A cóż to za marzenia karygodne? Jeśli masz ochotę kogoś zamordować, udusić, czy choćby obsmarować, to wyrzuć te emocje za płot. Tam się będą dobrze czuły . Albo użyj wytrychu w stosunku do rodzinki pdp. Bywa , że działa szybciej.
Miałam kiedyś problem z sąsiadem a raczej sąsiadką, bo on na robotach przebywał. Ta sąsiadka raczyła wszystkich swoim popowym pińdzilińdzi nawet i o 3 w nocy. Przez wzmacniacz, a takie coś jak equalizer nie było jej znane. I tak sie niosło po pionie. Dalekie było od jej świadomości to, że nie wszyscy muszą byc fanami takiej muzyki. W dzień tez raczej nie odpoczywała :lol2:. W pewnym momencie trzeba było użyc perswazji, żeby sie w nocy uspokoiła, gdyż jest lepsza niż muzyka , którą zapodaje. Ucieszyła się z komplementu :lol2: i nawet zaoferowała w dzień coś puścić specjalnie dla mnie . Zażyczyłam sobie Dream Theater Dance of Eternity ( nie musicie sprawdzac co to ) , Tom Sawyer tez był na liscie życzen...To była dla niej najgorsza kara, ale cóż...słowo się rzekło :zaklopotanie:
Tu normalnie, pedoepcio jeszcze spi. Czekamy na Spitexy. Więcej szczegółów postaram się ujawnic w następnym poście :lol1:
Miłego, spokojnego dzionka.