Jak minął dzień 13

04 listopada 2022 09:47 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dobrze ,że my śniadanie o ,8 teraz jemy bo bym chyba Margaretkę zagłodziła :piknik::pije kawe::pije kawe:
A tak moja owieczka mi nawet kaffka zrobił a , no z zimnej wody . Chęci były.:je babeczke:

Moja ,,Lorelay " wstaje o 7 g.nakryje stół  do sniadania i cichutko zapuka do moich drzwiHi,hi już  się  przyzwyczaiłam ....
04 listopada 2022 10:05 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Moja babcia dziś też numer zrobiła do słoika z miodem płynu do naczyń nalała bo myślałam że trzeba umyć słoik. :-( dobrze, że tam już niewiele było ale 1/3 słoika małego jeszcze było. Smutne to życie demencyjnyvh ludzi. ???

Ale mi to też się zdarza , wstawię wodę i włączę czajnika . Ważne ,że robiąc kawę pamięta o mnie . Stara się . Chce pomagać, nawet jak mi zaposzieje solniczkę w przepysznej zupie z soczewicy   spójrz pozytywnie. 

04 listopada 2022 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
Nie włączę powinno być ?
04 listopada 2022 10:07 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Moja ,,Lorelay " wstaje o 7 g.nakryje stół  do sniadania i cichutko zapuka do moich drzwi:-)Hi,hi już  się  przyzwyczaiłam ....

Lorelay t nimfa kusząca marynarzy na Renie? 
Mile są takie uczynki pdp 
04 listopada 2022 10:37 / 2 osobom podoba się ten post
Nie ma topiku " co jem na śniadanie" to ja się obnaze.  4 jajka z pod pokrywki oczywiście bez chleba . I złość mi minęła w myśl przysłowia 

04 listopada 2022 11:05 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nie ma topiku " co jem na śniadanie" to ja się obnaze.  4 jajka z pod pokrywki oczywiście bez chleba . I złość mi minęła w myśl przysłowia 

O śniadaniach nie piszą bo nudne i powtarzalne najczęściej. Na wyjazdach oczywiście, w domu można poszaleć?. Lubię powolne,urozmaicone śniadania w fajnym towarzystwie. Lubię też te "na mieście ",które trwają i trwają. Dla siebie tylko, też powtarzalna jestem. Najczęściej owsianka, jaglanka albo komosa. Różnościami do nich wrzucanymi tylko się różnią. Ale tak lubię . Jajka też, ale 4 za jednym zamachem? Chyba bym nie wciągnęła 
04 listopada 2022 11:19 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

O śniadaniach nie piszą bo nudne i powtarzalne najczęściej. Na wyjazdach oczywiście, w domu można poszaleć?. Lubię powolne,urozmaicone śniadania w fajnym towarzystwie. Lubię też te "na mieście ",które trwają i trwają. Dla siebie tylko, też powtarzalna jestem. Najczęściej owsianka, jaglanka albo komosa. Różnościami do nich wrzucanymi tylko się różnią. Ale tak lubię . Jajka też, ale 4 za jednym zamachem? :zaskoczenie1:Chyba bym nie wciągnęła :lol1:

Też jadam lekkie , dałam sobie do wiwatu bo musiałsm  uzupełnić to co mi  ubyło. Bardzo lubię jajka z pod pokrywki więc od czasu do czasu  dogadzm sobie  .Zaraz idę zamiatać podwórko to wszystko spalę.
04 listopada 2022 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Też jadam lekkie , dałam sobie do wiwatu bo musiałsm  uzupełnić to co mi  ubyło. Bardzo lubię jajka z pod pokrywki więc od czasu do czasu  dogadzm sobie  .Zaraz idę zamiatać podwórko to wszystko spalę.

A pod tą pokrywką to one miętkie  czy twarde?
04 listopada 2022 13:23 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

A pod tą pokrywką to one miętkie :-) czy twarde?

Może miętkie ze szczypiorkiem bo już jestem zbyt wiekowa na ten grzech 
04 listopada 2022 13:25 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Lorelay t nimfa kusząca marynarzy na Renie? 
Mile są takie uczynki pdp :-)

To zależy od miasta przez jakie ten Ren przepływa 
04 listopada 2022 14:07 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Może miętkie ze szczypiorkiem bo już jestem zbyt wiekowa na ten grzech :lol1:

Oplułam się ???
04 listopada 2022 14:08 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja wolę takie lejące się ?
04 listopada 2022 14:12 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Ale mi to też się zdarza , wstawię wodę i włączę czajnika . Ważne ,że robiąc kawę pamięta o mnie . Stara się . Chce pomagać, nawet jak mi zaposzieje solniczkę w przepysznej zupie z soczewicy :chaplin:  spójrz pozytywnie. 

Od 2 dni szukam moich okularów do czytania ,babka gdzieś zachachmęciła ,nie wiem gdzie, może na olx niemieckim znajdę, używane w dobrym stanie ?
04 listopada 2022 14:12 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Mogą być twarde mogą być miękkie
Zależy co kto lubi .

04 listopada 2022 14:18 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Ja wolę takie lejące się ?

Teraz ja