Powitajki przy kawie 62

27 lipca 2020 05:41 / 7 osobom podoba się ten post
    Podnosimy powoli nasze zgrabne tyłeczki,kawa sama się nie zaparzy.Witam pogodnie w ostatni lipcowy poniedziałek.Oby nam Seniorzy cisnienia nie podwyższali,albo ich Rodzinka !
27 lipca 2020 06:44 / 7 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynmy nowy tydzień.
Miłego dnia wszystkim
27 lipca 2020 06:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Witam się pierwsza. Tak raniutko dziś pobudka bo sprawy urzędowe na mnie czekają a muszę jechać do miasta wojewódzkiego a że mam że 3 godzinki jazdy więc raniutko wstalam. Za oknem lekki deszczyk. :pada_deszcz:ale na dziś nadają intensywne burze. Muszę w tym tygodniu uporać się szybciutko że wszystkim bo jeszcze tydzień i do Was dołączam. Wam
 życzę dziś spokojnego i pogodnego dnia. :najlepszego2:Teraz zapraszam na kawkę. :kawa:

Wracaj szybko, bo nas coraz mniej w odliczajkach, a potem sami z Lukiem zostaniecie...
27 lipca 2020 07:39 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłego,bezstresowego poniedziałku!!!U mnie zaczęło się chmurzyć-pewnie znowu popada!!!Nie licząc tego poniedziałku-jeszcze 2 takie!!!!
27 lipca 2020 07:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry zaczynamy nowy tydzień 
27 lipca 2020 08:27 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, zaczynamy nowy tydzień, a ja nawet nowy miesiąc w pracy. Wczoraj minęło dokładnie 31 dni i następne 31 przede mną. Oby w takim tempie i nastroju jak te, które mam za sobą. Słońca póki co niet ,wierząc prognozom, wszystko dzisiaj będzie-goronc, deszcz, i tak na zmianę. 
Spokojnego poniedziałku życzę. I słonecznego, bo to od razu lepiej 
27 lipca 2020 10:35 / 6 osobom podoba się ten post
Słuchajcie.  Babka takie cyrki rano odwaliła że suma sumarum ostatnia nockę spędzam w ładnym hotelu :) 
Także sprzątam swoje włości i wieczorem syn mnie zawozi.  
Także tego :)
27 lipca 2020 10:59 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Słuchajcie.  Babka takie cyrki rano odwaliła że suma sumarum ostatnia nockę spędzam w ładnym hotelu :) 
Także sprzątam swoje włości i wieczorem syn mnie zawozi.  
Także tego :)

No to w sumie, chyba nawet lepiej, co? 
27 lipca 2020 11:40 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

No nie wiem. 
Jutro dopiero o 16:30 mam busa do domu. Śniadanie zjem a później?  Ciekawe czy coś rzuca na obiad jakiś... 
I.oby było miejsce do przechowywania bagażu.... 
27 lipca 2020 12:25 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Czy ja wiem? Jeśli będzie częsciej lądować na ulicy, to firmy nadadzą naszej Mzapci ksywkę Terminator 
I dzień dobry Wszystkim.
27 lipca 2020 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

No nie wiem. 
Jutro dopiero o 16:30 mam busa do domu. Śniadanie zjem a później?  Ciekawe czy coś rzuca na obiad jakiś... 
I.oby było miejsce do przechowywania bagażu.... 

Doba hotelowa na ogół się konczy o 11-12. Nie wiem, może w innych hotelach później.
Nastaw się psychicznie na kupowanie  w drodze do domu  jedzenia na Tankstellach.
27 lipca 2020 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Doba hotelowa na ogół się konczy o 11-12. Nie wiem, może w innych hotelach później.
Nastaw się psychicznie na kupowanie  w drodze do domu  jedzenia na Tankstellach.

Albo najem się na śniadanie :D

27 lipca 2020 13:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Wczoraj popadało u nas i to tak solidnie. Rano wiatr przywiał zapach mokrego lasu, trudno bylo z tarasu zejść ale dziadek, jak zwykle, pokaleczy nogi i trzeba było na zmianę opatrunku jechać. No nie usiedzi na dupci. W piątek wracam do swoich pieleszy 
Miłego dnia wam życzę. 
27 lipca 2020 13:03 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim trochę spóźniona ale miałam inne ważne zajęcia,no nieraz tak bywa. Teraz już mam pauzę i nie chce mi się nigdzie iść więc zajrzałam do was i witam miło z wami
27 lipca 2020 13:05
tina 100%

Na szczęście bagaż  bardzo często można przechować w hotelu