Powitajki przy kawie 64

15 lutego 2021 10:35 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Zawsze uważałam, że trzeba widzieć swoje pod nosem, a nie czyjeś pod lasem...3m sie i udanego prania :lol2:

Dobrze że czas tary i prania w rzece minął, to bliskiego kontraktu z g....m nie miałam, rękawiczki i ronczek sobie nie ubabrałam 
Spadam stąd, wieje, leje, trza cóś robić, żeby nie zasnąć.
15 lutego 2021 10:39 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

No cóż . Prawda jest jak goła dooopa. Tylko wielu ludzi ją omija przez wrodzoną pruderię...:yo:

?lubie gołe dupy   hahaha
15 lutego 2021 10:54 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dobrze że czas tary i prania w rzece minął, to bliskiego kontraktu z g....m nie miałam, rękawiczki i ronczek sobie nie ubabrałam :lol1:
Spadam stąd, wieje, leje, trza cóś robić, żeby nie zasnąć.

Mam dobrego nosa. Wyczuję co jest grane. Zawczasu wyprowadzam do toalety na kupkę i niech sobie nawet drapie 
15 lutego 2021 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

?lubie gołe dupy :randka:  hahaha

To dawaj na obiadowy 
15 lutego 2021 11:54 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

To dawaj na obiadowy :lol1:

Ja Ci tu zaraz dam na obiadowy, jak będzie przy moich naleśnikach taka bezwstydna ,goła  leżała 
15 lutego 2021 13:38 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja Ci tu zaraz dam na obiadowy, jak będzie przy moich naleśnikach taka bezwstydna ,goła  leżała :nerwowa:

Nie będzie-naleśnik ma jajka roztrzepane, a poza tym Clio go własnie skrobie z patelni. Taka zazdrosna 
15 lutego 2021 13:46 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie będzie-naleśnik ma jajka roztrzepane, a poza tym Clio go własnie skrobie z patelni. Taka zazdrosna :lol1:

Siem narobiło, roztrzepane jajka przyszło Clio skrobać 
I co tu siem dziwić, że na używanych menczyzn zakusy robi od rana  
15 lutego 2021 13:50 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Siem narobiło, roztrzepane jajka przyszło Clio skrobać :lol1:
I co tu siem dziwić, że na używanych menczyzn zakusy robi od rana :smiech3: 

Tego chciała- niech skrobie, przynajmniej jest wesoło.
Że po naleśniku ma ochote na cudzych, to sie nie dziwie. Rotrzepany i "miątki " naleśnik do uzytku sie nie nada...
15 lutego 2021 13:50 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Siem narobiło, roztrzepane jajka przyszło Clio skrobać :lol1:
I co tu siem dziwić, że na używanych menczyzn zakusy robi od rana :smiech3: 

Dam radę i z jajami.Jest Erfahrung 
15 lutego 2021 13:51 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Dam radę i z jajami.Jest Erfahrung :lol3:

Czep sie naleśnika-a od tych co mają wszystko na miejscu-to juz pisałam co 
15 lutego 2021 14:53 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Dam radę i z jajami.Jest Erfahrung :lol3:

W Twojego Erfahrunga nie śmiem wontpić 
16 lutego 2021 05:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dobry ? w ten wtorkowy poranek. Poniedziałek nie był najlepszy może dziś będzie inaczej - dobrze, że za marzenia nie karają. Ps. Wstawwwwwać plizzzzzz
16 lutego 2021 07:09 / 7 osobom podoba się ten post
A cóż to za marzenia karygodne? Jeśli masz ochotę kogoś zamordować, udusić, czy choćby obsmarować, to wyrzuć te emocje za płot. Tam się będą dobrze czuły . Albo użyj wytrychu w stosunku do rodzinki pdp. Bywa , że działa szybciej.
Miałam kiedyś problem z sąsiadem a raczej sąsiadką, bo on na robotach przebywał. Ta sąsiadka raczyła wszystkich swoim popowym pińdzilińdzi nawet i o 3 w nocy. Przez wzmacniacz, a takie coś jak equalizer nie było jej znane. I tak sie niosło po pionie. Dalekie było od jej świadomości to, że nie wszyscy muszą byc fanami takiej muzyki. W dzień tez raczej nie odpoczywała . W pewnym momencie trzeba było użyc perswazji, żeby sie w nocy uspokoiła, gdyż jest lepsza niż muzyka , którą zapodaje. Ucieszyła się z komplementu  i nawet zaoferowała w dzień coś puścić specjalnie dla mnie . Zażyczyłam sobie Dream Theater Dance of Eternity ( nie musicie sprawdzac co to ) , Tom Sawyer tez był na liscie życzen...To była dla niej najgorsza kara, ale cóż...słowo się rzekło 
Tu normalnie, pedoepcio jeszcze spi. Czekamy na Spitexy. Więcej szczegółów postaram się ujawnic w następnym poście 
Miłego, spokojnego dzionka.
16 lutego 2021 07:16 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo.  Za oknem ulewa bo słyszę jak deszcz ?o rolety uderza. My z babcia jeszcze wbetach bo po co się zrywać? Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego wtorku a że dziś ostatni to można szaleć na całego. 
16 lutego 2021 07:24 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w dzień kolejny. Ciepło. Śnieg się topi i znika. Myślałam, że ślisko będzie, ale nie, jest całkiem "spacerowo".