Powitajki przy kawie 64

17 lutego 2021 05:47 / 7 osobom podoba się ten post
☕ Dzien Dobry??❤ w ten środowy poranek. Za oknem ciemno jeszcze ale już bez przymrozków. Miłego dnia ???
17 lutego 2021 06:54 / 8 osobom podoba się ten post
A to dziś już środa? 
17 lutego 2021 07:10 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień☀ dobry.  Połowa tygodnia za nami i  jeszcze drugie tyle. Spokojnego dnia. 
17 lutego 2021 07:15 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Opiekunowo. Po kilku zawirowaniach znowu zmieniono mi ofertę. No i mam problem, bo przeziębiłam się a w poniedziałek test covidowy. Robię co mogę, mleko, czosnek, miód, polopiryna, dużo witaminy C. Trzymcie kciuki, żeby test okazał się negatywny. Wszystkim miłego, spokojnego dnia 
17 lutego 2021 07:27 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku. Śnieg już stopniał, zostły tylko wszelkie utopione w nim śmieci... To jak mnie omijało odśnieżanie, to zmiatanie to teraz obmiatanie tego, co zostało zrobić trzeba. Bo brzydko jest..
Maluda- trzymam kciuki!
17 lutego 2021 07:29 / 6 osobom podoba się ten post
Miłego dnia 
Co  się tak dziwisz, Tina, że już środa?
Czas popindala z każdym rokiem coraz szybciej 
Wiadomo, środa minie.....,no to hej i do przodu. Niech mija ta środa szybko i przyjemnie 
17 lutego 2021 07:30 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

Witam serdecznie Opiekunowo. Po kilku zawirowaniach znowu zmieniono mi ofertę. No i mam problem, bo przeziębiłam się a w poniedziałek test covidowy. Robię co mogę, mleko, czosnek, miód, polopiryna, dużo witaminy C. Trzymcie kciuki, żeby test okazał się negatywny. Wszystkim miłego, spokojnego dnia :super:

Maluda - moja rada ssij neoangin ?
17 lutego 2021 07:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
17 lutego 2021 07:35 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-)

Dzień  dovrdobry 
A co  to tak dzisiaj krótko, służbowo i bez łobrazków ?
17 lutego 2021 07:48 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Miłego dnia :-)
Co  się tak dziwisz, Tina, że już środa?
Czas popindala z każdym rokiem coraz szybciej :oczko:
Wiadomo, środa minie.....,no to hej i do przodu. Niech mija ta środa szybko i przyjemnie :najlepszego3:

Tak. Ziemia się szybciej kręci , bo pranie szybciej schnie  Poza tym jeden stary gliniany dzban pęka. Wprawdzie nic w nim nie ma, ale go siła odśrodkowa od wewnątrz rozdupca. Najwyraźniej 
17 lutego 2021 07:50 / 6 osobom podoba się ten post
17 lutego 2021 08:44 / 7 osobom podoba się ten post
Witam szanowne  grono,  dziś mój  ulubiony dzień  na szteli. Środa -substytut  mijającego kolejnego tygodnia.  Od rana  kołowrotek, babcia 3 dzień wyjazd na kroplówke, bieganie za mną,  bieganie do toalety,  szereg pytań. Do tego   jeszcze idąc  po gazetę  okazało się,  ze zamek w drzwiach  się zaciął.  Babcia  szybko  pobiegla po dziadka  i to był  błąd akcja  niczym w najbardziej  trzymających  napięcie  chwilach  w filmie z Tomem Cruisem  ale w roli głównej 87 latek  bosy,  ludzie  thriller.
Od wtorku  córka jeździ z babcią,  czyli jest nas czworo, W sumie to jeszcze większe  zamieszanie. Więcej oczekiwań  co na obiad, tu w kuchni  nigdy prawie  nie mogę być  sama. W domu to już nikogo  wyganiac  nie muszę,  każdy  wie  ,że sama  lubię  sobie gotować  najbardziej,  chyba że  poproszę.   Jestem już zmęczona  powiem Wam  szczerze  wszystkim. Wczoraj dodatkowo  w jedzeniu  córki mój długi czarny włos,  Boże  jakI wstyd,  już tylko w koczku  chodzę. 

Uff,  trochę  mi lżej,  życzę  wszystkim  miłego  i szybko  upływającego  dnia 
17 lutego 2021 08:59 / 5 osobom podoba się ten post
opiekunkowo i grzecznych podopiecznych
17 lutego 2021 09:19 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

Maluda - moja rada ssij neoangin ?

Tak tak Maluda dzis sroda wiec polecamy ssij ssij-  noo i po co tak mówiłaś  magmab
17 lutego 2021 09:26 / 6 osobom podoba się ten post
Bałdzo psepłasam, ale cy coś mnie ominęło?