Powitajki przy kawie 62

27 lipca 2020 13:10
mzap88

Słuchajcie.  Babka takie cyrki rano odwaliła że suma sumarum ostatnia nockę spędzam w ładnym hotelu :) 
Także sprzątam swoje włości i wieczorem syn mnie zawozi.  
Także tego :)

Dzieje sie ram u Ciebie 
Jak długo byłaś u tej babki?
27 lipca 2020 13:16 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

Słuchajcie.  Babka takie cyrki rano odwaliła że suma sumarum ostatnia nockę spędzam w ładnym hotelu :) 
Także sprzątam swoje włości i wieczorem syn mnie zawozi.  
Także tego :)

Ja też raz nocowałam w hotelu luksusowym to było ze dwa lata temu w innej firmie, drzwi do pokoju otwierało się na kartę,światło też zaświeciało na kartę, ja nie przyzwyczajona do takich nowości,w pokoju dwa duże łoża pościelone,ręczniki i woda do picia fajnie było.Wzięłam prysznic i poszłam spać.Nie przejmuj się na bagaże miejsce będzie, a do tej 16,00 to nawet na dworze poczekasz,w parku czy w jakiejś galeria gdyby padało tylko musisz dogadać się z kierowcą gdzie ma przyjechać że pod inny adres.Dasz radę,trzymaj się
27 lipca 2020 13:36
Gusia29

Dzieje sie ram u Ciebie :lol1:
Jak długo byłaś u tej babki?

28dni także prawie cały miesiąc więc i jakaś kasa konkretna będzie. 
Ale to moja najgorsza sztella jak do tej pory.... Cieszę się że już stąd spadam. 
Babka już mnie wygoniła z lodówki nawet.(bo kupowałam sobie inne rzeczy do jedzenia niż ona) dra mat!!!! 
27 lipca 2020 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Ja też raz nocowałam w hotelu luksusowym to było ze dwa lata temu w innej firmie, drzwi do pokoju otwierało się na kartę,światło też zaświeciało na kartę, ja nie przyzwyczajona do takich nowości,w pokoju dwa duże łoża pościelone,ręczniki i woda do picia fajnie było.Wzięłam prysznic i poszłam spać.Nie przejmuj się na bagaże miejsce będzie, a do tej 16,00 to nawet na dworze poczekasz,w parku czy w jakiejś galeria gdyby padało tylko musisz dogadać się z kierowcą gdzie ma przyjechać że pod inny adres.Dasz radę,trzymaj się:przytul aniola:

Dzięki Nincia :*
Wiesz ja pierwszy raz laduje w niemieckim hotelu na zleceniu :)
W sumie syn i tak się spoko zachował że mnie zapytał a nie przed faktem dokonanym postawił. 
Jakoś to "przeboleje". Hotel ponoć ładny więc spędzę ostatnia noc w lepszych warunkach :)
  Jutro ma właśnie lać :/ ale może się nie sprawdzi to smigne się przejść bo tu pięknie.  

27 lipca 2020 13:53 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

O kuuuurka, ale extra! Podeślesz foto tej góry z okna ?

A proszę ;)
27 lipca 2020 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

28dni także prawie cały miesiąc więc i jakaś kasa konkretna będzie. 
Ale to moja najgorsza sztella jak do tej pory.... Cieszę się że już stąd spadam. 
Babka już mnie wygoniła z lodówki nawet.(bo kupowałam sobie inne rzeczy do jedzenia niż ona) dra mat!!!! 

No to faktycznie dramat 
Aż trudno sobie nawet wyobrazić, że takie sztele się trafiają. Że Ty te cztery tygodnie wytrzymałaś w takiej atmosferze? ,ja chyba wcześniej pojechałabym w inne miejsce. 
Ja jak jadę na nową sztelę, to mówię sobie zawsze, że będzie dobrze albo i lepiej niż było. Jakoś tak szczęśliwie  trafiam, że zawsze jest lepiej. 
Tutaj jestem drugi raz i wrócę na pewno, o ile pandemia czy cóś innego nie pokrzyżuje planów
Bo chociaż demencja pdp się trochę pogłębiła, to ja miejsce oswoiłam i super mi się tutaj pracuje. 
27 lipca 2020 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

