Ja dziś mam już przygotowany obiad gulasz z ziemniakami i czerwoną kapusta dla pdp a dla mnie sałata lodowa z dressingiem :-)

Ja dziś mam już przygotowany obiad gulasz z ziemniakami i czerwoną kapusta dla pdp a dla mnie sałata lodowa z dressingiem :-)
Na WDR robią gęś:mniam:, a u mnie dziś roladki wieprzowe, nadziewane boczkiem, kiszeniakiem i kiełbaską. Do tego ziemniaki i Spitzkohl z boczkiem i z cebulką
Pewnie już zjedli ta gęś:-)
Mu się marzy gęś z jabłkami u majerankiem pieczona w całości:chaplin: zawsze tak piekę kaczkę.
Dietujesz?:-)ja też mam dla siebie tylko sałatę :-)
?
Ja planuję gęś w domu, ale w przyszłym roku... Teraz w święta, w drugi dzień chcę zrobić królika... Mam smaka. A w pierwszy dzień kontynuacja wigilijnej wieczerzy :-) Bo zawsze i pierogi i krokiety i barszcz zostaje.
?
Ja planuję gęś w domu, ale w przyszłym roku... Teraz w święta, w drugi dzień chcę zrobić królika... Mam smaka. A w pierwszy dzień kontynuacja wigilijnej wieczerzy :-) Bo zawsze i pierogi i krokiety i barszcz zostaje.
?
Jak Dorotka sobie o gęsinie pomarzy to się tak wirtualnie naje że w realu tylko sałata wejdzie ???Ty chyba też masz takie marzenia ??
Od jutra myślę tydzień na warzywach:chaplin: może ktoś potowarzyszy:-)
?