Jak minął dzień 13

03 listopada 2022 21:20 / 4 osobom podoba się ten post
Chciałam opisać swój dzień, ale nie dam rady .Tak z grubsza to miałam wiele atrakcji .Zrobiłam 150 km i mandatów nie zaliczyłam.Choc parę ładnych p - tow mam . Jednak mam nadzieję, że jeszcze pojezdze choć ten okres oczekiwania na zatarcie wybryków trwa teraz  2 lata 
Jak dla mnie to trochę za długo.
03 listopada 2022 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Chciałam opisać swój dzień, ale nie dam rady .Tak z grubsza to miałam wiele atrakcji .Zrobiłam 150 km i mandatów nie zaliczyłam.Choc parę ładnych p - tow mam . Jednak mam nadzieję, że jeszcze pojezdze choć ten okres oczekiwania na zatarcie wybryków trwa teraz  2 lata 

Od momentu, kiedy to środki wpłyną na wskazane na blankiecie konto ☝️
03 listopada 2022 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

To jedź na dwa lata do pracy - wtedy szybciej minie
03 listopada 2022 21:33 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Na tej nudzie dorabiał kiedyś na szteli :-) nawet nie źle mi to wychodziło  Dobrze, że nie przeniosłam się do saloonu :-) tak mnie wciągnęło :dwa piwa:

Człowiek w dresie  wszystko zniesie :) Podziwiam . 
03 listopada 2022 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No ja nie. Nudnawy :strach na wroble:

Co zrobisz jeśli to jedyna gra w którą pedepcia chce i umie grać?
03 listopada 2022 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Co zrobisz jeśli to jedyna gra w którą pedepcia chce i umie grać?:-)

No przecież się nie załamię :) Praca to praca, pewnie bym zagrała a nawet ją ograła 
03 listopada 2022 21:41 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No przecież się nie załamię :) Praca to praca, pewnie bym zagrała a nawet ją ograła :-)

Czasem dawałam wygrać, żeby łagodna demencja w agresję się nie zmieniła 
03 listopada 2022 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Czasem dawałam wygrać, żeby łagodna demencja w agresję się nie zmieniła :lol1:

Z dementywnymi to wiadomo, że trzeba z wyczuciem . 
Ze zdrowymi umysłowo już nie trzeba robić łaski. W Darmstadtcie opiekowałam się dziadkiem chorym na Parknsona, lecz to nie było zaawansowane stadium choroby. Jak graliśmy w szachy to dawał mi fory 
04 listopada 2022 06:49 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

To jedź na dwa lata do pracy - wtedy szybciej minie:ferrari:

No nie bardzo.Na wyjeździe czas się ciągnie jak guma.Ze 4 lata by się zrobiło .Postanowiłam lżejsze buty zakładać .
04 listopada 2022 07:08 / 4 osobom podoba się ten post
jantarsky

Od momentu, kiedy to środki wpłyną na wskazane na blankiecie konto ☝️

W razie grożącego debetu pojadę szukać żyły złota  Busem oczywiście 
04 listopada 2022 09:34 / 5 osobom podoba się ten post
U mnie pada . Więc kijków brak . Za to jedziemy na ryneczek po jajka XXL Jumbo, potem kaffka , płotu plotu, takie po sklepach. 
04 listopada 2022 09:37 / 4 osobom podoba się ten post
Mam przerwę , niech to drzwi ścisna ciągle coś i coś i coś. Znajomi ja do mnie dzwonią to zamiast dzień dobry mówią - sprzątasz  - he he se myślę ,skąd wiedzą ?
04 listopada 2022 09:40 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Mam przerwę , niech to drzwi ścisna ciągle coś i coś i coś. Znajomi ja do mnie dzwonią to zamiast dzień dobry mówią - sprzątasz  - he he se myślę ,skąd wiedzą ?

Starzy znajomi
04 listopada 2022 09:41 / 5 osobom podoba się ten post
Dobrze ,że my śniadanie o ,8 teraz jemy bo bym chyba Margaretkę zagłodziła 
A tak moja owieczka mi nawet kaffka zrobił a , no z zimnej wody . Chęci były.
04 listopada 2022 09:46 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dobrze ,że my śniadanie o ,8 teraz jemy bo bym chyba Margaretkę zagłodziła :piknik::pije kawe::pije kawe:
A tak moja owieczka mi nawet kaffka zrobił a , no z zimnej wody . Chęci były.:je babeczke:

Moja babcia dziś też numer zrobiła do słoika z miodem płynu do naczyń nalała bo myślałam że trzeba umyć słoik.  dobrze, że tam już niewiele było ale 1/3 słoika małego jeszcze było. Smutne to życie demencyjnyvh ludzi. ???