Powitajki przy kawie 64

15 lutego 2021 06:17 / 9 osobom podoba się ten post
O! Mamy poniedziałek, i chyba jeszcze luty ? Co Magmab? Pytam bo mnie z tego mrozu już się lato śniło i ciepła posadka w ambasadzie, choć się nie znam na tym nic a nic  Poza tym dzień świstaka.
Dzień dobry i niech nas święty Walenty ma w opiece.Rok cały 
15 lutego 2021 06:36 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

O! Mamy poniedziałek, i chyba jeszcze luty ? Co Magmab? Pytam bo mnie z tego mrozu już się lato śniło i ciepła posadka w ambasadzie, choć się nie znam na tym nic a nic :lol1: Poza tym dzień świstaka.
Dzień dobry i niech nas święty Walenty ma w opiece.Rok cały :na wozku3::kontuzja::moderator1:

?? podobno luty?? i nawet pogoda u mnie to potwierdza - nadal pi... jak podobno w kieleckim ? 
15 lutego 2021 06:48 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pogoda falalna. Wieje , ma padać , zimno .
15 lutego 2021 06:54 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w Nowym , dlanie piątym tygodniu na tym adresie. Wszystkim życzę spokojnego i bezstresowego dnia. 
15 lutego 2021 07:32 / 8 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo w nowym tygodniu miłego dzionka
15 lutego 2021 07:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim. Kolejny piękny dzień. Ale podobno ma padać deszcz. A tu wszędzie na ulicach leży taka skorupa śniegu i lody. I po zakupy muszę iść. To jak stanę przy bramce- a ten koniec miasteczka jest niżej, niż reszta, to pewnie do REWE dojadę takim pięknym ślizgiem...
15 lutego 2021 07:43 / 7 osobom podoba się ten post
Już następny tydzień się zaczyna. ale zanim się obejrzymy, będzie już Wochenende. I tak w kółko.
Witam serdecznie   i życzę Wam wszystkim udanego i miłego dnia oraz tygodnia 
15 lutego 2021 07:45 / 6 osobom podoba się ten post
magmab

?? podobno luty?? i nawet pogoda u mnie to potwierdza - nadal pi... jak podobno w kieleckim ? 

No cóż . Prawda jest jak goła dooopa. Tylko wielu ludzi ją omija przez wrodzoną pruderię...
15 lutego 2021 08:13 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry poniedziałkowoTydzień rozpoczęty....po słonecznym weekendzie pozostało wspomnienie....dziś wieje , myślałam że idąc do pracy plecak cegłami napakujeKawa wypita....Pdp jeszvze w łóżku....mozna chwike 
poczytać.Miłego dnia
15 lutego 2021 08:20 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie póki co w nowym tygodniu spokojnie. Nawet dziś Spitexy przyjdą o ludzkiej porze. Wczoraj natomiast pedepcio świętował Walentynki.Na całego. Ale z tego dalszego i mniej dostrzeganego sortymentu Walentego. Jest również patronem epileptyków...
Dziś już mu przeszło. Pedepciowi znaczy.
15 lutego 2021 08:24 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, ale tutaj ruch od rana,jak na Zakopiance w łykend 
Wietrznie, buro, taka goła prawda u mnie 
Jak zgodnie mówicie, nowy dzień i tydzień zacząć trzeba i oby nam się chciało chcieć!. Werska, uważaj, żebyś  szpagatu nie zrobiła ,jak z górki ślizgiem do sklepu się wybierzesz, bo kto Cię podnieście na tym Twoim odludziu .
Udanego dnia Wam życzę, mnie powitał gó....ano, bez pruderi z gó..em się spotkałam, pomoc w myciu, ubieraniu i pranie już się kręci. Czasami zdarza się pedepci taki drobny wypadek. Mówią, że g...o to na szczęście, więc tak do tego podchodzę. Trzymajcie się ciepło 
15 lutego 2021 08:26 / 4 osobom podoba się ten post
creyzy

Witam opiekunkowo w nowym tygodniu miłego dzionka

Creyzy, bezpiecznej podróży i wspaniałego urlopu 
15 lutego 2021 08:30 / 6 osobom podoba się ten post
Creyzy sie doczekala 
Witaski w poniedziałkowy piekny dzień. 
U mnie piekna pogoda nadal trwa.
Życzę udanego tygodnia i milutkiego poniedzialku  
Ide na dol czas na  i 
Do potemm 
15 lutego 2021 08:43 / 7 osobom podoba się ten post
Witam i ja w ostatni przedwyjazdowy poniedziałek.
Dziś najpierw czekam na kuriera z testem, potem wyjazd do powiatu załatwić sprawy notarialne, zakupy dla męża i kotów - aby im jedzenia nie brakło.
A potem pomału dopakować kofry i przygotować się psychicznie do wyjazdu.
Miłego dnia wszystkim
15 lutego 2021 08:56 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z rana. W nocy mroźno było, ale za oknem, a pod kołderką cieplutko. Jeszcze się nie ogarnęłam, obibok ze mnie. Kubeczek w łapkach i powolutku do przodu. Jako że wczoraj się nabiegałam, to dzisiaj totalne lenistwo. Póki mogę  wykorzystam wszystkie możliwości. Przyjdzie wiosna, krew szybciej w żyłach zacznie krążyć to i chętniej się poskładam rano. Życzę wam miłego dnia