No to faktycznie dramat :-(
Aż trudno sobie nawet wyobrazić, że takie sztele się trafiają. Że Ty te cztery tygodnie wytrzymałaś w takiej atmosferze?:zaskoczenie1: ,ja chyba wcześniej pojechałabym w inne miejsce. 
Ja jak jadę na nową sztelę, to mówię sobie zawsze, że będzie dobrze albo i lepiej niż było. Jakoś tak szczęśliwie  trafiam, że zawsze jest lepiej. 
Tutaj jestem drugi raz i wrócę na pewno, o ile pandemia czy cóś innego nie pokrzyżuje planów:oczko:
Bo chociaż demencja pdp się trochę pogłębiła, to ja miejsce oswoiłam i super mi się tutaj pracuje. 

Pojechałabym wcześniej do domu ale to rodzina zwodzila i kręciła..... I tyle to trwało 
Ale patrząc z perspektywy przynajmniej wrócę z kasa... 
27 lipca 2020 16:59 / 3 osobom podoba się ten post
giunta3

A proszę ;)

Dech zapiera.  Pozytywnie zazdraszczam :)
27 lipca 2020 17:49 / 3 osobom podoba się ten post
giunta3

A proszę ;)

Pięknie 
No popatrz, ludzie płacą, żeby takie widoki podziwiać, a Ty i budzisz się, i zasypiasz z tym widokiem, i jeszcze Ci za to płacą 
Masz farta 
27 lipca 2020 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Na szczęście bagaż  bardzo często można przechować w hotelu 

Można. Mogą mieć opcję póżniejszego wymeldowania w tym samym dniu. Ale ktoś musi za to zapłacić.
27 lipca 2020 18:35 / 4 osobom podoba się ten post
Witam popołudniuTydzień pracy minął...dzis intensywnie,dużo na świeżym powietrzuPozytywną energią się podładowałsm,wiec wszystko oki,oby do przodu.Miłego wieczoru wszystkim
27 lipca 2020 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Można. Mogą mieć opcję póżniejszego wymeldowania w tym samym dniu. Ale ktoś musi za to zapłacić.

Oni tak załatwili z hotelem że dopiero się wymelduje jak bus przyjedzie.  Wielkie uff
27 lipca 2020 19:02
mzap88

Oni tak załatwili z hotelem że dopiero się wymelduje jak bus przyjedzie.  Wielkie uff

Czyli rodzina jest w porządku,za to trzeba ich pochwalić,za hotel to napewno firma zwróci rodzinie.To masz się już dobrze a jeszcze coś pizwiedzasz ,do 16,00 jest dużo czasu od rana trzymaj się i szczęśliwej podróży do domku ? 
27 lipca 2020 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Czyli rodzina jest w porządku,za to trzeba ich pochwalić,za hotel to napewno firma zwróci rodzinie.To masz się już dobrze a jeszcze coś pizwiedzasz :-),do 16,00 jest dużo czasu od rana trzymaj się i szczęśliwej podróży do domku ? :angel1:

Nincia,Ty to chyba w super firmie pracujesz 
Mnie się nie wydaje, że firma zapłaci za hotel. A właściwie to z jakiej racji?
To babka dziewczynę od lodówki odcięła i za drzwi wystawia, to niech płaci. Jeszcze powinna geldy na jedzenie na jutro dostać . Chyba bym się o nie wspomniała. 
27 lipca 2020 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Nincia,Ty to chyba w super firmie pracujesz :-)
Mnie się nie wydaje, że firma zapłaci za hotel. A właściwie to z jakiej racji?
To babka dziewczynę od lodówki odcięła i za drzwi wystawia, to niech płaci. Jeszcze powinna geldy na jedzenie na jutro dostać . Chyba bym się o nie wspomniała. 

Gusia nie wiem kto to płaci ,ja nie płaciłam,ale teraz gdy się zastanawiam  to może faktycznie rodzina zrobiła gest, ,a firma moja to chyba ta co i ty , ale myślę o zmianie bo nie chcą dać premi letniej,a co roku była