzenie?
Raczej dzisiaj ocieplenie na linii frontu.Kase na zakupy dała,rozgadała się, gdy wrociłam, obiad zjadła bez zbędnych uwag.Ale nie chwali się dnia przed zachodem słońcaa...podopiecznej przed... odjazdem ?
I niech tak zostanie, dobra atmosfera do końca Twojego pobytu ?
Oby nie wyszło przewrotnie, tzn że szkoda Ci będzie wczesniej wyjeżdżać ?
Nie ma takiej opcji -za dużo nerwów mnie kosztuje?
Jak dasz wędkę to może i złowi coś grubszego, będzie Ci wdzięczna po wsze czasy:-)
Nie czuję się, nigdy w życiu nie rozmawiałam z żadnym Szwajcarem, ale kto wie, co przyszłość przyniesie :)
Witam..:chaplin: Ja też na noc i polopirynę wzięłam i inne cuda. Dziś muszę kupić Sibupret bo on mi zawsze pomagał na zatoki. Póki co staram się nie sięgać po antybiotyk ale jak trzeba będzie to zacznę brać.
Dziś senior musi mnie podrzucić na zakupy bo pusto się robi a on auta nikomu nie daje. Dziwny i trudny charakter ma a z tego samego dniai miesiąca jesteśmy. Chytry jak cholera.
Spokojnego dnia i całego weekendu.
Sinupret jest dobry. Kupowałam ten w płynie, był efektywniejszy od tego w tabletkach.
Oj zapomniałam się przywitać. Zaczytałam się o kamieniach szlachetnych :)
Dobry wieczór :)
Co ciekawego wyczytałaś?
Ja od roku zaczęłam się tym interesować, ale odróżniam tylko bursztyny i też nie jestem pewna na 100 % ??