My tutaj to Opiekunki24.pl:-) Hilton to była chyba prześmiewcza nazwa. Takie wycieczki powinny być zakazane:-) jako starsza forum uznaje tak:-)
My tutaj to Opiekunki24.pl:-) Hilton to była chyba prześmiewcza nazwa. Takie wycieczki powinny być zakazane:-) jako starsza forum uznaje tak:-)
Ok,postaram się podporządkować!:-)
Wcale nie :-)trza wiedzieć co w trawie piszczało a wręcz ryczało :-)tak dla własnej orientacji:hihi:
Preferuje dobre wiadomosci:-) hihi:-)
Dobre to balsam dla serca a zle utwardzacz dla d...y :hihi:
Wcale nie :-)trza wiedzieć co w trawie piszczało a wręcz ryczało :-)tak dla własnej orientacji:hihi:
Niom :-) Gdyż ponieważ jeśli siedzi za cicho , to wlasnie sika zygzakiem bądź maze po ścianie Stuhlgangiem jakieś abstrakcje :-)
No to mi Tina zagwozdkę dałaś, trudniejszą niż Dorotkowe rebusy :-)
Za żadną ch....lerę nie mogę dojść, o co się rozchodzą :-)
Pewnie dotyczy czasów, kiedy mnie tutaj jeszcze nie było?
Zaglądam na youtube a tam widzę mój awatar . O matko, co w tym necie wyczynają . Mam przy mojej muzyce w dodatku w komentarzach po niemiecku . Qrka wodna przelazła kobita i kapelusza nawet nie zdjęła .:-)
Podaj linka, proszę, też chcę zobaczyć :-)
; wyswietli się piosenka i jest mój awatar w komentarzach . Ale to nic, to wszystko automatycznie leci .Mam też tak ze swoimi zdjęciami, ciagle bez proszenia robia mi jakies albumy z moich zdjęć .