Juz dwa paczki zaliczone , po poludniu jeszcze jeden zjem .Nie skarze sie na dzisiejszy dzien .Pogoda tez cudna prawie jak paczek .
Juz dwa paczki zaliczone , po poludniu jeszcze jeden zjem .Nie skarze sie na dzisiejszy dzien .Pogoda tez cudna prawie jak paczek .
A ja na pauzie chcę wyskoczyć do wiejskiego Penny i kupić pączka, albo trzy, także dla pdp i Hrabiny. Chyba, że na Tankszteli mają też...
Dziadkowie u lekarza, babcia załamana, że przeoczyliśmy dostawcę ryb.. A chciała dziś ryby robić... :bezradny:
Dzień Dobry:-) znów deszczowo Tu chyba zawsze pada deszcz albo wieje. Smacznego paczka ( moze być iw liczbie mnogiej):hihi: Wam zycze:-) .Bo ja obejde się smakiem.Nie dlatego że nie lubię ale w dalszym ciągu nie mam jak do sklepu się dostać.Najblizszy 12 km. Zakupy zaplanowane na sobote:-(
Jest tu gdzieś jakiś mały sklepik w odległości 2 km ale nie chce produktów z niego Miłego dnia:-)
Dlatego między innymi mam żal do agencji miało być zlecenie z samochodem, wiem że się stało to co się stało,ale co ja mam do tego. Powiedzieli mi przed wyjazdem że będzie , no tak będzie ..kiedyś....
Brrrr
No widzę, że zostałaś zrobiona w balona i zlecenie się nie zgadza. U mnie też poruszenie między mną a agencja było i to nie miła wymiana zdań była. Mają czas aby to wszystko wyjaśnić. Zobaczymy jak to będzie .
Ostatnio już byłam przekonana, że w temacie oklamywania i przekazywania opisu miejsca pracy i naszych obowiązków firmy stały się bardziej rzetelne. Widzę jednak, że mi się tylko wydawało. Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która właśnie wróciła że zlecenia po 2 dniach :-(
Dlaczego niektórzy opiekunowie zgadzają się na wszystko.? :nie wolno::bezradny::smutny:
Tutaj gdzie jestem praktycznie połowa opisu się nie zgadza. Rodzinie o tym powiedziałam , że jeśli je dam rady wyjadę przed upływem 6 tygodni. Agencja też o tym wie więc muszą być przygotowani na wszystko . Wszak, że rodzina przede mną miała pierwsza opiekunkę a ta żeby pracować nie informowała ich o faktycznym stanie pdp. I pytam się w imię czego?
Luke przecież już jadłeś pączki wszystkie dziewczyny ci przesłały no chyba że zabrakło dla ciebie:bezradny:
U mnie też piękny dzień ,słoneczny więc rower ,plecak i w trasę.I tylko jednego pączka dziś zjadłam a po nim oliwki 150 gr zielone i czarne w oliwie z ziołami i fetą i precelka. Zalałam to wszystko kawą.... czekam na rezultat:chowa sie: Czekam też na akceptację nowej rodziny , koordynator przedstawił mi dziś ofertę koło Norymbergii czyli znacznie bliżej niż jestem teraz ,dziadek wdowiec ,opiekunka już tam jest od jakiegoś czasu .Kasa bardzo zadowalająca mnie .Tylko teraz czekać do poniedziałku .Miłego wieczoru życzę:kwiatek dla ciebie2: