To mnie załatwiłaś,teraz nie zasnę na pewno. Ciekawość i zazdrość mi nie pozwolą .Pewnie duży ten bonus,bo się nie chwalisz :nerwowa:
To mnie załatwiłaś,teraz nie zasnę na pewno. Ciekawość i zazdrość mi nie pozwolą .Pewnie duży ten bonus,bo się nie chwalisz :nerwowa:
Nie przeszlame,nie wiedziałam że jest :zaskoczenie1:. Muszę nadrobić ,ale czy się odważę przejść,oto jest pytanie :-)
Koniecznie się przejdź tym starym tunelem, a Blankenese jest urocze :-)
:czerwieni sie:
Na pewno się przejdę. Jednak jak się nie ma ochoty na wymagające wędrówki,to na odpoczynek,przyjemny spacer, Planten und Bluhmen są moim ulubionym miejscem.
Kiedy byłeś ostatnio w Hamburgu? Może jakieś inne ciekawe miejsce polecisz?
O matko,aż się zarumienilaś,to dopiero porządny bon musiałaś dostać :oczko1:
A ja zielenieję :smiech3:
Na pewno się przejdę. Jednak jak się nie ma ochoty na wymagające wędrówki,to na odpoczynek,przyjemny spacer, Planten und Bluhmen są moim ulubionym miejscem.
Kiedy byłeś ostatnio w Hamburgu? Może jakieś inne ciekawe miejsce polecisz?
Och! To tylko kupon z 25% zniżką na Coco
Uff, odetchnęłam i zasnę spokojnie :smiech3:
Na rower Altenland. po drugiej stronie Elby , zwłaszcza jak kwitną jabłonie i czereśnie .
Prseplynka kanałami Hamburga , ma ich więcej niż Wenecja . Chtba:-)
Ja lubiłam jeszcze cmentarz. Autobusem można było tam zajechać . Przepiękny park i pomniki .
Jeszcze grzeszne St.Psuli i Repperbahn:wiezienie:
Uff, odetchnęłam i zasnę spokojnie :smiech3:
A jaka jest Twoja najbliższa stacja metra?
Haha. Grzeszne... Bo tam niegrzeczne Panie urzędują?
Na rower Altenland. po drugiej stronie Elby , zwłaszcza jak kwitną jabłonie i czereśnie .
Prseplynka kanałami Hamburga , ma ich więcej niż Wenecja . Chtba:-)
Ja lubiłam jeszcze cmentarz. Autobusem można było tam zajechać . Przepiękny park i pomniki .
Jeszcze grzeszne St.Psuli i Repperbahn:wiezienie: