Słuchajcie. Babka takie cyrki rano odwaliła że suma sumarum ostatnia nockę spędzam w ładnym hotelu :)
Także sprzątam swoje włości i wieczorem syn mnie zawozi.
Także tego :)

Jak długo byłaś u tej babki?
Słuchajcie. Babka takie cyrki rano odwaliła że suma sumarum ostatnia nockę spędzam w ładnym hotelu :)
Dzieje sie ram u Ciebie :lol1:
Jak długo byłaś u tej babki?
Ja też raz nocowałam w hotelu luksusowym to było ze dwa lata temu w innej firmie, drzwi do pokoju otwierało się na kartę,światło też zaświeciało na kartę, ja nie przyzwyczajona do takich nowości,w pokoju dwa duże łoża pościelone,ręczniki i woda do picia fajnie było.Wzięłam prysznic i poszłam spać.Nie przejmuj się na bagaże miejsce będzie, a do tej 16,00 to nawet na dworze poczekasz,w parku czy w jakiejś galeria gdyby padało tylko musisz dogadać się z kierowcą gdzie ma przyjechać że pod inny adres.Dasz radę,trzymaj się:przytul aniola:
O kuuuurka, ale extra! Podeślesz foto tej góry z okna ?
28dni także prawie cały miesiąc więc i jakaś kasa konkretna będzie.
Ale to moja najgorsza sztella jak do tej pory.... Cieszę się że już stąd spadam.
Babka już mnie wygoniła z lodówki nawet.(bo kupowałam sobie inne rzeczy do jedzenia niż ona) dra mat!!!!
No to faktycznie dramat :-(
Aż trudno sobie nawet wyobrazić, że takie sztele się trafiają. Że Ty te cztery tygodnie wytrzymałaś w takiej atmosferze?:zaskoczenie1: ,ja chyba wcześniej pojechałabym w inne miejsce.
Ja jak jadę na nową sztelę, to mówię sobie zawsze, że będzie dobrze albo i lepiej niż było. Jakoś tak szczęśliwie trafiam, że zawsze jest lepiej.
Tutaj jestem drugi raz i wrócę na pewno, o ile pandemia czy cóś innego nie pokrzyżuje planów:oczko:
Bo chociaż demencja pdp się trochę pogłębiła, to ja miejsce oswoiłam i super mi się tutaj pracuje.
A proszę ;)
A proszę ;)
Na szczęście bagaż bardzo często można przechować w hotelu
Można. Mogą mieć opcję póżniejszego wymeldowania w tym samym dniu. Ale ktoś musi za to zapłacić.
Oni tak załatwili z hotelem że dopiero się wymelduje jak bus przyjedzie. Wielkie uff
Czyli rodzina jest w porządku,za to trzeba ich pochwalić,za hotel to napewno firma zwróci rodzinie.To masz się już dobrze a jeszcze coś pizwiedzasz :-),do 16,00 jest dużo czasu od rana trzymaj się i szczęśliwej podróży do domku ? :angel1:
Nincia,Ty to chyba w super firmie pracujesz :-)
Mnie się nie wydaje, że firma zapłaci za hotel. A właściwie to z jakiej racji?
To babka dziewczynę od lodówki odcięła i za drzwi wystawia, to niech płaci. Jeszcze powinna geldy na jedzenie na jutro dostać . Chyba bym się o nie wspomniała.