Powitajki przy kawie 64

15 lutego 2021 09:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim :) 
15 lutego 2021 09:18 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, ale tutaj ruch od rana,jak na Zakopiance w łykend :lol1:
Wietrznie, buro, taka goła prawda u mnie :-(
Jak zgodnie mówicie, nowy dzień i tydzień zacząć trzeba i oby nam się chciało chcieć!. Werska, uważaj, żebyś  szpagatu nie zrobiła ,jak z górki ślizgiem do sklepu się wybierzesz, bo kto Cię podnieście na tym Twoim odludziu :-).
Udanego dnia Wam życzę, mnie powitał gó....ano, bez pruderi z gó..em się spotkałam, pomoc w myciu, ubieraniu i pranie już się kręci. Czasami zdarza się pedepci taki drobny wypadek. Mówią, że g...o to na szczęście, więc tak do tego podchodzę. Trzymajcie się ciepło :angel3:

Gusiu ja wczoraj zaliczyłam w bardzo romantycznych okolicznościach przyrody upadek niczym baletnica .Na szczęście w zwiedzaniu ruin zamku nad Renem towarzyszył mi osobisty Walenty . Jakoś się razem podnieśliśmy z kolan 
15 lutego 2021 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, ale tutaj ruch od rana,jak na Zakopiance w łykend :lol1:
Wietrznie, buro, taka goła prawda u mnie :-(
Jak zgodnie mówicie, nowy dzień i tydzień zacząć trzeba i oby nam się chciało chcieć!. Werska, uważaj, żebyś  szpagatu nie zrobiła ,jak z górki ślizgiem do sklepu się wybierzesz, bo kto Cię podnieście na tym Twoim odludziu :-).
Udanego dnia Wam życzę, mnie powitał gó....ano, bez pruderi z gó..em się spotkałam, pomoc w myciu, ubieraniu i pranie już się kręci. Czasami zdarza się pedepci taki drobny wypadek. Mówią, że g...o to na szczęście, więc tak do tego podchodzę. Trzymajcie się ciepło :angel3:

Zawsze uważałam, że trzeba widzieć swoje pod nosem, a nie czyjeś pod lasem...3m sie i udanego prania 
15 lutego 2021 09:47 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Gusiu ja wczoraj zaliczyłam w bardzo romantycznych okolicznościach przyrody upadek niczym baletnica .Na szczęście w zwiedzaniu ruin zamku nad Renem towarzyszył mi osobisty Walenty . Jakoś się razem podnieśliśmy z kolan :zwyciezca:

Też chcę takiego Steuerberatera 
15 lutego 2021 09:51 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Też chcę takiego Steuerberatera :lol3:

Wszystko dam , tego nie dam 
15 lutego 2021 09:52 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzień dobry z rana. W nocy mroźno było, ale za oknem, a pod kołderką cieplutko. Jeszcze się nie ogarnęłam, obibok ze mnie. Kubeczek w łapkach i powolutku do przodu. Jako że wczoraj się nabiegałam, to dzisiaj totalne lenistwo. Póki mogę :lol2: wykorzystam wszystkie możliwości. Przyjdzie wiosna, krew szybciej w żyłach zacznie krążyć to i chętniej się poskładam rano. Życzę wam miłego dnia :hejka1:

W domku to w domku. Możesz robić wszystko co się żywnie podoba. I o to chodzi.
15 lutego 2021 09:56 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Wszystko dam , tego nie dam :chaplin:

I prawidłowo. Mój mąż pracuje teraz w biurze projektowym. Będziemy wymieniać C.O na eko, bo nam piec retortowy, więcej niż kilkuletni zresztą - (w styczniu szlag trafił-naprawiony do wiosny dociągnie ). 
Przydaje się taki ktoś w domu jak nie wiem co ! I nie dam też .Nikomu 
15 lutego 2021 10:03 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

I prawidłowo. Mój mąż pracuje teraz w biurze projektowym. Będziemy wymieniać C.O na eko, bo nam piec retortowy, więcej niż kilkuletni zresztą - (w styczniu szlag trafił-naprawiony do wiosny dociągnie ). 
Przydaje się taki ktoś w domu jak nie wiem co ! :lol2:I nie dam też .Nikomu :-)

Kurcze  szkoda ja lubię jak facet taki uzywany I wszystko umie i już wie i naprawiać potrafią bo ja lubię znow wynajdywać co trzeba zrobic.
15 lutego 2021 10:09 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Kurcze  szkoda ja lubię jak facet taki uzywany:smiech3: I wszystko umie i już wie i naprawiać potrafią bo ja lubię znow wynajdywać :hihi: co trzeba zrobic.

Te,te,te  wspólpracy nie będzie 
15 lutego 2021 10:13 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Te,te,te :lol3: wspólpracy nie będzie :smiech3:

Oddam gitarę, oddam samochód, męża nie oddam. 
Strzeżcie ich, jak oka w głowie, żeby jakaś tam ,sama sobie ich nie wzięła 
15 lutego 2021 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Te,te,te :lol3: wspólpracy nie będzie :smiech3:

Taaa a kto wypisywał kawaly o zintegrowanych uspolecznionych w społeczeństwie kobitach  I o to chodzi o wszech obecne dobro
15 lutego 2021 10:22 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oddam gitarę, oddam samochód, męża nie oddam. :-)
Strzeżcie ich, jak oka w głowie, żeby jakaś tam ,sama sobie ich nie wzięła :lol1:

Oj tam...wezme ja sobie chlopa jakiego bym tylko kciala
Bo ja zem ci fajna i zorganizowana
Tutaj tupne nóżka 
Tam rozaniec rzuce
Zapamiętaj babo:
chlopa se pożyczę troche wykorzystam i potem go zwrócę  
Ide cos robic bo z wami die nie da 
15 lutego 2021 10:23 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Taaa a kto wypisywał kawaly o zintegrowanych uspolecznionych w społeczeństwie kobitach:lol3:  I o to chodzi o wszech obecne dobro:smiech3::terefere:

Co Ty nie powiesz...? I nie bądź taka pamiętliwa, bo ja też jestem czarny charakter 
15 lutego 2021 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
Clio

Oj tam...wezme ja sobie chlopa jakiego bym tylko kciala
Bo ja zem ci fajna i zorganizowana
Tutaj tupne nóżka 
Tam rozaniec rzuce
Zapamiętaj babo:
chlopa se pożyczę troche wykorzystam i potem go zwrócę :smiech3: 
Ide cos robic bo z wami die nie da :lol2:

Rup,rup  Aż po grup 
15 lutego 2021 10:25 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oddam gitarę, oddam samochód, męża nie oddam. :-)
Strzeżcie ich, jak oka w głowie, żeby jakaś tam ,sama sobie ich nie wzięła :lol1:

Robie co moge, ale Clio mi sie wtrynia