I dobrze przy tym brody nie mieć bo jak się coś zawinie między to fujjjjjj??

A przyszło mi do głiwy, by może tak sagan żeliwny parzybrody narychtować?

....bella, fantastiko!!!

I dobrze przy tym brody nie mieć bo jak się coś zawinie między to fujjjjjj??
To tak w fotograficznym skrócie, by serwera nie nadwyrężać(506 k) ??????
Smakowicie wygląda :glodny:
:buziaki2:
I tylko dwie sprawne rączki plus jedna głowa, to razem ze świeżymi produktami = cztery! ????????
Czyli: barszcz ukraiński, skrzydła faszerowane i sernik drwala jami jami ????
A i roszponka z moim winegretem palunie lizać.
Skrzydła faszerowane ???
A rączki tutaj :wystawia jezyk1:
Jami jami, pampuszki podskórne takie ????...bello..., fantastiko!!!
Zupa warzywna wieloskładnikowa, a na deser..
Konwalijko... Cóż, to ciacho... Leciutko się przypiekło, ale tak jest, jak są tylko dwie patelnie, pamiętające czasy... ho ho
Konwalijko... Cóż, to ciacho... Leciutko się przypiekło, ale tak jest, jak są tylko dwie patelnie, pamiętające czasy... ho ho
Nie gadaj że kości że skrzydła wyjąłeś i nafaszerowałeś ? :zaskoczenie1:
A ja tu mam starą żeliwną i dużo nowszą wybrałam starą, najlepsze naleśniki wychodzą a na nowej to sadzone nie dało się oderwać :zlosc:Jak ja grzeszyłam słownie :zaskoczenie:
Luke nic się nie martw że troszkę zwęglone ?liczy się pomysł, zaangażowanie :mniam::oklaski3:Jak ja zrobię to tez wstawię obojętnie jak wyjdzie ,mnie to się zdarza mięso przypalić ?
♡ "mięso przypalić ?"
-kotleciki, takie hokeje?
?°?"&
Aaa..., trik taki. Same wychodzą ??????
Na loggię ??? leżę i turlam
A ja tu mam starą żeliwną i dużo nowszą wybrałam starą, najlepsze naleśniki wychodzą a na nowej to sadzone nie dało się oderwać :zlosc:Jak ja grzeszyłam słownie :zaskoczenie:
Luke nic się nie martw że troszkę zwęglone ?liczy się pomysł, zaangażowanie :mniam::oklaski3:Jak ja zrobię to tez wstawię obojętnie jak wyjdzie ,mnie to się zdarza mięso przypalić ?