Powitajki przy kawie 64

16 lutego 2021 07:31 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A cóż to za marzenia karygodne? Jeśli masz ochotę kogoś zamordować, udusić, czy choćby obsmarować, to wyrzuć te emocje za płot. Tam się będą dobrze czuły . Albo użyj wytrychu w stosunku do rodzinki pdp. Bywa , że działa szybciej.
Miałam kiedyś problem z sąsiadem a raczej sąsiadką, bo on na robotach przebywał. Ta sąsiadka raczyła wszystkich swoim popowym pińdzilińdzi nawet i o 3 w nocy. Przez wzmacniacz, a takie coś jak equalizer nie było jej znane. I tak sie niosło po pionie. Dalekie było od jej świadomości to, że nie wszyscy muszą byc fanami takiej muzyki. W dzień tez raczej nie odpoczywała :lol2:. W pewnym momencie trzeba było użyc perswazji, żeby sie w nocy uspokoiła, gdyż jest lepsza niż muzyka , którą zapodaje. Ucieszyła się z komplementu :lol2: i nawet zaoferowała w dzień coś puścić specjalnie dla mnie . Zażyczyłam sobie Dream Theater Dance of Eternity ( nie musicie sprawdzac co to ) , Tom Sawyer tez był na liscie życzen...To była dla niej najgorsza kara, ale cóż...słowo się rzekło :zaklopotanie:
Tu normalnie, pedoepcio jeszcze spi. Czekamy na Spitexy. Więcej szczegółów postaram się ujawnic w następnym poście :lol1:
Miłego, spokojnego dzionka.

? Tina, Tina dałam do vivatu tydz temu a moje action nic nie dało. Teraz to tylko mam ochote samą siebie odstrzelić. Ps. Nie skarże się to stwierdzenie faktu ????
16 lutego 2021 07:33 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

? Tina, Tina dałam do vivatu tydz temu a moje action nic nie dało. Teraz to tylko mam ochote samą siebie odstrzelić. Ps. Nie skarże się to stwierdzenie faktu ????

A z jakiego powodu tak okrutnie wobec siebie? Ja wczoraj doła miałam, to go przespałam....
16 lutego 2021 07:42 / 6 osobom podoba się ten post
Werska

A z jakiego powodu tak okrutnie wobec siebie? Ja wczoraj doła miałam, to go przespałam....

Przestaje wierzyć w swoje umiejętności zawodowe, prywatnie też nie najlepiej - przepraszam Was wiem, wiem forum to nie miejsce na takie przynudzanie ?????????????
16 lutego 2021 07:45 / 7 osobom podoba się ten post
Witam we wtorekWczoraj popadało,wieczorem ślizgawica na ulicach była,ale noc na plusie ,więc dzis rano do pracy dobrze się szłoPDP w łóżku. wypita...w oczekiwaniu na pobutkę,może odc.serialu Miłego dnia
16 lutego 2021 07:46 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Bo zostałaś? Mądry wyciągnie wnioski- niezbyt rozsądny będzie się pakował co rusz w to samo i łapał doły z tego powodu. Trzeba mieć oczy i uszy otwarte i być uważnym.
Spitexówa własnie kąpie nadprogramowo dziadka ,bo nie chciało jej się informacji na drzwiach przeczytać, w które dni jest to robione...
Dziadek ma kąpiel za free...

16 lutego 2021 07:57 / 5 osobom podoba się ten post
Witam towarzystwo w ostatni poranek we własnym łóżeczku z kawą.
Jutro pobudka pod Kołobrzegiem u kuzynki od której mam krótszą drogę do pracy.
Za godzinkę znowu mi prąd zabiorą - podobnie jak wczoraj, więc nie wiem jak uda mi się telekonferencja z lekarzem od testów...
Zawsze komputerem wysyłałam plik zdjęcia tego testu, a teraz będę musiała wszystko komórką ogarnąć.
Miłego dnia wszystkim
16 lutego 2021 07:57 / 6 osobom podoba się ten post
magmab

Przestaje wierzyć w swoje umiejętności zawodowe, prywatnie też nie najlepiej - przepraszam Was wiem, wiem forum to nie miejsce na takie przynudzanie ?????????????

Ale właśnie forum jest do wygadania się- jeśli jest taka potrzeba.
16 lutego 2021 08:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ten szary i mokry poranek. Nie lubię tutaj wtorku, babcia też, to dzień w którym już o 8 pani sprzątająca przychodzi i przez 3 godziny nas przestawia z miejsca na miejsce. Nawet popisać spokojnie nie można 
Przyjemnego, spokojnego dnia Wam życzę 
16 lutego 2021 08:38 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry na urlopie rzadziej zaglądam na forum, staram się cieszyć wolnym czasem,swobodą, ogarnąć też na bieżąco swoje sprawy. Spokojnego dnia wszystkim życzę 
16 lutego 2021 08:39 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

Nie zalajkuje, bo mi się  nie podoba twój stan ducha. Toż twoja pierwsza sztela po pracy w domu opieki w Polsce. Nie będę oceniać, dlaczego zostałaś czy doradzac abys zjechała natentychmiast-bo tylko Ty naprawdę znasz sytuację. Pouczać też nie będę. W firmach jest jak jest. Gorzej niż kiedyś. Będziesz ostrożniejsza następnym razem. Nie ma powodu abyś wątpiła w swoje umiejętności zawodowe, ale rozumiem , że stadko umila Ci życie.Bądź ponadto.  Forum to nie jest miejsce, aby  opisywać prywatne życie. Może się znaleźć bliżej nieokreślony domorosły psycholog-podglądacz , czy podglądaczka , ale nie ma powodu aby odpowiadać za wyskoki czyjejś chorej wyobraźni...
16 lutego 2021 08:43 / 7 osobom podoba się ten post
Witaski opiekunkowe kumpelaski
Pogoda dzis ok choc slonca nie ma.
Dzionka milego  i słuchającego  się pdp'cznego.
Czas  na moją 1sza   i życze wam :
16 lutego 2021 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Witaski opiekunkowe kumpelaski:przytula::-)
Pogoda dzis ok choc slonca nie ma.
Dzionka milego  i słuchającego  się pdp'cznego.
Czas  na moją 1sza :kawa:  i życze wam :

U mnie śnieg stopniał i pokazało się słonko . Niech wyjdzie całkiem zza chmur, to je przesunę tyczką na Niemcy 
16 lutego 2021 13:20 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

?lubie gołe dupy :randka:  hahaha

ja też... czerwieni sie:
No, żartowałem...Może tak nie do końca 
16 lutego 2021 13:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Zdalna teleporada z neurochirurgiem za mną...całe 5 minut  Ale wiem konkretnie, co i jak.
Życzę Wam miłego popołudnia 
16 lutego 2021 14:08 / 5 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo wszystkim milego dzionka zycze